Nádorváros, vasútkörnyéke vagy 14-es busz utvónalán bármilyen hölyegt tud valaki?
Nádorváros, vasútkörnyéke vagy 14-es busz utvónalán bármilyen hölyegt tud valaki?
Turul hagyd ezt az alakot, a negatv reklám is reklám, had irkéáljon rólam bármit a többi lány még sosem kapott tőlem egy rossz szót sem. Nem értem miért néz konkurenciának minket, amkor mást nyújtunk párommal mint a többiek!
Rita, Gabi, Viktória.
Vénasszony.
Hello emberek!
Jó lenne infó örökösföldön rendelő leányzóról!
Tudtok valakit?
Köszi az infót !!!
alina debrecenben finom kis csajnak látszik,aranyos kellemes cicivel.
szőke hella kívánatos jó kis nőnek néz ki,kár,hogy messze vagyok tőle.
szőke szofi győrben milyen? képen jónak látszik. írjatok róla.
Idáig csak egy felhasználótól olvastam a "járványról" . Valaki esetleg tud még róla?
Sziasztok kedves látogatok és kolleganők!!
Meg szeretnék velettek kolleganők egy fontos dolgot osztani ugy érzem nektek is javatokra válhat pár dolog !!
Nem tudom ti ,hogy vagytok azzal itt vagyok ott vagyok dologal??DE kicsit röhejes strici ezzel szórakozik napok otta mivvel nem akarok nektek is ebbe hibába esetek cimmre menös ez illetö ki irom a számát nektek 06-30/479-*** es számról hivogat mindenkit és itt vagyok de sehol sincs csak cimmekre megy bemérni ki hol dolgozik!!Akinek segiitettem ezzel annak figyelmébe ajálom ezt telefonszámot mert annyi nincs ebbe emberbe oda érjen!!
További szép estét mindenkinek!
nagy petra az apróban valaki róla ???
Lina szerintem nagyon jó!!! Kedves,aranyos,és szép is nagyon.... Mindenképp érdemes szerintem!!! ;)
??...
Új vok itt, gondoltam kiprobálom a csvegést...
Na hello mindenkinek, mia téma?
Érdekes,hogy erről a "járványról' én is csak itt olvastam,vendégtől semmit nem hallottam róla.
Mindenesetre,hamár lejáratás az illető a saját üzletét is rontja,sok esze van.Ezek után kinek van kedve huncutkodni,bármelyik lánnyal is.
Ha nem lejárató "hadjáratot" folytatnál akkor légyszives írd már le miért emelted ki a nevem amikor nincs semmi bajom..???
Abban sem vagyok biztos ,h voltál nálam .. (mikor is voltál nálam???)a másik meg az ,h magad sem tudod hol szedted össze a bajaid ha több lányt is kiemeltél.
Ez egy ilyen műfaj sajnos előfordulhat aláírom nem kellene kavarni az állóvizet.. Az ilyek miatt mint te ment tönkre a piroslámpán is a fórum .
Rövid beszámoló: Puncicával töltöttem egy kellemes órát. Belváros, nem feltűnő környék, tiszta lakás, friss törölköző. A csaj kb 175 cm, nagymellek, szép popsi, az összkép is rendben van. Kedves, barátságos, kellemes modorú. Ügyes, játékos száj, igazán szűk jól dugható puncika. Nem nézi az időt és a szolgáltatás/érték arány is rendben van. Annak tudom ajánlani igazán akinek a szex mellett a lány személyisége is fontos. Sajna anált nem vállal. Látogatásra ajánlott kategória.
P*rn*s múltunkból eredően számunkra alapvető dolog a rendszeres orvosi szűrés - de nálam-nekem egy vendégem sem panaszkodott hogy valamit valakitől elkapott volna (törzsvendégek rögtön megkeresnének).