Szia! Jó alakja van és ügyes az ágyban, viszont a szemét ne nézd ilyesztő, valamilyen szem betegsége van. Korrekt és azt kapod amiben meg egyeztetek.
Szia! Jó alakja van és ügyes az ágyban, viszont a szemét ne nézd ilyesztő, valamilyen szem betegsége van. Korrekt és azt kapod amiben meg egyeztetek.
Suzy is hirdet és hirdetett már több néven amugy!!!
Szerintem meg valakit nagyon zavar a hirdetése!És igy probálja lejátatni!!!
dr.úr
én nem a szolgáltatókat szeretném lejáratni.én így jártam nórikával aki régen maja néven hírdetett itt keszthelyen de elment szerencsét probálni máshova ahol nem ismerik.vigyázzatok vele én csak ennyit szerettem volna.
kicsi laura???????valakinek infoja???????????????
Sziasztok Bea (24) és Lily baby (32) tudna vki irni pár sort érdemes meglátogatni öket.
Egyik héten ez a szolgáltato van lejátatva a másik héten az!!!!A legjobb szolgáltato Szilvi aztán Nóri.Miért kell ez most ide???
Nem érdemes azokra az emberekre haragudni akik övön alul ütnek. Egyszerűen nem érnek feljebb ! ;)
Miről beszélsz angyalkám.ne legyél ilyen gizda.ez a valos igazság.egy koszos motelhez hívtál és lehúztál.és nem csak engem.talán ezért mentél el innend.
szia!!--Most sem vagyok előrébb!!!---nekem az kell hol van az a oldal ahol meglehet nézni hogy mi a teló száma,így nem tudom felhívni!!!!
Tud valaki ajálani olyan lányt aki kedves eés jól is csinálja a***moderálva***?
Csillus én nem értem,mire jók ezek a "vándor képek".Megosztod velem az elméleted?
kertváros nagyimre ut!!!!!imádni fogod!
pécset megtalálható!nagyon korrekt,érdemes kiprobálni!felejthetelen!!!én azota rendszers ***moderálva*** vagyok!imádom!nem bánod meg!hidd el!isteni az ágyba!!a szaxija meg.........huu!probáld ki!!!!!!
HA,HA de jo játékok üzöl kisanyám!!!!!!!!!Mi a problémád????Ennyire unatkozol??????????Én is kiirkáljam a dolgaidat?????!!!!!!!!!!!!
ugy tudom norika is hirdetett már máshol.keszthelyen maja és schila néven.és eléggé leirták a forumon.
Kitti (25)-nek szilikonosak a mellei? Valóban szép formás mellek, de így képek alapján nekem igazinak tüntek...bár amíg nem veszi az ember a saját kezébe addig nem lehet biztos:)
***moderálva*** keress rá a facebookon!!
Jó kérdés. Ki az??? =D
Kedves Nándor 34 .
Mióta van a cigány lányoknak vágott szeme?
Nórit ne firtassuk lehet hogy van benne de lehet hogy nem de fehér bőrű.
Édes Kicsi meg nem is abban a lakásban van .
Ez az egész egyértelmű lejáratás .
További szép napot és jó mocskolódást.