Sziasztok! Violetta 20 néven nem ugyanaz a hirdető,aki tavaly Szilvia 20 néven vegyvédelmi nélkül mindent?
Sziasztok! Violetta 20 néven nem ugyanaz a hirdető,aki tavaly Szilvia 20 néven vegyvédelmi nélkül mindent?
Körülbelül egy hónapja, karácsony másnap voltam Rékánál.
Telefonon egyeztettem időpontot, és bár a hangja fáradtnak tűnt, az oldalra feltett gyönyörű fotók alapján úgy döntöttem meglátogatom. Aztán ha nem valósak, legfeljebb sarkon fordulok.
A találkozásnál, mintha gondolatolvasó lenne, még a bemutatkozás előtt az első kérdése volt, hogy ő van-e a képeken :) ...és valóban, sőt még jobban is néz ki. Elképesztően szép szemeivel, és mosolyra nyíló szájával teljesen elvarázsolt. Azonban nem véletlenül kizárólag ruhás képeket tett fel magáról. Mivel szült, az alakja nem tökéletes... Egyébként aranyos, kedves, bújós a csaj. Nálam 10/7, tehát lehet hogy még megyek hozzá.
Sziasztok!
Szöszi v Vica masszázsáról tud valaki információt?
köszönöm.
Köszi a beszámolót!
Nekem bejönnek a kíváncsi természetű lányok, ezért lehet hogy a jövő héten felkeresem Stella Cicát. :)
Szia Boss!
Nem beszélgetünk, csak én "beszélek". Mivel nem válaszolt a kérdsemre, ezért töröltem a felhívandók listájából. ( megsértődtem )
Más?
Üdv: Thomika
Vandáról még úgy sincs infó,jól el is beszélgettek akkor hajrá :)
Találó a neved :D szerelmes lett és abbahagyta, állítólag :)
Szevasztok!Hamár "kitti22".A hölgy nagyon szép(de tényleg)Ám a szépség mint tudjuk csak fél siker.Bunkónak semmikép nem nevezném,de sajnos kedvesnek sem!Amilyen szép,legalább annyira nyers tud lenni.A dolgot...eléggé sajátságos módon közelíti meg.(K*ZIMUNKA?!!!Olyat bármelyikünk tud magának)Nekem nagyon gépiesnek érzékietlennek hamar legyünk túl az egészen és hadmennyen útjára a polgár,hatását éreztette.Ez kb 2hónapja történt,de voltam a hölgynél már korábban, úgy, jó másfél éve.Akkor is hasonló volt a benyomásom,de akkor még úgy voltam vele,még alakulhat (pozitív értelemben).Alakult, de sajnos rossz irányban.Nem szívesen bírálom,mert tényleg,extrém jó adotságai vannak ami a külsőt illeti és a bíráló szavak senkinek sem esnek jól.Szép napot mindenkinek.
Kedves Alicante!
Köszönöm az infot Loláról!Amiket leírtál róla kiváncsivá tett és meglátogattam!Milyen igazad volt ő egy igazi gyöngyszem,isteni az alakja,tiszta barátnő feeling!10/10
Na ezeknek a hozzászólásoknak van értelme!Azért még szeretnék egy-két hölgyet meglátogatni és az élményt megosztani,de először is ha valakinek még van tapasztalata a többi hölgyről is ossza meg velünk,velem!
Ez a ***moderálva***l járó veszély!!
Tudod semmi bajom azokkal a férfiakkal akik ***moderálva**** szeretnék az időt ilyen olyan indokokkal! De én nem hirdetek mindenhol és nem vagyok full non-stop elérhető! Megtanultam ki az aki tisztában van a képességeivel és ki akar ráhúzni.
Az meg külön jól esett, hogy a harminc alatti nők közt így negyven fölött már nem vagyok szép. De van még így is köztük akit kenterbe verek a + 20 évemmel és +20 kilómmal!!!!!
Mind moderálva*** mind kinézet terén! Főleg mivel nem költözöm 2-3 havonta, hanem több mint 3 éve itt vagyok ebben az egy városban!!!!
Szóval köszönöm a negatív egyben pozitív reklámot.
Ennek újfent az lett a következménye amire oly sokan panaszkodnak, telóban egyre inkább bunkó vagyok. Miért is? Jönnek az***moderálva*** és basszus annak ellenére h én egy csúf őreg boszi vagyok felhív a sok ember, időt foglal,***moderálva*** de nem jön el, nekem meg nincs időm magamra!
A továbbiakban amit anno írtam tartom és sajnálom de mostantól csak annak vagyok konkrétan és ténylegesen elérhető akit már ismerek és tudom meg is látogat!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Janika.Magadal foglalkoz ne a Lidiával.
A helyes íráshoz lenne ***moderálva***.Nem veszed észre????
Most, hogy időm engedi, "körbenéztem" a neten. Hűha! Kavicsot dobtam a tengerbe és hogy megbolydult! Látod Zsu-zsu, ha normálisan válaszolsz, mindjárt normális mederben folyik a társalgás Rólad. Így már jó kis reklám kerekedik ki az elején még kissé nagyképű válaszokból. Én könnyebb helyzetben vagyok, mivel ismerlek Keszthelyen. Ezért is szólítottalak meg a fórumban. Egyik barátom ajánlotta ezt az oldalt, mikor megláttalak, dörzsöltem a szemem, nem hittem neki.
Te is ismersz, csak nem mind vendégedként. Még szerencse, hogy megismertelek a képekről, mert ha elmentem volna Hozzád, mindketten zavarba lettünk volna(legalábbis én biztos).
Sziasztok,
Biáról vmi infó? Nem látom a hirdetését egy ideje.
Anita Bellini
Mit szoltok ***moderálva***? :)
Sziasztok!
Szeretnék ma meglátogatni egy fiatal szép hölgyet. Kit ajánlanátok? ( vannak már jelöltjeim, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre )
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki m*lytorkot is szeret, esetleg p*pókényeztetést ny*lvvel.
Köszi
Újabb emberke jelezte, hogy elkapott valami nyavaját a Gina nevű lánytól, akit egyébként *** moderálva *** hívnak. Nagyon felháborító amit művel ez alány!!!!! Mindenki adja tovább az ismerősének, mert nem kamu amit már eddig is beírtam és amit most is. Én csak jót akarok minden férfi társamnak, hogy előzze meg a bajt.
szia drága énszerintem te valakivel összekeversz de ha ijeneket irokatsz ami nem is igaz nem is ismerjük egymást nem is voltál nálam ha nem***moderálva*** csak azért irokatok ijeneket mert féltékenyek vagytok rám