Kedves Josibarát! Rebeka ócsárolása nem szép dolog tőled! Ritka finom kis csajszi, szerintem visz mindent és nagyon is tudja mi kell 1pasinak!!! Valószínű Te "nem voltál elég jó...(:"!!! Üdv
Kedves Josibarát! Rebeka ócsárolása nem szép dolog tőled! Ritka finom kis csajszi, szerintem visz mindent és nagyon is tudja mi kell 1pasinak!!! Valószínű Te "nem voltál elég jó...(:"!!! Üdv
Marciiiiiiii.. aki nem is marci, az önreklámozás már lejárt!! (:
Sziasztok vasúttól nem messze vagy Nádorvárosban tudtok csajokat? ha igen nagyon megköszöném h írnátok kiket. Köszönöm
Egy dolgot nem értek.
Vannak lányok akiket ha felhívsz olyan unottan beszél hogy megrémülsz.
Kicsit elriasztja az embert.
Azzal azert vitaba szállnék hogy ki miért marad egy helyen,sok györi lány eleve el se tud menni,mert a családja,gyereke,iskola ideköti. a másik meg az hogy valakinek elég havi 80van másnak meg havi 800 kell.
A másik meg az hogy mindig beszélgetek az úriemberekkel és az a tapasztalatom elöbb -utobb ráunnak ha egy lanyhoz mennek,hiába jó a lány.kell nekik a változatosság az újdonság.
***Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Éppen ma hallottam (megbízható forrásból), hogy KEDDEN lesz.
Hétfőn délután már lesz Bianka.
Helló want!
Én a Szöszit tudom ajánlani,aranyos,kedves.Nem csak látott v. halott a masszírozásról, tud is masszírozni.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Én tudok ajánlani nektek 2 jó csajt!
Voltam már mind kettőjüknél !
Egyik ***moderálva*** Hirdetésének szövege : Csak sex és más semmi !
A másik csaj Nika Sopron !
Érdemes elmenni hozzájuk mert nagyon a toppon vannak!
Tudják mi kell a férfinak ! Ápoltak, tiszta lakás , diszkréció maximálisan adott és tényleg nagyon jók mindenben!
Érdemes elmenni hozzájuk !
Meglátogattam Szöszikét. Nagyon kedves aranyos csaj és nagyon szexi. A hely talán az egyik legdiszkrétebb azok közül ahol eddig voltam (egy kis üzletsoron van). Parkolás is egyszerű és ingyenes. Kellemes masszírozással kezdte, majd natúr francia, és szex végül. Sajnáltam hogy hamar elmentem, de nem bírtam visszatartani. Az egyik legjobb csaj akinél eddig voltam, és tuti hogy megyek még. A franciája isteni. Még beszélgetni is lehet vele, nem az idővel foglalkozott, nincs az az érzése az embernek mint sok más lánynál, hogy f*z*ss és tűnj el. A hozzáállása kb. mint a szombathelyi Rubintnak. Nagyon ajánlott kategória!
Ja és ha 15évesnek néztél,de mégis maradtál velem,ezek szerínt még pedofil is vagy !!!! Ezért nem fogadok barna bőrű férfiakat,mertmikor nálam volt dicsért meg minden ,ezek után meg a fórumon valótlan dolgokat állit rólam..Üzenem hogy edzél tovább ,mert a nőkhőz nem értessz,hamar elsűl a fegyvered,ne mást okolj ez miatt :):)
Balfi u.
Réka 23 -nál járt valaki már tapasztalatok?képek alapján jónak tűnik. köszi
szia. rebeka hol rendel sopronon belul?
szeret = vá-lal
vállal
Első mondatba valahogy a szeret szó került be a vállal helyett! Olvassátok úgy akkor még értelme is lesz. :-) Bocs!
Josibarát!
Rebeka valóban nem vállal be mindent, de szerintem maximálisan figyelmes! Adj még egy esélyt Neki! Szerintem mond el a kérésedet és az ha részéről még elfogadható dolgokba teljesíti. (Ha nem akkor javasolja barátnőjét aki fullos) Nekem is a második alkalom jött be, beszámolómhoz nem kell sokat visszalapoznod (24-én) péntek este írtam.
sziasztok. jerevan kornyeki lanyt keresek. tud valaki ajanlani valakit?
Mia igazából úgy ahogy van jó... :)
Részemről kicsit hülyén jött ki a dolog.
Nem vádaskodni akartam, csak feltűnt, hogy pécsi és soproni hirdetést is láttam róla. Ezt említettem meg.
Ennek ellenére egyszer remélem Pécsett sikerül eljutnom hozzá, bár ahogy olvastam 1-2 hozzászólást nem éppen egyszerű...