4 napja megirtam neked privátba olvasd el.....
staffi · Őstag · 4 napja megirtam neked privátba olvasd el.....
Szerintem nyugodtan engedd el…lakás putri..rendetlenség nem a legjobb illatok…a csaj engem egy 2-3 számmal nagyobb pólóban igazi igénytelen öltözetben fogadott….tusolást fel sem ajánlotta…látom előttem írták hogy nincs tusolás,milyen jó lehet mikor valaki 8-10 órás munka után megy és tusolás nélkül kapja be a répát..gondolom ezek után ő sem intenzíven használja
a látottak után én nem kértem a szolgáltatásból…de mindenkinek más az ízlése
én a friss illatos tiszta lányokat szeretem
Senki sem tudja Amira számát? 😓sajnos senki nem irt pedig kedden mennek hozza 🫣
Szia egyszer voltam, a keco nem a legjobb,fürdés nincs, a csaj nem rossz kinézetre, a szolgáltatás nekem egyszeri alkalmas volt.
Sziasztok. A Hévízen hirdető Jessicáról van valakinek infója?
Zozy80 · Újonc · Sziasztok! Van valakinek valamilyen tapasztalata Liza 23-ról? Akár pozitív akár negatív.
Akár privátban is. Előre is köszönöm!
Sziasztok! Dana26-ról szeretnék érdeklődni, van valakinek tapasztalata vele amit meg is osztana velem?Akár privátban is. Sajnos nem sok minden van róla, talán 1 beszámoló. Köszönöm!
Az nekem nem probléma, perfekt, köszönöm! ;)
Petya_001 · Tag · Alízról van valami információja, valakinek? Telefonban nagyon kedves volt.
Sziasztok! Dóri farkmeresztően néz ki, volt-e már valaki nála?
Sziasztok vivien 33 vigyázzatok!
Én tavaly jártam így hívtam többször is de nem vette fel. Írtam neki egy üzenetet, hogy csörgessen meg ha van egy kis ideje és visszahívom, szerencsémre visszacsörgetett és így bejutottam hozzá. Még jó, hogy nem adtam fel, kár lett volna kihagyni! Egy nagyon kedves és csinos lány a szolgáltatással is minden rendben volt jól éreztem magam vele ezért is látogattam meg újból és ha hirdetni fog és az időm is engedi menni is fogok még.🙂
Niki 27 vékony kis csajnál volt valaki? Milyen?
Legyen igazad, sajnálom, hogy ezt tapasztalod 😕 én nem jártam még így, mert már a képek alapján sokat lehet leszűrni bár sok esetben teljesen más szerepel a képeken , de sajnos mindíg vannak csalodások.... Ja és nem rosszból írtam nem kötekedni akartam, pusztán a tapasztalataim írtam le....
Hanna 30: régen is úgy hívták, kb 5 év után tért vissza. Régen is és most is a tűzoltósággal szemben a 2. emeleti lakásban rendel.
A szolgáltatás véleményem szerint rendben van. A képeken nem látszik, de pár kiló felesleg van a hasán.
Járt már valaki Bellánál ?
3asra keresek egy férfit akivel elmennénk az egyik hírdető hölgyhöz 3as felállásra. Akit érdekel írjon privátban.
Sziasztok,
Veronica 32 vagy Hanna 30 ról esetlege valakinek tapasztalat, vélemény?
Szevasztok!
Laura unott, messzire kerülendő! Nem az van, amit mond a telefonban. Csókot, csak ígér, de nem ad. Viszont gumi nélkül is vállalja a lukjába!
Feneke sem illatos, higiénia is luxus nála!
Rossz szolgáltató!
MILFHUNTER · Tag · Inkább az a durva, hogy van akinek a taxipénz is elég, és már ezzel lelépnek...