Sziasztok kedves látogatók és hírdetők :)
Jázmin 19 vagyok,ezuton szeretném jelezni minden kedves régi látogatomnak és az új forumozóknak hogy ismét elérhető vagyok!!!!......... ;-)
'Puszi mindenkinek és szép napot"
Sziasztok kedves látogatók és hírdetők :)
Jázmin 19 vagyok,ezuton szeretném jelezni minden kedves régi látogatomnak és az új forumozóknak hogy ismét elérhető vagyok!!!!......... ;-)
'Puszi mindenkinek és szép napot"
Csá Doki, üdv Gróf Úr!
Mostanában semmiféle vadászati élmény nem volt? Ha igen ne fosszatok meg minket a beszámoló okozta örömtől!!! :-)))
Üdv: Thomika
SZia Hatas!
Eszter akiről érdeklődtél nem egyezik meg azzal a lánnyal, aki két éve eltűnt.
Eszter és a barátnője egy nagyon kellemes masszírozásban részesít, amit aztán úgy fejezhetsz be, ahogy szeretnéd. A normál dolgokon belül bármi kérhető. Lehet külön külön is kérni a masszázst, de javaslom próbáld ki a "négykezes és kétszájas" megoldást!!! :-)))))
Ja és még egy dolog, teljesen megbízható lányok. Ott nem érhet semmiféle kellemetlen meglepetés!
Üdv: Thomika
Én a Motoszhoz hasonló "kezdő", kevésbé tapasztalt srácoknak biztos olyat ajánlanék elsőre aki kedves, türelmes és emberileg, személyiségre is rendben van, mert egy esetleges első negatív "élmény" a későbbieket is károsan befolyásolhatja. Szerintem Kriszta(26), Puncica(23) vagy az érettebb korosztályból Maya ideális választás lehet.
Lindának a kevésbé pozitív oldalát anno volt szerencsém megtapasztalni (erről egy másik forumon részletesen írtam) és többen is írták róla, hogy hangulatember.
Szerintem az Orkos dolgora gondolt...... :D
ejjjjjjjjjjj! :D
Szerintem nem.
Vagy ha már véleményt mondok akkor az már lejáratás ?
Semmi érdekem nem fűzne ilyesmihez...
lanyok jelentkezeset kernem aki unatkozik egy kivsit elbeszelgetni:)
Kedves férfi társaim!
A Zalaegerszegen lévő DÖGÖS NAGYIHoz, senki sem menjen el! ***moderálva*** a Nő!!! Ha más névre regisztrál, akkor úgy ismeritek fel, hogy ő a zegen lévő egyetlen idős nő, aki prosti és pasikat fogad.
Peti
Lészy-ről valakinek van infója?
Hát elképzelem Motoszt ahogy olvassa a válaszokat és csak egyre nagyobb és nagyobbak a szemei monitor elött.A kiheréléses nagyon tetszet de sajnos nemkicsi a valoság alapja én is azt tudom ajánlani olvasgas elég sokat mielött belevágsz ne kapkodj ráérsz a csajok ott lesznek 1-2...7-8-9nap múlva is.Ha adhatok 1 tanácsot 1-2 hozászólasos emberek véleményere ne adj úgy is levágod,hogy csak reklám(Ilyen jó olyan szuper mennyél kurva jó)valami ilyesmiket tartalmaz.A forumon van oldalt keresés kulcsszóra oda beirod a csaj nevét és minden hozzászolást kidob velekapcsolatban.Jó vadászatot Szevasztok
Ui:A dátumot is nézd van olyan aki már régnem praktizál és ugyanazzal a névvel fut mint jellenleg valaki remélem tudtunk segiteni.
Sinclair ezt nagyon szépen és egyszerüen leírtad a frankót. De amúgy az én irományom a tiéd alatt van amire 1est kaptál az enyémse jobb nabmindegy erre oda figyeltem nehogy együtt menyünk pótviszgára?!:.,,,?!Szevasztok
Évike két vendég között unatkozik ezért beleírogat a fórumba. Nem lehet ellene tenni semmit, mert azért van a fórum, hogy bárki elmondhassa véleményét. Különben nem lenne fórum, a fórum. Amúgy meg nagyon jó fej. Egyszer én is voltam nála, de úgy , hogy csak a második próbálkozásomra sikerült hozzá bejutnom. Ez egy jó sztori, elmesélem. Szóval Alice barátnőm éppen rendes évi szabadságát töltötte ami egyébként a jogszabályok szerint minden dolgozónak jár, mikor erős nőhiány lépett fel szervezetemben. Ilyen esetben az ember nem várhat napokat, felálló farokkal. Kénytelen voltam más hölgy után nézni. Évi vette fel először a telefont, de nem tudott fogadni, mert előttem valaki megfenyegette és ez miatt a körülmények nem voltam alkalmasak a találkára. Végül is Orsinál a kubai lánynál kötöttem ki, aki ugyan kielégített, de nem okozott maradandó élményt. (kupi szinvonal, semmi több) Meg kell, hogy mondjam az Évivel való telefonbeszélgetésem gyökeresen megváltoztatta a róla alkotott addigi elképzelésemet. A hirdetései alapján a kerülendő csoporba soroltam, de miután nagyon korrekten és őszintén válaszolt minden keresztkérdésemre, eldöntöttem később mindenképpen elmegyek hozzá. Most látom, hogy fél kettő, reggel dolgoznom kell menni. Ne haragudjatok, de nem tudom a sztorit befejezni. A jövő héten leszek újra kaposváron, majd folytatom. Mégegyszer elnézést.
Jah és BJ barátomnak igaza van,nem kell ezt túlparázni annyira,olvasd vissza a fórumot és válassz,szerencsére van azért sok normális,rendes csajszi. :)
Motosz! Ha még tényleg nem voltál ilyen helyen soha,annyit mondok Linda. Döntsd el hallgatsz-e rám. ;)
koszonom szepen!
koszonom draga Fütyülős az eszreveteledet,lehet hogy egy ket massalhangzot kihagytam, vagy + ba raktam nem tudom, vagy elipszilont kellett volna irjak par helyre,sajna nezd el kerlek,meg hogy angol billentyuzetrol irok,nem tudok es nem is akarok ilyen szep szinesen irogatni mint te.sztem nem az a lenyeg,hanem hogyha akarja es erdekli az embert akkor eltudja olvasni a beszamolot. van ugyebar akki hobbybol,vagy unalombol jar ide fel beszeli a semmiit es van aki valos infokat szeretnek megtudni a csajokrol ,nehogy porul jarjanak :)
Pedig totál egyértelmű...
Szia,
ne parázd túl a dolgot, csináld meg a házi feladatot rendesen, vagyis olvass vissza a fórumban, aztán rajta :) A Gróf úr jól mondja, egy-két csaj egy helyen még okés, a több már gáz :) Bár engem Debiben úgy vettek le pár éve hogy egyedül volt a csaj :(
Hát igen... mivel nekem ez lenne az első, így szivesebben lennék vele kettesben. Szerintem még így is nagyon feszéjezve érezném magam, főleg ha tudnám hogy mások is vannak ott. De csak lesz valahogy.