Hello! Liza(35) -ről valaki tud valami kis infót, nagyon megtetszett, érdemes hozzá elmenni?
előre is köszi!!!
Hello! Liza(35) -ről valaki tud valami kis infót, nagyon megtetszett, érdemes hozzá elmenni?
előre is köszi!!!
Üdv.!Végre sikerült meglátogatnom Mirabellát!Kiváló volt minden,nagyon jól éreztem magam!10/10
Bővebb infóval privátban szolgálhatok!
Sziasztok férfi társaim, egy kis beszámoló a tapasztalataimról!
A múltkor Izácska (30)-nál töltöttem egy kellemes félidőt.Az egyeztetéssel nem volt gond, szimpi csaj, odaadó,nem a fadarab típus, a lakás rendezett. A francia nyelvtudása 5/4, ő is a van rajta mit fogni kategória,de csinos!tetszett.
Egyszer már jártam Meli Cica (24)-nél, de meglátogattam az új helyen is.Ismét nem csalódtam! A lakás fullos, akárcsak a sz*lgáltat*sa. kellemes masszázs után még kellemesebb nyelvlecke 5/5,a kémai is megvolt.
Mindkét lány ajánlott kategória, részemről!
Köszi a tippet!
Nekem te irogassál ***moderálva***...
Te neked aztán mindegy úgy látom. 18 vagy 58!
Viagrát szedsz vagy állandóan be vagy lőve? :)
apu ***moderálva***
Jaja igaz nem ő volt hanem én:)
Ez nem én voltam...
Ezt egy felzárkózott írta.... :-)
Üdv mindenkinek!
Ma meglátogattam Fanny(24)-et, a megbeszélt időben helyszinre érkeztem (M*lomp*rk környéke) bejutás egyszerü volt, a kecó átlgos, életvidám vékony sexi alkat, gyors zuhi után akcióztunk egy nagyot(és nem félt élvezni sem), ezután egy lazitó maszás következett.Szerintem jó kiscsaj nekem bejött.Akik a vékony testalkatu csajokat szeretik azoknak ajánlott.
Ez az én véleményem meg persze "a puding próbája az evés".
Eladó egy Br*v* gy*rn*k-l*s.:-)))))Tessék lehet moderálni!!!!:-DDDDD
Igaza van kezdö75 nek.Mi értelme van a fórumnak ha szinte mindent moderáltok!!!!!!
Iza és Anita ( szexi szőke cicus ) szerintem ők erre tökéletesek meg még Molly , Mandy , Alexandra , Dominika ajánlott! Ők akik ilyen gyengédebbek tanítóak a dolgokban .
Lily babárol tud vki véleményt mondani képek alapján jónak tűnik!! ha vki tud vmit írjon róla!!! thanks !!
a viki 35 nagyon jó mindenkinek ajánlom művészien bánik a szerszámmal nagyon jó kézügyessége nagyon jó az *ráliskényeztetése szóval durva műsora van igényes a lakás is kedves szimpatikus leányzó! aki egy jót akar...... akkor menjen a Vikihez ! Nekem róla ez a véleményem :) !!! Szerintem nem bánjátok meg!
Barbie Dolls -náljárt valaki ? Érdekelne tapasztalat !
Zea 23 nál jártam. ***moderálva***, igénytelenség. Undorító fürdőszoba és ágy. Gépies csaj, inkább magagamnag csinálom !!! :)))
Nem ajánlom semmiképp !
Zsófi 23 hová lett valaki infó?
Te miből gondolod, hogy nem?
Most Látom csak hogy Alice van már. A városban azt hallottam volt némi nemi probléma a lányoknál. ebből adódóan minden makktárs ügyeljen a biztonságra!!!!!!!!!!!! ja üdvözöllek Alice. Kereslek!