Más helyszín esetleg??
De azért köszi 😉
Más helyszín esetleg??
De azért köszi 😉
Szilviről tudunk valamit? Régóta nézegetem már, de semmi infóm róla
Este a vasútállomas mögötti parkban (Eötvös park), de olyan ramaty roma lányok, hogy szerintem jóizlésű ember nem nyúl hozzájuk!
Sziasztok
Érdeklődnék hogy napközben és este hol találni a városban lányokat??
Álltalában átutazóban vagyok Győrben és csak ennyi férne bele az időmbe 😊😊
Köszi
Sziasztok apróban hirdető komlói Amiráról van valakinek infoja? Eléggé szemezek vele
Virág 22. Mindenki kerűlje nagy ívben. A képeken nem ő van. Valójában egy monoklis szemü nem idén barnúlt enyhén molett nő fogadott. Romos kertes ház. A szobába invitálás után elkérte a bérét,aztán mondván,hogy mindjárt jön kiment. Pár perc múlva megjelent két ember a házban az egyik ásóval a másik lapáttal a kezében,a harmadik nem idén barnúlt faszi pedig az udvaron. Úgy voltam vele szégyen a futás de hasznos! Futottam! Tiszta krimi volt az egész. Persze feljelentettem a rendőrségen a tolvaj galerit.
Ez a Vivi 20 néhány napja még Német országi húsipari munkát ajánlott az egyik facebook csoportban. Próbáltam hívni (Nem munka ügyben 😂), de ki volt kapcsolva. Ha valaki eléri az írjon már! Köszi
Nyugodtan mehetsz hozzá! Nagyon jó fej és a képek is valósak!
Sziasztok! Virág nevű milfről van valakinek tapasztalata?
Sziasztok Bellánál volt valaki? Tapasztalat. Milyen a hozzáállása illetve mennyire valós a képek?
Elméletileg Szombathelyen sok embert lenyultak a barátjával. Szombathelyi fórumon lehetett olvasni róluk.
Ő engem is érdekel!!!
Csodás napot kívánok minden kedves Úriembernek!
A mai napon aki elszeretne hozzám jönni , du. 3 -ig eltudtok érni, Várlak titeket Sok Szeretettel ! Puszi Hanna 😘🥰
Grétinek teljesen igaza van. Ez már zaklatás!
De, az is igaz, hogy a szívnek nem lehet parancsolni. Az, hogy szerelmes leszel valakibe, nem úgy van, hogy akarom vagy nem akarom. Tőled függetlenül megtörténik, és azt veszed észre, hogy már benne vagy...
Azt kell elég erősnek és tudatosnak lenni, hogy megértsd, ha a másik nem akarja, és nincs viszonzás. Kontrollálni kell magad, hogy tudd békén hagyni, valahogy tudj tovább lépni.
Mindenképpen megelőzhető, ha már megérzed, megsejted, hogy valami megmozdul benned az irányába, nem keresed többet a társaságát.
Mert ugye Ő nem éppen a legalkalmasabb partner erre! Gondolj bele nyersen és objektíven, minden "szakmai" tényezőt figyelembe véve. Már lohad is a Benned a nagy felindulás!
Jobb, ha a civil életben kutakodsz kisBarátom!😊
Ja Franciaszakon 🙂
Én azt mondanám világlátott leányzó.Aki napjában kétszer is nyakába veszi a lábát hogy elérjen az ország másik végében. :)))
Jogot tanul.....
Pedig liliomot küldtem a hercegnők virágat.....
Ha ki van írva, akkor biztos, hogy az... ezek a lányok sose füllentenek a cél érdekében... XD
(virágot)