Én már beszéltem vele telefonon, hát elég érdekes ***moderálva***. Kedves a hangja és elég vidámnak tűnt, de én inkább a lent leírt két lányt látogattam meg, amit egyáltalán nem bántam meg! :)
Én már beszéltem vele telefonon, hát elég érdekes ***moderálva***. Kedves a hangja és elég vidámnak tűnt, de én inkább a lent leírt két lányt látogattam meg, amit egyáltalán nem bántam meg! :)
Liluról valami info?
Köszi! Úgy lesz. Te a biztonság kedvéért a telefonba nem mutatkozok be. :P
azt írtam az előbb:
ilyen ***moderálva*** megy a csajokkal?
mármint a ***moderálva***...
Erre választ aki adhatna érdekes de nincs, én meg mivel évek óta egy helyen vagyok azt hiszem és be is tartom semmi közöm!!!!!!!!!!!!! Max annyit aki vándorol annak meg van rá az oka aki marad az meg ..... folytassam???? Az előző beírásod meg olyan gyorsan moderálva lett azt se tudni mit írtál!!!! Bár ez is elég érdekes :SSSSS
ja igen!
azis nagyon érdekes, hogy egy csaj egyik nap a Kodály Z úton van, utána meg pár hét múlva meg mondjuk nádorvárosban..
Ennek mi az oka?
Légyszí írjátok meg!
köszi
mert itt Győrben ***moderálva****??
Üdv nagyfarq!
Köszönöm az ajánlást. Én is meglátogattam ma délelőtt a Csilla(30)-nevű hölgyet. Tényleg nagyon kis pazar csaj :D
A képeken valóban ő van, és mit mondhatnék, tényleg érti a dolgát.
Tudom ajánlani mindenkinek.
Erre csak annyi a válaszom ha valakit meg unnak annak oka van. Vannak aki azóta is vendégeim mióta ebbe bele kezdtem pedig sokat változtam! Nem tudom miért de szeretnek eljönni annak ellenére, tudom és ők is mondják máshoz is elmennek. Mint írtam sokszor csalódnak is!
Abban viszont igazad van a többségét a***moderálva***és ne mondjam ki mi az ami, vagy aki viszi!
Lehet igazad van ezzel nem vitatkozom de mint emberi lény NEKEM van magánéletem is, amit hamarosan érvényesítek és egy darabig nem leszek elérhető. De ezt a jogot fenntartva magamnak, mivel nem vándorlok, akik járnak hozzám megértik, mint azt is mikor vagyok elérhető és mikor nem. Ezt magamnak szabályozom és élek is vele! Talán pont azért mert ha a kinézetem nem is Barbis de a hozzáállásom van akinek igen! Ráadásul mivel elszállva sem vagyok magamtól azt is tudom hol a helyem de ***moderálva*** azért nem engedek mert épp elég egy-két nő aki megpróbál mindent csak megmaradjon(még akkor is ha nem megy és eltűnik hamar!)
Én azt nem szeretem, mikor tudom *j lányok tömege jön. Ciki és nem nekem mikor megszaporodnak a lefoglalt idők de senki nem érkezik meg. Lassan már fel se veszem! Nem értem egy magamfajta (relatív kinek mi de maradjunk annyiban) ***moderálva*** idejével játszanak a fiatal husik BARÁTAI!
Ennyire nem nyilván való még, hogy az én korosztályom semmiben sem fogja befolyásolni a 20-on éveseket????? Mert beláthatnád aki a 40 fölöttihez jár nem fog egy pár hetes vagy épp hónapos cicát keresni. Max érdeklődik és sírva vissza vonul. Ha meg még is belép a csapdába akkor nekünk és nem itt panaszkodik mert már értelme sincs hisz a hölgy azóta 2 városon is túl van.
Ebben a régióban azt hiszik a csini bini tündi bündik barátai na majd itt jól ***moderálva***! A vicc mivel hagyjátok meg is teszik!!!!
Gratula és sok sikert a továbbiakban mindenkinek!!!
Mi a gond a "régi" helyével?
köszi
Minap meglátogattam a Csillát,egy kis élmény beszámolo róla!A bejutás könnyen ment,átlagos panel lakás.de szép,igényes környezetbe fogadott.A valóságban ugy néz ki mint a képeken,minden nagyon szuper volt,franciája ötös.Nem sietetett,abszolút kedves volt és nagyon kellemes élményben volt részem!Az ő k*ro*ztályából csak ajánlani tudom!
Kedves Makktársak,
Nagyon érdekelne Dalma. Esetleg van róla valakinek hiteles beszámolója. Kérlek osszátok meg tapasztalataitokat vele kapcsolatban.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Olyan lány érdekelne, aki házhoz is jön..
Kérem a Tisztelt Fórumozókat egymás lejáratását kkérem mellőzzék!
Egerben a Gicicke nevu hirdeto kerulendo !
Nem o szerepel a fotokon es minimum 45-50 eves a teste pedig nagyon gaz es akkor meg finoman fejeztem ki magam !!!!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Nem tunik fel senkinek hogy Egerben a Gicike a Charlote fotojat lopta le valahonnan ?
Kicsit tul nagy a hasonlosag es egy masik oldalon mar lattam ezt a fotojat a Charlotenak !
Mind ezek mellet a hirdeto holgy meg veletlenul sem hasonlit egyik fotora sem !
Sziasztok! Voltam egy csodálatos,kedves nőnél a neve LÉDA Debrecenben. 1 órát töltöttem a társaságában és nagyon kellemesen éreztem magam vele. Tiszta szép környezetben fogadott és nem nézte az időt mint mások,maximálisan odatette magát igazán felejthetetlen élménnyel gazdagított.Szexben mindent megkaptam ahogy a nagykönyvben megvan írva...Az óra után nagy meglepetésemre egy forró presszókávéval is megkínált. Ezt azért osztom meg veletek, mert volt egy pár csalódásom de ahogy tapasztaltam , vannak még kivételek! Csak ajánlani tudom és ha olvasod soraimat Lédácska42 puszi a hasadra :) Üdv: zuzu007
Hogy is van ez? Mesélj csak erről!
ket harom hete voltam nala. Kedves, intelligens, kozvetlen no. Tobbet kaptam, mint amit remeltem.
sziasztok!
SZerintem ez a forum nem erre valo hogy egymast***moderálva*** ,már jo ideje figyelem a forumokat és mast sem olvasok ***moderálva***,nekem ez a véleményem,