Szia
Engem is érdekelne, én is kérném az elérhetőségét a leányzónak.
Köszi
Szia
Engem is érdekelne, én is kérném az elérhetőségét a leányzónak.
Köszi
A 30 körüli korosztályból (min. 25, max. 35, de inkább az arany középút, vagy több, de jól rácáfol) kit ajánlanátok, aki arcra is szép (kár, hogy nincs arckép a csajokról, pedig jelen esetben és számomra úgy egyébként is fontos, így minden elismerésem, akinek mégis van), fiatalos, feszes, nem tűnik idősebbnek és bár kedves, tapasztalt nő, de inkább szolid, kicsit ügyetlen, barátnő feelinges, mint profi, max. átlagos testalkatú (előny, ha vékonyabb, fehér bőrű, és láthatóan élvezi, nincs szükség síkosítóra), melltartó nélkül is formás, eredeti cicikkel (a méret nem számít). Akár privátban is jöhet, köszi!
Hejj! Komlón tudtok valakit? Várom a tippeket, köszönöm! Üdv :)
Nagyon sok enerigát energiát fektettem bele, hogy megtaláljam azt a hozzászólást, amelyikben egyik előző nevednél szereplő képeket leleplezték... De sajnos nem találtam. :( A nyaklánc ugye mindkettőn ugyanaz volt... Talán te még emlékszel...
Jelenleg is úgy tűnik nekem, hogy Barbi 28 hirdetésében szereplő képek kísértetiesem hasonlítanak Maya 27 képeire... Azt látom, hogy a részletekre ezúttal kínosan odafigyeltek. Ékszer eltérő, Photoshop technikák is kifinomultabbak az egyiknél, de azért aki folyamatosan nyomon kíséri az oldal alakulását észre veheti, hogy a te neved is több alkalommal változott, illetve azt, hogy ugyanarról a hölgyről készült képek több hirdetésben is megjelennek...
Kíváncsi vagyok miért érdemes duplán hirdetni... Így nő a bevétel esélye? Mellesleg a mélytorkos rész engem is megragadott, de pont a fentiek miatt nem is akartalak keresni.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az általam vázolt felvetésre miként reagálsz... Egy jó mélytorkosnak tuti visszajárósa lennék :) (Tina 35 rulez!)
ui: Nem kívánok ismételt harcot vívni annak kapcsán (lásd korábbi hozzászólások), hogy miért regisztráltam hirdetőként. Kérem az e tárgykörben előkészület alatt álló hozzászólásokat tartsátok magatokban. Előre is köszönöm!
Úgy látszik Békéscsabára megérkesztek a bálnák... :)
Üdv !
Adrienn 32 többed magával rendel vagy esetleg egyedül ?
Én ki nem állhatom a sürgés-mozgást, de szeretném meglátogatni. Mi a baj a lakással (talán nem lehet lezuhanyozni, nyikorog az ágy) ?
köszike. aranyos vagy:)
Sziasztok Bella 19 éves lányrol tud valaki véleményt írni aki volt nála .
Milyen a csaj? a hely milyen??
köszönöm
Sziasztok !
Én a múlthéten voltam Hannánál 21 (Petőfi tér ***moderálva***) és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Kedves, normális lánynak tűnt, még itókával is kínált az eszmecserénk után :-))
Szép napot mindenkinek!
Lizike(23), aki Mia(25) az oldalon és hirdető.
Csak az szeretném megkérdezni, ilyen egy 25 éves lány teste?
Ja, és az a pihés bugyingó.minden férfi álma.....
Nem szeretnék a helyedben lenni és a vendégeid helyében sem.
Szerintem önbizalom hiányában szenvedsz, azért kötöszködsz Velem,
és a többi lánnyal, na meg persze a törzs vendégemmel, aki pasi.....
Szerintem a butaságodat fejezted ki, de elég rendesen!
puszika: Barbi
Nekem is szimpatikus volt a képei alapján,de hasonlóan jártam mint az előttem hozzászoló igy másik lányhoz mentem, mert szerencsére volt még a elmentve a telefonomba másik lány Reni 20 aki azonnal tudott fogadni...
