Üdv mindenkinek!
Alisha 19 nél volt valaki, mik a tapasztalatok?
Üdv mindenkinek!
Alisha 19 nél volt valaki, mik a tapasztalatok?
Kellemes napot , Erika néven híirdető hölgyről van e valakinek infója akár privátban is. Megköszönném
SZÉP ESTÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
LEGKÖZELEBB FEBRUÁR 18
MINDEN KEDVES ÚRIEMBERT SZERETETTEL VÁROK !MINŐSÉGI KIKAPCSOLÓDÁSRA
ÜDV:Zita
Megerősítem. Debóra egy fullos, nagyon jó nő és odateszi magát a szexben rendesen.
Debóra 28.Semmilyen kommentet nem találtam róla, fotókon szuper jó nô, ezért kockáztattam, és meglátogattam. Lakás átlagos panel. Hölgy kinézete: bronzis bôr, hibátlan alak, fekete haj, tetkók, szilikon cici, persze fehér bugyiban fogadott...jajj. Franciája kicsit óvatos, szexben odateszi magát. Beszédes, kedves. Megyek még.
Sziasztok!
Amira Komló milyen ?Írjatok privibe aki volt nála .
Köszönöm
Szia!Köszönöm szépen!gyere bátran szeretettel várlak
Gabo30 · Kvázi-tag · Zita 28 fotói:10/10 szóval az is lehet meglátogatom egyszer 😍 talán a közeljövőben.
Üdv !
Nyíregyházán Ketrint (25) mindenki MESSZE kerülje el. Csak a lehúzásra és az átverésre utazik. Azt állítja várja a vendégeit de kapcsolatfelvétel közben azt mondja csak napokkal később lesz személyesen látogatható. Videó- és képanyagot ajánlgat, de amint megkapja a pénzt, eltűnik!
Sziasztok! Loláról van valakinek tapasztalata?
Köszönöm!
Sziasztok!
Zsófiról (Tét) van valakinek infója? Össze-vissza variálja a hirdetését, egyszer tiltja a kölcsönös franciát, máskor meg lehet... Mire hívnám, hogy megyek, addigra leveszi a hirdetést, aztán fél nap múlva meg visszateszi...
Sziasztok! Nicolnál járt már valaki? Elég sűrűn van kicsiny városunkba...
Sziasztok
Tudtok segíteni
Debrecen
Nyíregyháza
Miskolc
Korrekt Pasimentes lakás kiadó t
Győr
Sopron is érdekelne minket
Köszönöm
Wiber wacep elérhető vagyok
Nos, kit ajánlanátok?
üdv
szoktam látni ott hirdetőket, igaz nem mindig, de érdemes hetente rákeresni, mert nagy eséllyel lesznek arra.
Kedves, barátságos és odaadóan teszi a dolgát. A képe nem mai, azóta azért eltelt pár év...
Köszi úgy lesz!
Átvágós kamu csaj. Odahív időre, aztán telefon kikapcsolva... Senki nem menjen hozzá!
Sziasztok Natasánál vagy biankárol ha infó megköszöném, privibe is jöhet.