Szia Évike bocsi zavarásért én is kaptam ilyen üzenettet 06-70 7177171 el kezdödöt teneged is ez irogat?
Szia Évike bocsi zavarásért én is kaptam ilyen üzenettet 06-70 7177171 el kezdödöt teneged is ez irogat?
Natasa is viziváros!
Üzenném annak a drága illetőnek aki 70-es számról írogat üziket hogy állítsa már le magát mert unalmas!
Évi (24) merre található? ill Natasa (22) ?
Viziváros!
***moderálva***
***moderálva***
****moderálva***
Azért az alvással nem volt baj,annyira azért nem kavart fel,hogy nem lehet elérni. :) Elhiszem,hogy egészen közelről ismered. ;) Van azért itt még ***moderálva*** hálistennek. :)
Van megint egy identitászavaros lányotok Kaposváron. Elvira meg Judit néven fut, a hirdetések szövege ultra-beszédes :)
Üdv!
Timcsi (22) ről mi a véleményetek? Valaki írna róla egy pár sort?
Az új képei elég impozánsak.
Az elöző hozzászólásomat a club 66-os lányokról illetve az ott uralkodó viszonyokról írtam (ha az előzmények rovatra valaki nem kattint oda akkor nem 1értelmü a dolog)
"Papírfiúk és nylonlányok" érzéketlen műmayeros ***moderálva*** gátlástalanul minden szinten.
Voltam SzöszinélSzandra)!Köszönöm eszt a csodás élményt!!Olyan mint a képelken(A cicije nagyobb)De tetszed!az együtt létt:A Franciája jó,jól dugható nem nyafog.Inteligens,lehet velle beszélgetni,nem ora néző nem sietett!A lakás szép,***moderálva***!
já h a lentebbi leírásra gondoltál. :) ez a vírus akkor ismerősök közt nem is terjed? xd
Áááááá én már rég nem foglalkozom más véleményével. Anno ellenem is megvolt a lejárató hadjárat de tudni kell kezelni a dolgokat ennnyi...én nem szidok senkit amig engem nyugton hagynak tudod élni és élve hagyni ennnyi...
Nemrég voltam Grétánál,nagy meglepetés volt számomra mert régebb is hirdetett itt Kornelia néven.Átlagalatti a csaj a képeihez képest kb 15kg plussz van rajta se a furulya se a szex nem megy valami jól nála ezért ahogy megláttam el is jöttem töle de nem értem miért kell nevet váltani és hülyiteni a makktársakat
Ne legyenek miatta álmatlan éjszakáid mert nem fog :) higyjétek el tőlem egyikőtök se ismeri jobban s közelebbről .... :)
Sziasztok!
Nemrégiben felkerestem Diát, sok jót olvastam róla itt.
Gondoltam kipróbálom, és jól tettem!!!!
Nagyon egymásra tudtunk hangolódni és jól megizzasztottuk egymást.
Tényleg barátnő feeling érzésem volt.
Részemről is ajánlott, és előre leszögezem hogy nem vagyok manager.
Más:
Gina nem veszi fel a telefonját, vagy folyamatosan foglalt :(
Aki járt mostanság nála elárulná merre rendel, illetve ***moderálva***?
***moderálva***, örökösön. Lolita a barátnője. Lehúzás biztos nincs. Egyebet nem tudok.