sziasztok tudna nekem valaki infoval szolgálni Kamilla 40-ről?? Popsiba szereti?
sziasztok tudna nekem valaki infoval szolgálni Kamilla 40-ről?? Popsiba szereti?
Sziasztok
Ma voltam Szolnokon, és Virághoz mentem volna! De amikor már ott voltam kinyomott, amikor hívtam telefonon. Kamu a csaj!
Most Szexi néven hirdeti magát.
Urak,Katrina 21 érdekelne engem...egy kis infó róla :) Köszönöm szépen!
Szia Édescsillag !Olyan jókat olvasok rólad szívesen találkoznék veled !
A ***moderálva*** oldalon talákható KYRA nevü szolgáltatóról van valakinek informácioja.Köszönöm elöre is.
olyan lányt keresek aki tökönrugna/taposna vállal cipő/lábimádatott :) van ilyen ?:) Tatabánya vagy közelében
Kár, hogy Moncsi nem értékelte a hozzászólásodat megfelelően, pedig szerintem a jó humor magasiskolája. ;)
mutathatnál 1 kicsit többet magadból ***moderálva***
Üvözletem!
Látom itt még minden a régi. Stricik, önreklám, naivság. Írok már pár keves sort, rég tettem ilyet.
Aki szeret múzeumba járni annak ajánlom a Rózsa és barátnője párost. ***moderálva***. Végül is sokat bevállalnak jóp*nz*rt mindent.
Az anyagminőség elég gyenge. 50et is eléri már az évek száma ránézésre. De ha lezbi show kell nagyi módra ajánlom őket. Vagy a saron lévő múzeumost.
Ajánlatos érettebb kategória Kata 37 aranyos kedves korrekt hölgy *rak átlagosak szolgáltatás szinvonalas. Erika 38 város másik része szintén tüneményes Katával megegyező kategória. Mindkettővel isteni a szex és odafigyelnek a dolgokra rendesen. Nagyon jó golyónyalogatós francia élményem volt Szöszi 37-nél ő is megér egy mosolyt simán.
Fiatal kategóriában Bogi kicsit kényes de odateszi magát rendesen. Jól bűvöli a kolbit. *rban kicsit dr*gább de a jó dolgokat meg kell f*zetni. Örökösföld kedvelt lánya szerintem.
Lottit nem tudtam elérni 2 napig így ő kimaradt. Lívia a Józsában viszont negativ futószallagos leányzó. Nem mek többet.
Persze és Matula bácsi is :-)))
Szia Kiskovács!!
A kérdezett leányzó, annó dolgozott vasason egy lepukkant ház pincéjében. Ott a higénia zéró, ő rajta is érezni lehetett a dohos szagott, szinte mindent be válalt akkor, 10-ből 2pontot adnák neki. Azóta feltört Uránban praktizál, szerintem új munka adója lehet.De ez az én véleményem. Aktívan hírdet több oldalon is bizonyára már más is fel próbálta. Szerintem találsz nála itt vagy máshol jobb szebb dolgozót is! A nevét ne kérdezd, ahány oldalon van annyi névvel!
Remélem segítségedre lehettem.
T.Lauri!
Most, hogy jól dokumentálva negatív eredménnyel bizonyitottnak látszik, feltételezésed megbukott. Fontos lenne, ha emlékeidet felül vizsgálnád, mikor, hol, kinél kaphattad a magadon észlelt fertőzést. Annélkűl, hogy bántanál, vagy porig aláznál bárkit is, mások és saját egészségügyi helyzetének javítása kell, hogy elsődleges cél legyen, a további fertőzések lehetőségének elkerülése érdekében. Nem beszélve szavahihetőséged visszaállításáról! A saját jól felfogott érdekében légyszíves tedd ezt meg.
Megértésedet köszönve: Kuksi
De ezt miért a győri topicban kérded?
Hát végülis a hírdetsésében írja, hogy "külöleges meglepetésem van a számodra" xD Nah jó, azért kész tényként ne kezeljünk egy hozzászólást:)
Sziasztok!Aki Debrecenben hirdeti magát Suzy néven nagyon felkeltete az érdeklödésem.Valakinek valami tapasztalat?Irjatok
nem magamat ajanlottam legalábbis nem szándékosan..egy srác irt az én gépemről..nem tudtuk,hogy az én nevemen fog szerepelni..Magamat minek ajanlgassam?aki volt nálam,az tudja mire számíthat,aki meg nem..hmmm..
Szóval nem szándékos önreklámozásról van szó.
Vivienn (22)
Nagyon jó élmény volt. Normális, a feladatnak megfelelő lakásban egyedül fogad. Egyértelműen és gyorsan kialakult a szimpátia, jó barátnőfeeling. A nyelvlecke nagyon bejött, és élvezte a viszonzást is. Az *kció is teljesen rendben volt, egyáltalán nincs fadarab effekt, és nem vonakodik a komolyabb döngetés ellen sem, aki hangokat szeretne hallani itt azt is megkapja. A hölgy csinos,cici nem nagy de nekem tetszik,csinos lába van, szerintem nagyon rendben van.
Köszi Vivienn!!!
Ez csak természtes.... ;)
Mielőtt megvádolna valaki hogy nem mondtam igazat, eddig tényleg csak kölcsönös orált vállaltam. Mostantól viszont bárkit várok szeretettel egy önfeledt szeretkezésre is, hamarosan hirdetésem is lesz itt! (Gubás, talán kopaszbarack névvel :) )
Nicolban nem fogsz csalódni.