Nem mondom hogy mindenben azt kaptam amit vártam de összeségében nem volt rossz.
Én is voltam az emlitett hölgynél,a leirt negativokat egyáltalán nem tapasztaltam, lehet hogy a kölcsönös szimpátia is befolyáslta az együttlétünket, de nekem nagyon pozitiv élmény volt.
Hannával egy páran jártunk már így. Normális rendes lányra én is vevő lennék! Jöhet priviben is!
Kedves Lizike!
Relaxálj! Nem fogom neked bizonygatni, hogy férfi vagyok.
Egyébként én fotóztam az oldalra, talán néhány lány rám ismer, de ha gondolod privátban szívesen küldök néhány referenciafotót, hátha...
Javaslom a helyesírási kisszótárt... tényleg "röhely".... erre is "rályöttem"...:)
Üdv
szinétn, hírdető, nemkell nemkeres egyben, rályönnél, pőrgős, hőlgy, röhely, stb... és még Te akarod itt osztani az észt?? Na ne már! Inkább ez a röhej... :D
Múlt héten én is felhívtam Emilyt (alias Dorina), de olyan unott, érdektelen hangú csaj vette fel és magától semmit nem mondott, mindenre úgy kellett rákérdeznem, hogy nyomban meg is köszöntem és letettem róla. Hiába olyan jó a képeken, totál hangulatromboló már telefonban is. Volt róluk korábban egymás után két ajánlás, hogy nem csak a telefonban kedvesek, ezek után nekem az kicsit önreklám gyanússá vált.
Hala istennek hogy a hanna nem fogadott mert ma egy csodalatos lannyal talalkoztam helyette, a nevet nem emlitem mert azt kerte. :)
szia!én is szinétn hírdető vagyok itt akár mint te!de ennyire fényezni magad nemkell!bár ha értenél egy kicsit a géphez akkor rályönnél hogy ki írja a hozzászolásokhoz hogy hírdető vagy tényleg férfi!!a tetején!egyszóval aki buta és nemkeres az csak hülye lehet,hogy magáról írja milyen jó!ha tényleg pőrgős lennél és nehéz bejutni hozzád!:)akkor nem magadról írnál mint vendég jó dolgokat!még valami látom a többi hőlgy se igazán találja fel magát!mint pl.egy valaki elkezdi atermészetben való fotózást és lám holnaputánra tisztelet a kvétel munden második lánynak a természetben van kint képe!tiszta röhely!:)
Szia Kuki79!
Jó tapasztalatom van Barbiról, többször is voltam nála. Nem könnyű elérni, mert pörgetik rendesen, de ha bejutsz, akkor elégedett leszel.
Az én sztorim így alakult: mindenekelőtt nehezen értem el (gondolom van vendége), ez már jó jel - gondoltam - bejelentkeztem egy órára. Parkolás egyszerű, központi hely, a lépcsőház nem dzsuva, a lakásban jó illat, tisztaság és rend fogad. Hosszú combok, barna test, feszes cicik, spanyolos derék, magassarkú... nekem bejön ez a típus.
Fürdés, tisztálkodás, rendben minden... nemcsak a csajszi, de a hely is megkívánja. Nincs Teszkós cucc. A felhozatal nem hétköznapi, nem unalmas, forgatom rendesen, nem kapkodom a csajon, látszik rajta, hogy Ő is belejön. Egy órára mentem, de a "spricc" kedvéért maradtam még egy keveset.... megéri... Nekem sem mindig jön össze, oda kell tenni magam rendesen, de a legutóbbi nagyon látványos volt...:)
Nem ismerem a bajtársakat, de ha egy valódi NŐ-t szeretnétek, akkor ki ne hagyjátok!
Üdv mindenkinek!
Szia!
Akire ő gondol az a fényesben lévő mádám, többed magával visz egy kupit. Szerintem nem rólad volt szó, ne is foglalkozz vele :)