Szerintem próbálkozz az E-on nál.
Szerintem próbálkozz az E-on nál.
a muszlim :) de elkésett, meg tatával szemben esélye nincs...
37 éves, a saját lábán áll, mióta felnőtt kontra közel 60, aki még mindig másokén
a többit majd később folytatom :)
Lányok!
1 nap általában hány vendégetek van??
Valaki tudna használható infót megosztani a hölgyekről??
Valaki megmondaná, hogy mi az a folyékony ragadós cucc amit a Nuru masszázs közben használnak?
Ezt is küldd modira lécci :D
Réka 24
A cicaszemű lány. :) Kedves, mosolygós, enni való teremtés tényleg. A képeken is aranyos, de élőben talán még szebb (ezt mondtam is neki). :) Bár vannak negatívumok, illetve a 165 centit max egy komolyabb magassarkúban éri el, teljesen rendben van. Aki egy szép arcú lányt szeretne, annak csak ajánlani tudom.
Hűű de rákattant most mindenki erre a masszázsra.... :)))
Csajok, 0630...213 szám külföldi vendég (lenne) ha eljönne. Címet elkéri, aztán nem jön el. Black list!
oké, de aki volt a leányzónál, attól még mindig várom, hogy konkrétan mit csinál:)
Sziasztok!
Szindynél volt valaki? Mit lehet róla tudni?
Sziasztok!
Annabelnél Gárdonyban volt mostanában valaki? 54 vendég kedvence, érdeklődnék, hogy mia vélemény róla!
Köszönöm a beszámolót, akkor őt én is kihagyom!
Helló ! Adri 20- ról tapasztalat ??
Nagyon sok városnál olvasgatok a lányok hirdetései között és sok-sok helyen olvasom,hogy meglepik,ajándékok vannak. Van,ahol egy natúr francia,van,ahol más...de pl olvastam olyan lányt is,aki szándékosan lejjebb viszi az *rat ha a vendége visszatérő...nagyon jó kis akciók ezek és szerintem őket még jobban megbecsülik. Sajnos pécsi lánynál egyedül anno Barbie Dolls-nál kaptam ilyet.. kár,hogy az itteni csajok nem szorgalmazzák ezt. Így mi fiúk is gálánsabbak lennénk,mert ugye valamit valamiért alapon jobb íze van a dolgoknak! Biztosan sokan lehurrognak most majd,de ez is egyfajta kereskedelem és ez itt reklám... el kell adniuk magukat a csajoknak. Ha nekem azon a helyen,ahova visszajárok ajándékba adnának egy extrát,az jó reklám lenne... köszönöm azoknak,akik nem kötnek ebbe bele! Szép napot!
sziasztok!!!Én lauránál jártam!aki még nem járt nálla annak erössen ajánlom,nagyon kedves odado csaj!!!aki elöször akar menni igy csajhoz az itt kezdjen!megéri!!!puszi neki
A google a barátod!
Pl.: Keresőbe írd be "Nuru massage" klikk a videóra! :)
sziasztok, ki szeretném én is próbálni a masszázst nikyvel, viszont még nem volt ilyen élményben részem. így megköszönném, ha valaki leírná, hogy is zajlik egy ilyen csúszka masszás, stb. gondolom miközben masszíroz engem, nem gumiban vagyok, de ha ilyenkor hozzámér a puncijával, elkaphatok valamit...
vagy ő alsóneműben van, vagy hogy?
előre is köszi, a leírást:)
"nagyobb izomzattal rendelkező pasik..."
A képeit elnézve Bud Spencer típusú pasik illenek hozzá!
Jannát hol lehet megtalálni ? Sehol nem látom .