Sziasztok!
Tudtok olyan lányt ajánlani aki vállal p*pot, és normális ?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Tudtok olyan lányt ajánlani aki vállal p*pot, és normális ?
Előre is köszi!
De az egész borostás volt :-) nem úgy nézett az ki mint ami fazonozva van :D mind1 nem is ez a gond hanem az hogy kamu képek . jó csaj jó test nem értem miért a kamu képek...
Én is maradok az Izánál ő a legjobb :-P igaz most nincs de majd lesz akkor megyek hozzá mindenképp :-)
Szia, köszönöm az infót. Maradok a bevált hölgyeknél.
Kedves Fan,
a fazon sajnos borostával kezdődik. Kicsit várnod kellett volna, úgy 2 hetet. :)
Ma voltam Erika ( 25 ) nél és nem ő van a képeken . Szép lány nagyon nem értem miért hirdet kamuképpel... ***moderálva*** adatlapján is sok a kamu! Nincs szilikon se fazon puncija... borostás volt neki egy kicsit. A borosta nem egyenlő a fazonnal! Nekem nagyon furának tűnt és túlságosan is távolságtartó , azt se akarta megmondani milyen névvel hirdet a barátnője.
De az biztos hogy a barátnője is kamuképpel és kamu adattokkal hirdethet mint az Erika.
Helló Kollegák!
Nemrég voltam Erzsikénél,aki fura megjelenése,vékony termete és sok tetkója ellenére pozitiv benyomást tett rám.
Nagyon jól odateszi magát.
Tudnátok-e ajánlani Szonja 26-on kivül olyan lányt akinél alap a popónyalás,és nem túl dr*ga?
Megtörtént Aurával való akció le a kalappal a hölgy előtt NEM retusált fotos Shoppolt hirdetéssel hirdet 100% ig fedi a hirdetése a valóságot nem ígérget szava tartó édes kis szexuálisan túlfűtött csajszi AJÁNLOTT egyeseknek lehet KÖVETENDŐ példát venni róla.
Szia.
Az általad eltinek minősített hölgyek nyilván nem "viccből"nehezen elérhetők,hanem mert Jók,Nagyon jók.Én is ismerek közülük kettőt (és a reklámozás elkerülése miatt szándékosan nem írok neveket)és ha nem elérhetőek(nem veszik fel a telefont)vagy azt mondják hogy nem érnek rá az azért van mert úgyis van.Én ezt megbeszéltem velük,tudom hogy ilyenkor nem bunkók,vagy játszák az eszüket hanem egyszerűen szeretik őket és nyilván nem csak 1 vendégük van.Azzal hogy nehéz őket elérni vagy időpontot kapni náluk azt bizonyítja hogy érdemes hozzájuk elmenni.Mindenkinek adott a lehetőség hogy ezt a színvonalat elérje,csak tenni kell érte.Egyébként kecsón 4-5 igazán színvonalas lány van.
Szia, a nevére nem, a hely pedig V.r.smartyM utca volt. egy kis Smart állt a ház előtt :-)
Jaja... én voltam.
Akkor a W...ss..nyin volt, nem tudom, hogy ott van-e még. Többen voltak szolgáltatók ugyanabban a lakásban, de minden oké volt.
A lakás nem volt nagy szám, már amit láttam belőle. De tisztának tiszta volt. Fürdő szokásos panel, tusfürdő, törölköző rendben.
Kriszti alkatra a képei alapján belőhető, arcra átlagos. A mellei nagyok, és a gravitáció ugye nagy úr...:-) De valamit valamiért, ugye.
Kedves volt, az a csöndesebb típus.
Én csak egy félórára, NFVA-ra fizettem be... készséges volt végig, tette a dolgát, végig odafigyelt rám. Utána még beszélgettünk is egy kicsit.
Nem remegő lábakkal jöttem el ugyan, de abszolút kielégítő volt. Legalábbis nekem. :-)
Szia!
Mind a 2 Hölgy jó választás!
Mercédesz remek alakkal,bomba mellekkel,Dézi,remek alakkal rendelkezik,és a punci is nagyon jó! :)
Mind a két Hölgy nagyon kedves,a lakás tiszta,jók a körülmények!
Annyit hozzájuk,h Dézi *rfekvése kicsit húzós.Mercédesz a normál árak.
Kellemes magömlést hozzájuk :)
Kriszti(25)-nel volt mar valaki?
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok két lányról lenne véleményem,akikről mondanék pár szót...Lészynél jártam tegnap,és valóban ő szerepel a képeken,nagyon kedves és nagyon jó vele a sex,de ami a legjobb a franciája.....A másik lány Nicoletta őt is meg látogattam a képeken szintén ő van semmi kamu,szintén jót sexeltem,és ő is profi módon franciázik..röviden ennyi a tapasztalatom őket tudom ajánlani mindenkinek! Én még biztos meglátogatom őket..Űdv mindenkinek: István
Stella 25 tud valaki Infót???
Vannak rá jelentkezők, ahogy látom, de kevés a nő...... :DDDDD :'( :DDDDD
Szoktam arra fele látni, de ott elég Orkosok vannak......
Gubásom, nagyon szépen köszönöm! :))))
Sziasztok!
Én soproni vagyok, voltam már sok csajnál, de Enikő (18) az egyik legnagyobb csalódás volt.
Sopronban volt egy pár hete, akkor épp 24 év volt kiírva nála.
A képeken ő van, bár elég jó a fénykép arca.
Fél órára mentem, kb 10 perc alatt akarta elintézni az egészet, nulla odafigyelés, semmi hangulat.
Nem ajánlott kategória.
Már megint itt van ez a női Stan és Pan Páros (Mona-Alexa)