Sziasztok!
A hírdetői státuszom ne tévesszen meg senkit!
Laura(23) nevü lányról van valakinek infója?
Sziasztok!
A hírdetői státuszom ne tévesszen meg senkit!
Laura(23) nevü lányról van valakinek infója?
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Hát nem tudom, bárkinek lehet rossz napja. Nem hiszem, h alpári módon viselkedett volna mivel már egypárszor megfordultam nála ! De ha úgy is van, nézz rá Biára és Hédire, ők majd helyrebillentik a lelki világotokat a barátoddal együtt. Próba szerencse.
Az előbb voltam Natinál. Szép lány, ügyes a szájával nagyon, a szexet élvezi, vagy jó színész, de igazából ez mindegy is. Most voltam nála először, így túl nagy volt az "izgalom" és hamar vége lett :(, de legközelebb rendesen megcsinálom :). Az árak a szokásosak, lakás tiszta, jó, parkolás egyszerű. Ajánlott kategória.
Mondjuk valahogy nem volt a toppon teljesen, de ezt a fejfájás számlájára írom. De ez nem is érdekes mert ezenkívűl még olyan szerencsés lehettem, hogy megismerhettem a párductestű Szonját is, mivel egy lakásban vannak. Hát ez a lány valami csodaszép, és ráadásul még olyan kis vidám is. Legszívesebben elhívtam volna randizni, de tényleg. Akarom Őt! Majd írok róla is ha meglesz. :)(Csajok én voltam az aki vitt nektek fájdalomcsillapítót;))
Roxy(19)-ről valakinek infója, élménye?
Annak a helynek már évek óta ne bisztro a neve.DE ÉN TUDOM,HOGY KI VAGY,MERT OTT MENTÉL EL MELETTEM ÉN IS LÁTTALAL.NAGYON-NAGYON LEBUKTATTAD MAGAD.........BEFEJEZTEM VELED.Figyelj tágra nyilt szemekkel......
Bár minden fadarab ilyen szexi lenne xD
?????????????????????????????????????,
mesélj'''''''''''''''''''''''' mi van be szartál???????????????
Szia,
de igen, megbízható, bővebben priviben, ha még aktuális
hogyan és mikor mesélj te csufságpotlék nem tudsz mit hazudni
Egy ismerősömnek korábban ajánlottam Lilu-t, tény hogy az ismerősöm elég bizonytalan volt, de mondtam itt az ideje hogy belevágjon a jó életbe! :D
Fel is hívta, és igaz kicsit bátorításra szorult, de ezt Lilu úgy reagálta le, hogy majdhogynem elküldte a p...ba. Igen paraszt volt a csaj vele. Ezek után egy itt nem lévő csajhoz (Klau, aki itt bárkit űberel szerintem, igaz dr*gább is) küldtem, ő helyre tette a lelki és testi világát is! ;)
Ritus vagy Rita tényleg fadarab?
kedves olver
légyszíves meséld el nelem hogyan mikor és hol lettél lehuzva??????
Olyan lányhoz nem értem minek mentek el aki eleve meg akar győzni meg rábeszélni,mi ez kinai piac???
Köszönöm Öreghal!
Én is rá tettem volna a voksom, múltkor chateltem vele,
ott is igen meg győző volt , kedves és közvetlen.
Hali,Perla az Perla maradt Candy meg Málna lett (biztos fogyókúra van cukor helyett gyümölcs :D ) :)
Ígéretemet teljesítve befejezem az Évike sztorit. Ott hagytam abba, hogy nem nyerték el tetszésemet a hirdetései . Az a bionyos bi dolog zavart. Magyarul, az a tény , hogy munkatársa az Isti, buzikat is fogad. Nem szerettem volna olyan helyzetbe kerülni, hogy valami tévedés folytán az Isti fenékbe kúrjon, és még ezért fizetnem is kell. Miután Évike megnyugtatott, ez a veszély nem áll fenn, összeszedtem a bátorságomat és bejelentkeztem hozzá. Évike ugyan olyan állandóan mosolygó lány, mint a fotókon is látszik. Képzeljétek el, hogy ez a pici 42,5 kg súlyú törékeny alkatú lány küzdött meg a tai boxbajnokkal. Azért ez nem semmi ám! Szex előtt, közben és utána is, nagyon kedves volt. Ilyen fokú kedvességet kaposvári lányok közül csak Alicétől kaptam. így ebből a szempontból nem is tudok közöttük különbséget tenni. Mivel a lányokhoz nem a nick nevemmel jelentkezek be, alkalmam adódott egy kis mókára. Úgy féluton a programban megkérdeztem tőle, ismeri e a lányfüggőt? Amire elmagyarázta, hogy írt neki, beszélt vele, de személyesen nem ismeri. Mire mondom, hogy ismeri, amire ő, higgyem el, hogy nem ismeri. Aztán elárultam, hogy éppen most szeretkezik vele. Többet nem írok róla, mert az a vád ér, hogy futtatom, de annyit még megjegyzek, hogy kellemes emlékekkel távoztam tőle.
Hello Petra 29 röl valakinek van infoja köszi
Az fasza, a legjobb szolgáltató volt :S
Egyetértek veled valóban igy van! Szindy ajánlott!