Gyöngyöm te igazi, Nő vagy :)))))
Gyöngyöm te igazi, Nő vagy :)))))
Én ritkán iszom, mert nekem hamar megárt, és onnatól kezdve már beszélni sem fogok tudni..... :DDDDD
Thaibox bajnok, Évica! Béküljetek már ki! Nem vagyunk mi barbárok, hogy egymást szapoljuk! Béke pacsíííííííííí, meg ilyenek!!!!!!!!!! Naaaaaaaaaaaaaaaah! Légyszi! :))))))))))))))
Lopósom! (szövegre) :DDDDD
Igen, van egy kettő, orbitális nagy tuskó..... :DDDDD
Látod Gyöngyöm! :DDDDD
Vagy a farka*mal..... :D
Látod, vannak itt még jóemberek :)))))
Nem tűntem el,csak holnapig egyéb magánügyem jött közbe!!!!
Sziasztok!
Mercédeszről vagy Déziről van valakinek valami infója?
előre is köszi!!
Análon kívül jóformán mindent megcsinál és élvezi. Ajánlani tudom csak!
Ni a kis katasztrófavédelmis:)
A minap Kecskeméten jártam, de az ottani "elit" hölgyek, vagy elérhetetlenek voltak, vagy egyszerűen lepasszoltak túllátogatottság miatt Így kötöttem ki Helgánál, de az első öt perc után bántam, hogy nem őt hívtam először. Kedvesen fogadott, kínált evvel-avval, beszédes volt,szóval mintha nem először mentem volna,vagy régóta ismertük volna egymást. A hölgy kellemesen molett, szép arcú, nagy mellű, ami nekem igazán bejön. Úgymond, a teljes programjára kiváncsi lettem, ezért kicsit elidőztem. A erotikus masszázstől a kölcsönös franciáig terjedt a tevékenységünk, és csak miattam nem jutozzunk el az aktusig. A mellszexszel kombinát francia közben teljesen kivégzett, elemi erővel tört rám az élvezet. Lehet,hogy egy kis pihenő után fokozni lehetett volna a gyönyört, de én ezt elnapoltam egy következő alkalomra, amikor biztos, hogy meg fogom toldan az időt még egy órával!Remélem ez a színvonal nem fog változni!
Szia Évica!
Én homokzsákot megyek pakolni, ott kaját osztanak. :D Üres gyomorba nem jó a pia!
Ha mézes az a pálesz, akkor megyek böllérkedni is. :)))
Hagyd Gyöngy!
Inkább menjünk Jeges 62-höz böllérkedni:)Van pálesze:D
OKé Évica rendben,nem sértésnek és feenyegetésnek kénne venned ilyet hanem jó indukltatú dolognak kénne értelmezned ha valaki szól jó indulattal kénne venned és nem fenyegetőzni dolgokal.Szép napot neked.
Rendben tájbox bajnok,akkor én most két dolgot teszek,és utána remélem szent a béke.
Véletlen sem foglak sem téged,sem más lányt szapulni,persze ha engem sem zrikál senki. Nem félek csak elegem van a parttaln vitatkozásokból amiknek tényleg semmi értelme. Tegye mindenki a maga dolgát nem könnyű munka ez,nem akarom sem más semmagam alatt vágni afát. Annyit viszont kérnék,ha valakivel beszélgetni kezdenék itt azt senki ne értse félre meg ne vegye magára. Aki ismer tudja hogy alapjárton nem vagyok rossz indulatú és senitől em irigylem a kenyerét!Jó melót mindenkinek,meg valami igazibb nyári időt a taknyos eső helyett!:)
Na, azért álljunk meg egy kicsit!
Pont fordítva kezdődött ez a történet. Évica jól eldiskurált itt pár fórumozóval, teljesen általános témákról. Pl: könyv stb.
S ha jól emlékszem, Csillukával kezdődött itt a szarkavarás és pont ő ócsárolta az Évát. (még jó, hogy megvédi magát)
Utána jött aZsanika féle történet, ahol az Éva pont hogy kiállt Zsanika mellett. Ha visszaolvasunk, akkor teljesen világos, hogy az aki támad az nem Évica, hanem dolgozó lány(ok) (ahogy te nevezed) és jómagad. A ti szemeteket zavarja Évica, nem az írásai, csupán a jelenléte. S van akinél ez kicsapja a biztosítékot és még fenyegetőzni is képes!
" Az igazság, suttogva is igazság marad!" /gubás/ :D
Kedves Évica nem másokkat kénne basztatnod és szapulnod és senki veled se foglalkozna amúgy ha valaki megh akar keresni biztos meg is fog ez a véleményem ha ott ül nálad valaki ha nem !DE ez nem az én dolgom ,ha normális kúltúrált nő lennél nem mások dolgaival foglalkoznál,lejáratásával mivel más se foglalkozik te veled.De te és kedves párod unalom elűzés céljából folyamatosan ezt teszittek a dolgozos lányokról való kiűzést teszitek.Hidd el valaki meg unja ezt egyszer,lerhet nem hozzád megy hanem meg várja vendég fent van és rendőrbácsit küld hozzád ugy hogy fel veszi hangotokat és mindent fel vesz sőt ... !!!De nem az én dolgom ez sem,egy egészlényege hagyátok végre békén minden kolleganőt (dolgozos lányt) éljétek saját életettek,legyen neked leg jobb vendég köröd keress sok pénzt és tarcsd magad leg jobb lánynak ez legyen az örömöd és nem barommságal foglalkozni és te érzed magad meg sértve mert meg kérnek arra fejezd be lejáratásokat de ha gondolod ez neked örömöt okozz tedd ezt,de ha ezt kapod te is ne érzed magad meg sértve .Ezzel zárom neked írásom és sojk sikert jövőben szép napot .
Te! Gróf!
Olvastam Debrecenben, hogy valaki nyitott szájjal csinálta az NF-et.
Csukott szájjal hogy kapja be? Már minden baj, semmi se jó, látod!