Alexa 33-at csak azoknak ajánlanám, akiknek bejönnek a Bangó Margit típusú hölgyek. Ellenkező esetben felejtős...
Alexa 33-at csak azoknak ajánlanám, akiknek bejönnek a Bangó Margit típusú hölgyek. Ellenkező esetben felejtős...
Már évek óta ilyen, és csak rosszabb lesz szerintem.........
Irbon28-nak szólt
Kitti 22-nél kb 1.5 éve voltam akkor Adyvárosban rendelt.Az alakja szuper, tényleg olyan mint a képen. Viszont gyakorlatilag nem érhetsz hozzá, meglehetősen fapofa, amolyan "addap*nzt oszt essünk túl rajta mielőbb" tipus. Feeling 0, de akit ez nem érdekel annak hajrá...
Sziasztok! Ki volt jannánál? Van valami vélemyén róla?Az az a csaj akinek érett, érzékinek hírdeti magát?
Sziasztok!
Valaki járt már Angyalkánál vagy Niki(29)-nél? Tapasztalatok?
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem Nikát (31) keresed. Ő egy tündér. Olyan mint a Ludas Matyi: amit adsz (kedvesség), azt 3-szor adja vissza. :-)
Sziasztok!
Megköszönném, ha egy kis infót megosztanátok Korina 28, Évi 24, Kitty 22, Anita 20, Mirabella 24-ről, és az Alexa 22 féle masszázs is érdekelne, ha valakinek volt már tapasztalata a hölgyek közül valamelyikhez, az megoszthatná. Köszönöm!
Nekem is volt már hogy 3an álltak az ajtóban,de mondtam hogy vagy elmentek vagy rendört hivok,erre elmentek.
De nem ez a társaság volt.
Nagyon kedves rescue, hogy ilyen jókat írt rólam (és persze Loláról is), bár nem tudom én sem, hogy hol találkoztunk ha ő is hírdető! :-) Minden esetre köszi! :-D
A kígyó utcán rendel egy kb 160 magas fekete hosszú hajú kis mellű popó kedvelő lány,
elvesztettem a telefonszámát, de a neve is elég lenne, tud valamelyikőtök segíteni?
Köszi, nagyon fontos lenne
Hogy kell értelmezni ezt a mondatot ?! Esetleg ott is sárral, kővel locsolnak, szurkálnak,....stb a "diszpécserek" vagy a "lakók" ?!
Uraim !! Mi lesz a gyönyörű városunkkal, Chicago ????
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Nekem csill.5-ös a velejáró atmoszférával együtt !
Heléna: volt szerencsém időpontot egyeztetni! ajánlom mindenkinek. Aranyos, kedves és értelmes. Magas és szép mosolyú lány nem utolsó sorban gyönyörű kis formás mellekkel. Üdítővel fogad és odafigyel a kéréseidre az "*kció" közben is. NF nincs nála ***moderálva*** de ha szimpatikus vagy neki és a végén feldobod a "kabátot" az is mehet. A lakás nem a legújabb de tiszta és parkolni lehet könnyen. Nincs ***moderálva****!!! Megérzésem szerint van még valaki a lakásban, de nem rontott az összhangon!
10 ből erős 8. Ez csak azért ennyi mert nekem az exotikus lányok a zsánereim.
Te ezt honnan tudod,ha hírdető vagy?!
:-)
Szia
Lola 1 igazi gyöngyszem,kicsit ***moderálva***,de nem szabad kihagyni.Diszkrét és igen jó keze van!
Szöszivel még nem voltam
jó szórakozást
szia
próbáld ki,kemény feszes cicik,jó nyelvjárás
jó mszórakozást
Köszönöm mcgregor és gubás
sziasztok! Kleopátráról tud valaki valamit? Vagy Noémiről? Hova lettek? Ők ***moderálva*** Győrben a belvárosban egy kis masszázsszalonban.