Kedves makktársak!
Anasztázia (Gárdony) milyen?
Kedves makktársak!
Anasztázia (Gárdony) milyen?
ÜDv!
tud vki beszámolót írni nekem Virág 33, Nina 26, Suzy 18, Alexa 22, Kitti 26 vagy Lexy 25-ről? Kihez érdemes elmenni?
Hát ilyen attitűd mellett elhiszem, hogy nehéz találnod olyan hírdetőt, akinél jól érzed magad XD
Hát uraim,
már régen szólottam. Katasztrófális a felhozatal. Alig tudok említeni jó sz*lg*lt*tót az oldalról, jófajta friss hús pedig nincs is.
Vannak gyenge hölgyek többszörös hirdetéssel, más néven szereplő régiek, gondolom munkanélküli 30-on felüliek, akik így próbálnak boldogulni, testalkattól, külalaktól függetlenül. . Pl. Petra (40) már a képei alapján is katasztófa. Sicc vissza a tűzhely mellé! Ez egy komoly szakma (lenne)!
Az apróban hirdetőket akár meg se említsem, katasztrófa, átvágás, szégyen!
Liza hova lett megint? Na ő az etalon. Valaki adjon már egy jó tippet!
üdv.
Sziasztok!Hogy lehet erre az oldakra regisztrálni ,vagyis mint egy ujjabb vendeget varo ember aki dolgozna!!köszi
Sziasztok. A Nina nevű 23 éves lány nem azonos a régebben Kis sellő majd Sára néven hirdető lánnyal?
írj itt az oldalon a kapcsolatok menüpontban privát üzenetet.
Üdv mindenkinek.
Egy jó belvárosi csajt tudtok ajánlani??
Hát akkor 2 tökeletes napú ember 1 pár? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :P
Sziasztok Gina39 eltünt van valami infótók mi lett vele.
Igen :) az én napom is tökéletes!!! :)
Hát a mélytorkosánál meg a kedvességénél biztos hogy nincs jobb ezen az oldalon!
Ma aztán nagyon....... :P :D Így keltem, és ilyen az egész gyönyörű, Munkás napom....... :P Remélem neked is! :P :D
de mi a baj vele? a múltkor írtad, hogy vigyázzunk vele. miért?
mar nem dolgozik,es nem is fog allitolag. eltunt p*p* kedvele Rytus,helyette van szandy 18 :)
:D Jaj de vicceske vagy :P
Sziasztok!
Liza (19) számát meg tudná nekem adni valaki? Előre is nagyon köszi!
Bár van egy ilyen Hernádi Jucika szám is..... Sohase, mond, hogy..... :P :DDDDD
Soha, ne mond, hogy Soha! :P
Soha nem voltam és nem is leszek :P