Ó jaj!
Két linda van mindkettőnek van tetkoja. Mi primitiv pasik biztos nem tudunk majd külömbséget tenni. :-)) Hát ha ő is jól fogja gyürni a lepedőt mint a régi kicsi Linda jány akkor jó. Megyek is majd és megnézem.
Ó jaj!
Két linda van mindkettőnek van tetkoja. Mi primitiv pasik biztos nem tudunk majd külömbséget tenni. :-)) Hát ha ő is jól fogja gyürni a lepedőt mint a régi kicsi Linda jány akkor jó. Megyek is majd és megnézem.
Totál kopasz:)
Na jó, de Észak-Amerikában???
Attól még hogy nem egy helyen kézültek a képek...
Bár, már más is jelezte, hogy kamu képekkel hirdet.
nem csak nekem gyanús ezek szerint...
Az utolsó akinél voltam nekem is Moncsi volt, 3 hete kb, azóta beteg lettem, valami hasmenéses nyavaja elvileg vírusos. Viszont gombás fertőzésem is volt odalent amit az orvos betudott a vírusos nyavaja szövődményének, vagy az antibiotikum hatásának. Már jól vagyok teljesen, viszont így belegondolva lehet a gombás fertőzés mástól származik...A gombás fertőzés miatt néztek kenetet is ami hálistennek negatív lett, szóval én megúsztam, de ez több mint gyanús (nálam volt NF).
Én is azt mondanám vigyázzatok vele...
Ha az autószerelő jól megcsinálja az autómat, nem érdekel ha rendetlen a műhelye, és legközelebb is hozzá megyek. Az, hogy valaki kevésbé jön be, de jól csinálja amit csinál, nem kizáró ok, hogy újra felkeressem. Remélem segített az autószerelős hasonlatom. :)
De nem akarok veled vitázni, nincs semmi bajom veled, csak próbáltam/próbálok segíteni, hogy megértsd a motivációját.
Elég szigorú a tekintete... vagy nem is tudom hogyan fogalmazzak.... :D
Hisz leírta azt is. Átlag felettinek tartja a francia tudásodat, ami egy elismerés. Nincs a szolgáltatásoddal baja, csak nem jössz be neki. Mit olyan nehéz ezen érteni?
Adri 20 szinte biztos, hogy kamuképekkel hirdet. Nézzétek csak meg nagyon figyelmesen a 4. és 19. képét. Ne a lányt, hanem a helyet.
Őszinte leszek, rohadtul megilyedtem tőle..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az apróban hirdet név nélkül... :D
Vagyis a neve helyén egy pont van, aztán annyi...
Én csak egy kék ruhást találtam, de róla eddig pont ugy volt szó, hogy dr************-os, stb...... :D
De a kérdésre nyem válaszoltál! :P :D
Turul! egész jó ötlet! :DDDDD
igen igen engem is a kis Klaudia erdekelne... mire megtudnam latogatni mindig eltunik a kis draga.. o nekem a legjobban bejovos, fiatal es szep csajszika.. pont az esetem :P
valaki adjon mar egy szamot legalabb... thx!
Sziasztok. Klaudiát már régóta nem látom az apróban. Tud valaki valamit róla? Esetleg telefonszám?
Kamilla szereti a popót, ha elmész hozzá biztos hogy nem fogsz csalódni, nagyon kedves aranyos lány, csak ajánlani tudom én visszatérő vendége vagyok, és minden alkalommmal ugyanolyan szexisen, aranyosan fogad,
Messze a legjobb lány azok közül akiknél voltam eddig.
És ha végeztünk nem dob ki hanem beszélgetni is lehet vele.
Kriszta egy csinos nagyon szép arcú lány. Szerintem a legjobbak közt van a hozzáállása,nagyon kellemes partner.
Sziasztok! Szombaton voltam Suzynál masszázson és egyébb finom dolgokon :-)). Kicsit aggasztot hogy már nem a huszas korosztály de gondoltam proba cseresznye. Kellemesen csalodtam benne szerencsére. Nagyon kedves beszélgetös és föképpen nem az az idöt nézegetös tipus. A lakás nagyon tetszett tiszta és hangulatos 10/10 . Ami a szolgáltatást illeti a masszázs finom és érzéki volt és a szex utána hát nálam mindent egybevéve 9/10 . Azt hiszem többször is megyek még hozzá
Hali!
Leona nevű lánynál nem járt még senki? Ezek az új képei eléggé meggyőzőek arról h
tényleg afró, korábban volt bennem némi kétely h esetleg csak rétin. de így már tuti a csaj
Ha valaki járt nála írja meg pls mert azért nem minden a külső, egy jó hozzáállás sem árt. :)