üdv!
Alexandra engem is érdekelne!
Nem rég voltam Alíznál!Nincs okom panaszra!
Ajánlhatom őt is,jó francia, popó minden ami kell...
üdv!
Alexandra engem is érdekelne!
Nem rég voltam Alíznál!Nincs okom panaszra!
Ajánlhatom őt is,jó francia, popó minden ami kell...
Sziasztok!
Miért lett kimoderálva az írásom bizonyos része?
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki m*lytorkot is szeret, esetleg p*pókényeztetést ny*lvvel.
Köszi
Gondolom, mivel arc nelkul hirdet igy nem okoz neki gondot..ingyen marketing..semmi nem tiltja..ha kicsit jobban megnezed a kepeket te is osszerakod !
Fanny (24)
Malomparknál található átlagos kecóban. Ahogy a képeken is látszik kimondottan vékony lány, fenékre jó, cici szinte nincs is, fejre nekem nagyon nem adja.
Kommunikatív és jókedvű volt, a hozzáállására se lehet panasz, de összességében nekem nem volt annyira bejövős, nem mennék többet. A verda alapjáraton nem fogyaszt sokat, de ha az összes funkciót használni akarjuk, akkor néhányszor kell még tankolni 3-3 litert.
Kedves Farok, a helyedben nem reklámoztam volna Szöszit mint a legdiszkrétebb helyen lévő lányt, az üzletsor, amin van pizzériától elkezdve a kutyabolton keresztül, a férfi fodrászattal ,egyáltalán nem mondható csendes környéknek, és ahogy bekanyarodsz a parkolóba, mindenki levágja miért mentél.A beszélgetéssel is némi gondok azért még vannak, a ***moderálva*** ugyan elmegy, ahogy egy fiatal szőke lánytól elvárnánk de valami hiányzik, talán a spiritusz?
Köszia az infót. Szerinted miért hírdetnek a lányok 2 külömböző profillal és 2 külömböző telefonszámmal?
Még ha a főiskolás Adri is visszajönne az lenne még csak Kánaán
csak én nem találom kitty(19) -et a hirdetések között?
Szia Gyula!
Vanesszánál két okból mehetsz el remegő lábakkal:
***moderálva**
Egyik sem olyan, mint amiről Gina-val kapcsolatban írtak.
Üdv: Thomika
Én se jártam még nála szerintem itt csak te vagy az egyedüli hogy mit jelent az a remegö lábakkal távozzni de ahogy láttom Vanessánál is megvan az esély erre a remegö lábakra....
Szia!
Jobbulást drága!
Nem annyira napközben akartalak keresni, lehet azért voltál épp kikapcsolva :)
Szia!!! kötőhártya gyulladásom van, gyógyulgatok, ha minden rendben lesz vissza aktiválom a hírdetést is. A telóm napközben tegnap is be volt kapcsolva!! pusziiiiiiiiiiiiiiiiii
Sziasztok!
Régebben Mira néven volt fenn a Hölgy, Várpalotán hirdetett, de most már eltűnt:(
Tud valaki valamit róla???
Köszi
ketrinel nagyon jó volt csak ajálani tudom nektek fiuk menjetek el hozá nem fogjátok megbáni.
Kösz a Választ!
És Kinga Cica 24? Ő még nagyon bejön
Milyen betegséget sikerült összeszednetek, ha az nem titok? Én jártam nála (legutóbb bő egy hónapja), de nekem semmi bajom.
Üdv srácok!
ma voltam Lolaédesnél és HuncutÉvinél nagyon kellemes időt töltöttem el a hölgyekkel
remélem még tudok menni hozzájuk csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kedves ZS ! Néhány hónapja jártam a hölgynél . A hangja valóban kedves és vidám , és elég is jól néz ki , de ami a lakásban fogadott . Az igazat megvallva egy nagy szemétdomb volt az egész . Maga a szolgáltatás egy nagy nulla volt . Mélytorkos franciát igért , valóban bekapta tövig , de inkább több volt a kezezés benne mint a deep throat . lÉletem legrosszabb választása , vagy csak rossz napot fogtam ki illetve nem voltam szimpi . Részemről nem ajánlott kategória .
Nem rég óta vadászok Győrben, nem egyszerű. Volt 2 lukrafutásom, azóta a kapcsolódó hirdetéseket sem látom... talán nem véletlen. Pizitív az itt hirdető Liza. Fotók reálisak, azzal együtt, hogy persze arra fókuszál, ami előnyös. Popsija van a hölgynek, ergo az menjen, aki szereti. Én szeretem. 2xer voltam. Elsőre hátulról popsi, nagyon profin abszolválva. Ez az alkalom egész jól sikerült. Ehhez képest a második kicsit visszafogottabb volt, de bőven a hibahatáron belül. Elszámolás teljesen korrekt, semmi lehúzás. Ebben a műfajban sok múlik a személyes szimpátián is, de az a benyomásom, h ha korrekt a kuncsaft, akkor nem lesz csalódás a hölgy.