Biztos unatkoznak........
Biztos unatkoznak........
Sajnos nekünk tilos megosztani nyilvánosan ki volt aki csak szórakozott . Ellenben az urak irhatnak bármit szóval teljesen fair :( Egy ilyen nap után jön az elhatározás..na ebből elég volt nem kell ez nekem.
hát igen nem ártana itt is bevezetni a fakete listásokat,igy ki lehetne szürni a sok kamusokat
Ma az egész napom a kamu bejelentkezőkről szólt.Remélem kedves urak mindenki kielégült aki szórakozott! Egészségetekre!Azthiszem én is úgy fogom csinálni mint sokan mások...aki hamarabb ide ér az jön,aztán majd lehet írni ki korrekt és ki nem.Sok *** moderálva *** van már telefonos fekete lista és egészen jól működik,szerintem itt sem ártana.
Ma kora délután Szonjánál jártam. Gyönyörű vékony, magas,szolibarna bőrű,csodás arányos testű,formás fenékű,aranyos kis kemény mellekkel,gusztusos borotvált puncival.De ami a legfontosabb,kedves,és intelligens lány.Nem nézi az órát,elsődleges szempont nála,hogy a vendég jól érezze magát,és elégedetten távozzon.A lakás,iil.szoba tiszta,rendes! A szolgáltatása Rubintéhoz hasonlítható,tehát KIVÁLÓ!
Köszönöm. Hasznosnak bizonyultak a beszámolók! :)
1 like!
De jóóóóóó..... :DDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDD
2-3 hét? Hmmmmmmmmmmm Addig mög várjunk itten!? :D
Neeeeeeeeeeeeeeeeee! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nórika(20)
Őt tudom ajánlani :)
Na miért meséld el? mert kinéztem a Timeát azért kérdem .
Rózsáról valami infó?
Milyen fura, hogy pont most tűnt el a hirdetése... :D
Jaguár,lehet hogy nem ugyanarról a Krisztiről beszélünk. De miért idegesít a más véleménye,ne menj hozzá többet. Más oka van ennek szerintem,amiért negatívan írsz róla. Azért sem ajánlok mást, mert úgy látom nagyon eltérő az izlésünk,és azt a lányt is csak szapulnád.
Hát én is voltam Krisztinél az lehet,hogy faragott a korából de az itt hirdetők közül szinte mendenki azonkívül a franciája meg isteni volt.Az igaz,hogy újal nem lehetett hozzáérni de a nyelvel igen.
Ez a legjobbak között van a hozzáállás Krisztivel kapcsolatban kicsit felidegesített. Megnevezhetnéd amúgy, kiket tartasz legjobbnak. De mitől jó hozzáállás az, ha valaki mozdulatlanul, élettelenül fekszik pár percig az aktus közben, aztán azt mondja, hogy ennyi elég, majd kézzel befejezi? Tényleg ez a legjobb hozzáállás? Elég nehéz elképzelnem, hogy másokkal ettől gyökeresen eltérően viselkedne.
Akiknek igazán jó a hozzáállása: Zsaklin és Nicol, legalábbis azok közül, akiknél voltam és most is aktívak.
Hello Mindenki
Nagy mellű lányokról szeretnék infot kérni volt-e már valaki Lora 19, Dia 28, Kitti 36, Mesi 35-nál? Kittiről nemsok inót találtam Mesiről meg egy két negativ esetleg valkinek pozitiv tapasztalata? Köszi előre is.
Hasonlót tapasztaltam én is, két lány is felkeltette az érdeklődésem, névszerint Lily, és tini Dia...
Telefonos egyeztetés után Lily személyében egy testalkatra egyáltalán nem hasonlító rövid fekete hajú lány nyitott nekem ajtót, adtam neki egy esélyt, de lehet jobb lett volna hagyni az egészet...
Rá pár napra olvastam a jóvéleményt erről a Diáról...elmegyek hozzá, egyeztetés után, és ismét a rövid fekete hajú lány jön értem!szerencsére tegnap chaten, egy makktársam megírta hogy már NEM IS ELÉRHETŐEK!
Akkor kérdem én, minek hirdetnek? kamu az egész! VIGYÁZZATOK!
És akkor hol van még Dia és Bianka...?!
Róluk tud-e valaki???
Köszi a válaszért!
<nagyutazo>