Szeretettel várjuk a jelentkezőket:)
Szeretettel várjuk a jelentkezőket:)
hmmmmmmmmmmm Kezdetnek nem is roSSz...... :))))))))))))))
Eddig csak 4-en vagyunk. Vagy elég az? :)))
Hééééééééééé! Nem én szoktam kezdeni a vitákat! :DDDDD
Vissza térve mikor olvasunk abban a könyvtárban közösen sokan!? :DDDDDDDDD
Kb! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha már úúúúgy imádod a vitát:)
Valaki nem tud Csilluska más képes hírdetéséről?Kíváncsi lennék:)
Én valahogy nem szeretném,ha úgy futna a szekér,mint Csillusnak,még éhen halnék.
Gondolom ott bivalyb@sznádon a kocsmába épp jövő-menő egyedek látogatják,lehet fröccsel fizetnek.Tipikus ZS kategóriás,aki féltékenységébe és kínjába beböffent valamit,azokról,akiket,dicsérnek,kedvelnek,vagy konkurencia (bár ilyen alacsonyan senki nincs,mint ő,úgy hogy mindenki az).
Összekéne kötni tájboxbajnokukkal:)
Nyáron biztosan végig! Szeretettel várlak Téged is! Legyen szép napod!
Örülök(örülünk) neki
Mikor korábban ittvoltál is kerestelek, de sajnos nem sikerült bejutnmom hozzád. Talán majd most. És meddig maradsz?? :)
Csak egy kérdés volt! :D
Holnap már nem lesz Pécsen Maya, és igazság szerint bennem van a kíváncsiság, hogy valaki máshoz menjek. De köszi a jó tippet, Gubás! :D :D
Ismétlés? :D
Az ám! :) Azon gondolkodom, holnap kihez menjek, hogy ugyanilyen jót írhassak majd utána...
Üdv !
Ugye hogy lehet igényes, korrekt és csábító fényképeket is készíteni ha ért hozzá a fotós :-)))) lásd Szilvi (28) új képeit.
Sok esetben nem értem, hogy miért kell lefeküdni a parkettára vagy a szőnyegre. Ennyire nincs fatáziájuk a Hölgyeknek ?
Gratula Szilvinek és a fotósnak !
Belém lenne kár, a pálinka, hogy rá fanyarodjak! Mert utána ő kapná, a jót, én meg másnap a sz*rt, hogy már megint mit tettem elöző éjszaka........ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Rájött a hiszti mert nem kapott trafikjogot :D
Nem voltam nála a városban találkoztam vele. Ennyi bőven elég is volt belőle
Vagy simén csak be van b*szva...... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD De hát látod, engem is csak fikázni tud, ahelyett, hoyg olvasna...... :DDDDDDDDDDDDDDDD