Üdv.!
Valaki tud ajánlani nekem egy ceglédi hülgyet? (de jöhet a környékről is!)
Üdv.!
Valaki tud ajánlani nekem egy ceglédi hülgyet? (de jöhet a környékről is!)
Na ez tényleg gáz..... sajnoz szolnokon egyre több az ilyen és rontják a többi normálisan dolgozó lány prestizsét
Sziasztok Lulu(42)-rol van valami infotok?
Erdekelne hogy milyen holgy!
Sziasztok,most egy idöre le lépek.2 hét mulva leszek ujra.puszi
Látom te is "nagy magyar" vagy!
Csak azt nem értem ha nem tetszik miért vagy még itt???????
Elnézést amiért megint be írok de kissé zavar a történet!
Miszerint újfent megtaláltak egyesek akik miatt nem hirdetek!
A lényeg nevetgélhet a háttérben megannyi lány de egy biztos! Ők már rég nem lesznek itt és még nem voltak sehol mikor már én elkezdtem és itt is maradok!
Hölgyek akik viccesnek tartjátok mikor felhív a "barátotok" elgondolkoztatok már azon a nagy nevetgélés közben, egy városban mennyi időt töltöttetek és meddig vagytok jók?
Lehet nevetni rajtam de én még mindig itt vagyok és amíg keresnek én itt is maradok!!!!
Nem kényszerítenek másik városba stb stb stb!
Szóval tudom nem vagyok fiatal, nem vagyok "Barbi" De nem is parancsol senki és akkor nevetek mikor én akarok!!!!!
A továbbiakban sok sikert lányok!
Maradjatok mindezek mellett egyéniségek és emberek!!!!!
Tud valaki alkalmi helyeket Békéscsabán ? Szoba , lakás , akár több napra , és olcsón ?
Sziasztok,
tudtok nekem olyan normálisan szolgáltató lányt (nem fadarab) ajánlani, aki házhoz is megy?
Sziasztok!Kertvárosban nem tudtok jó szolgáltatokat?
Óóó! Hát volt már itt mindegyik külföldön min. egyszer. Már csak kiváncsiságból is. Fellép ehhez hasonló külföldi oldalakra ahol általában magyarul is válaszolnak az önéletrajzára.Német,holland kupikban mindig akad magyar tolmács. Kicsábítják, aztán ha rájön, hogy mindenki jól jár csak ő nem akkor 2 hónap után hazajön.
Ugye abban az üvegkalitkában amiben árulják meg még ő virit érte bérleti díjat csak nem alhat.Ha még összetársul másik magyar csajjal is kicsit Qva drága az albérlet.Csak az orvosi papirt(mert oda az is kell) néhány száz euroért adja ki a doktor bácsi.Nagyobb forgalom meg csak péntek-szombat esténként van. Van amelyik kitartóbb, hogy hátha beleakad a szőke hercegbe akivel majd minden szép és jó lesz.
Sziasztok! Úgy látom vannak itt olyan lányok akik külföldi oldalon is hírdetnek...
A legjobb!
Igen
Szandy=Ritus, új helyen vannak Klaudiával, a szoboszlói út környékén.
Ki volt az a somebody aki helpingelt megírni ezt a bjútifull englis hozzászólást? Azért egy gyenge 4-es osztályzatot adnék rá, mert a helyesírásának még azért fejlődnie kell. A nyári szünetben néha vegye elő unalmas perceiben az angol tankönyvet! A 2013-2014-es tanévben még csillagos 5-ös is lehet!
A valamit azt így kell írni: something!!! Nem someting!!!
Teccik érteni???
Szia!
Mit tudsz még róla infót?Mert ma szeretném meglátogatni.
Tisztelt izácska!
Nyugodtan állítjuk, hogy Ön nem kiemelt hirdetést fizet, csak bekapcsolgatja a kiemelés opciót, amit a rendszerünk vesz le időről-időre :)
Részletesebben belső üzenetben válaszoltunk.
Borzasztó. Nemrég szult...tulsuly...nulla az ágyban, egy normázlis franciara sem volt képes.
Ismét hangsúlyozom,hogy soha senkit nem dobtam ki 10 perc alatt.ha pedig te szerinted gyorsan élveztél el, akkor talán nem velem van gond....
Suzyról (18) van tapasztalat?
Lusta vagyok találgatni:)