Molly Molly Molly voltam nálla, szerintem nem ő van a képeken s ha igen akor 10 éves képekkel hirdet........Paraszt a csaj s kövér mint a k...ca,nem tullllll igényes sem.........szóval............... .Popó vállal az a jó.ENNYI róla.
Molly Molly Molly voltam nálla, szerintem nem ő van a képeken s ha igen akor 10 éves képekkel hirdet........Paraszt a csaj s kövér mint a k...ca,nem tullllll igényes sem.........szóval............... .Popó vállal az a jó.ENNYI róla.
Amennyire én tudom, nem egyedül rendel benne, csak nagyon jól van csinálna a téma:) De végülis amíg nem veszed észre, addig nem is számít.
Kedves Lauri!
Nem tudom,mit kaphattál el tőlem és mikor.
Nincs semmiféle nyavajám.Tudod,mi szolgáltatók rendszeresen járunk orvoshoz,
minden "alkatrészünkre" kiterjedően.
Nem mellesleg ezen a hétvégén egy szem partnerommal találkoztam - s az nem Te voltál -, a
továbbiakban egyéb elfoglaltságom akadt.
Üdv:Ladysuzan
Üdvözlet Sporttársak!
Úgy látom nagyon lanyha forgalom van mostanában, nekem is egyre kevesebb az időm a kalandozásra, de egy MILF-et azért ajánlanék kedves figyelmetekbe. A Zsanett (35) néven futó hölgy portfóliója felkeltette a figyelmemet -bár sokan mások is szívesen nézegetik a képeit, ahogy látszik-, így hát meglátogattam. Aki volt már Írisznél, az tudni fogja hová érkezik, a fogadtatás kedves, a beszélgető partner nyitott, a bemelegítő masszázs után jöhet is az akció. Aki szereti a barna bőrű, kerek domborulatokat, az képzelje magát a lány mögé abban a szögben, mint ahogy a 2. képén látszik, mert onnan szereti a legjobban és bírja is rendesen. Az árak a felsőbb tartományban, de érettebb kategóriában finim falat, részemről ajánlott!
Szép sportsikereket Uraim!
:D
Aki szombaton regisztrál, majd 6 percre rá negatív "véleményt" ír, az nem írhat csak kamu szöveget. :)
szia,én úgy tudom a *** moderálva *** a szégyenfal ,az hirdető-oldalüzemeltetö között zajlik.
nem hirdető-vendég között.másik meg az hogy nehez igazságot tenni,én is küldtem már el vkit igenytelenseg miatt ,aztan en voltam a p@raszt,h mit kepzelek.
sztem meg vendeg -feketelista kellene.
Nem találtam ilyen névvel azt a beteg nőt! Pedig megnéztem volna itt.....
Én mondtam! Nm! :D
Évike "akinek az egész 10perc öltözéssel együtt....." Ez a sz*r ügy..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Alice erre meg nemtudok mit mondani, mindenkinek más a tapasztalata..... :D
gyuszi te meginn csak kamuzol
Üdv!
Molly (22) és Kinga/Kingácska (24) hölgyekről tapasztalat valakinek?
Karesztettooed,qayse,Doc,akikkel itt véleményeztem pár sort!
Szerintem maga a Fórum jó,csak ez van rosszul megszerkesztve!!!
Nekünk itt nem is szabadna egy közös fórumon,nyílt vitába menni!!!,amit más is olvas!!!Csak privátban lehetne ilyent!!!
Ez lenne a normális,mert ezekből csak nézeteltérés,meg berágás van,mint tettem ezt én is amikor virgoztál :)
A fórumon lehetne osztályozni pl 1-5-ig a lányokat!Fotónak megfelel-e,jó az action vagy nem stb...*r/érték,és h visszamennél-e?Valamint,h annyit f*zetsz-e,mint amit a telóba mondott!!!
Mert nálam volt,h mire odaértem,már az "áfát" is rátette!!!
Egyébként én ezt már 1x leírtam...Én az összes Soproni tapasztalatomat,ha osztályozni kellene 4,5-re értékelném,és szerintem most jó csajok is vannak itt Sopronban!!!
És itt megemlíteném,h vannak nagyon is intelligens lányok itt!!!
Bettyt mindenképpen ide sorolnám,bár ő nem tudom,milyen néven van az oldalon!De amit írt,abból le lehet venni,h intelligens!!!
És itt van Rebeka is,aki szintén egy jó fej csaj,intelligens,jó beszélőkéje van,nála nem voltam,mint vendég,de beszélgettem vele!Valószínűleg mi majd együtt fogunk szinkronizálni egy filmet,ehhez adva a magyar hangunkat:)))
Jó lenne most már beszámolókat is olvasgatni :)))
Micsoda!? :O mit kaptál el!? :O
Kitty25 ről szeretnék írni pár sort.
Mi van vele nem tudja valaki,mert eltünt és nem veszi fel atelefont?
Na a lényeg,hogy jól tud franciázni,szóval gyors francián voltam vele előstör és nagyon hamar ellőttem a tárat,de siettem és mennem kellett.
Másnap vissza is mentem hozzá akkor komplettet kértem és az is kíválló volt.Imádtam nyalni a fincsi puncit,na meg az a szűk lyuka!
Szóval.ha valaki tud valamit írjatok,mert jó lenne tudni hova ment.
Hírdetése eltünt,majd újra fent van,de a teló ki van kapcsolva.
Remélem lesz még hozzá szerencsém
Aki menedzserek véleményére ad , az ne keressen , de aki kíváncsi rám , azt szívesen látom, akár csak egy öt perces látogatás erejéig , hogy tisztázzuk mennyi az igazság a fenti hozzászólásban .
Soha nem hirdettem magam más néven, más számon vagy akár másik városban. Kb másfél éve dolgozom Kaposváron és csak Alice néven, hogy más valaki használja-e a képeimet azt nem tudom.
Nem értek egyet, mert hiába van kép itt lányról, van hogy élőben teljesen más, mert pl régi kép...
Én adok mások véleményére, 90 %-ban be szokott jönni, amit itt írnak.
Sonjáról mindenki nagyon jó véleménnyel volt, nem is csalódtam benne.
Fannyról írtátok, hogy kezdő, én is úgy mentem hozzá, hogy nem vártam semmiféle akrobata mutatványt tőle :)
Aura is hozta, amit elvártam a fórum alapján, bár akkor még más néven volt.
Stb.
Viszont akad önreklám is, amit az ember minimális chates, fórumos tapasztalattal ki tud szűrni.
Olyan ez, mint a pontozás szépségversenyen. A legjobb és legroszabb véleményeket kihagyjuk, a többiből
pedig kiderül nagyjából az igazság.
Azon gondolkodtam ... kerjuk a ( TISZTELT ADMINT ) hozzon letre egy feluletet amit a regisztralt/nem regisztralt felhasznalok hirdetok is lathatnak --- EZ lenne az a bizonyos SZEGYENFAL !! Biztos vagyok benne aki ide jar nezelodni es neha mulat is az szivesen hasznalna ha epp akad rossz elmenye.. Olvastam egy masik SITEon beszamolot ... nos, majdnem behanytam :( de ez csak egy otlet, en Tamogatom !
Ha sikerült találkoznod is vele, írd meg a tapasztalataidat te is!
Köszi!