en se sok jot hallottam felole,feloluk,vandaval melozik,a fudvarban,meg nem voltam naluk,egy volt kolleganojuk beszelt roluk...
en se sok jot hallottam felole,feloluk,vandaval melozik,a fudvarban,meg nem voltam naluk,egy volt kolleganojuk beszelt roluk...
ha tudnam,like-olnam ezt a kommentet... sajnos
Azt tudom tanácsolni ha Vanda bejön, mindenképp próbálkozd meg Bellával is :D Esetleg egy páros akcóval:D Nah jó nem trollkodok, nagyon szép lány, remélem sokáig marad kis városunkban.
Üdv Makktársak.
Érdeklődnék, hogy valakinek van valamilyen információja Heni 23 -ról. A képek alapjn elbűvölő, de sokszor ráfaragtam hogy csak a kép alapján döntöttem... Kérlek titeket aki tud valamit ossza meg velünk... Köszi. Akár Privát üzenteben is.
igazából kiváncsi lennék összeségében mindenre, pozítiv illetve negatívra is ha van rá itt kommentben ráció! :)
Mióta megnyitották a körforgalom meg a 41-es között az új utat azóta van ez.Ott keresztül haladva a város egyik legszebb "lakóparkja" van.Ott lakik az astras bácsi is.
Szia!
Először olvass vissza, használd a keresőt a lányokkal kapcsolatban.
üdv fiuk még frisshús vagyok ezen a téren látom ti nagyon tudjátok ki milyen :D szeretnék valamit tudni Kira Szöszi Csinike Klaudia nevű csajszikról remélem segít valaki választani előre is köszi
ÜDv.
Lida melyik városrészen elérhető??
Hát aki a Aldinál van szerintem az eléggáz de izlések és pofonok akik az arany janin vannak nagy ivben kerülendök az egyik fent van a a ***moderálva*** így talán nem moderálják cinti néven figyelik öket egy ***moderálva*** astrából meg ***moderálva*** seatból és ha visszed a csajt már mennek is utánad a többit tudjátok szevasztok!
Az infót szívesen adtam tudtára mindenkinek. Bárhol utánna járható, én csak felhívtam a figyelmét a környékben dolgozó lányoknak!, Amúgy nem szoktam idegenekkel megosztani, hogy szakmám tanár-e vagy lo....ó.:-)
Hali mindenkinek.Annyit dicséritek Virágot hogy ma meglátogattam.:-)Valóban kislányos alkat maroknyi cicivel.Ámbár elég hideg volt nála a lakásban.Viszont tényleg szük!:-)))))Jó volt vele.
Nati 23 volt valaki Adyvárosban rendel írhatnátok róla valamit. Ajánlatom még mindig Anita 20 benne nem fogsz csalódni nagyon kedves s aranyos:). S kedvenceim a két kis vékony lány de most épp nincsenek itt Natika és Linácska. Bár mindenkinek ízlések s pofonok kellenek ahhoz hogy hova megy jó hétvégét mindenkinek.
A Qva é...l..be!!Hát nem moderálták??
Akik már 10 éve xp évesek mondjuk 30 .... nem gyanús senkinek vagy miből élnek a marhákból akik betalálnak sokan vannak itt kortalanok
Friss hús kezdő 19 éves de hasa úgy lóg mint egy 40 évesé ... na ezektől felfordulok
Nem vagy orosz tanár? :-) Akkor is köszönjük az infót, bár szerintem ezt itt mindenki tudta már :-D
Sziasztok !!!Liziröl Debrecenbe tud e valaki inföt?Milyen a nö?
Látjátok ez a gáz aki parokában és régi fotókkal szédíti a pasikat.
Jókat mosolygok, hogy mennyi kamús van.
A stricik néha stilust válthatnának, annyira látszik kit futattnak:)
Tudom majd sokan azt irják savanyú a szöllő, de nagyon tévedés,van aki tudja mit kap a p*nzéért.
Nem az órát nézve, és ilyen szöveg van 5perced stílust egy férfi se díjazza.
Lehet beszólni én legalább vállalom az éveimet.
Köszi! Ezért kérdeztem, mert a képek jók!