Épp azon gondolkoztam, hogy elnézek hozzátok, de ezek után biztos, hogy nem megyek. Köszi a bemutatkozást :D Ez az alpári c... stílus többet mondott minden beszámolónál nekem :D
Épp azon gondolkoztam, hogy elnézek hozzátok, de ezek után biztos, hogy nem megyek. Köszi a bemutatkozást :D Ez az alpári c... stílus többet mondott minden beszámolónál nekem :D
Zsanett nagyon jó, ő van a képeken, szép test, jó hozzáállás.....de úgy néz ki megint eltűnt...
Karakteres hozzászólás a hirdető részéről. Nem tudom ki hogy van vele, de majdnem kedvet kaptam, hogy én is tegyek nála egy próbát. :) Majdnem. :D
Végre egy őszinte hang a fórumon! Semmi önreklám,vagy mások sunyi lejáratása, csak az egyenes beszéd, és garantált őszinteség!
Most kérek elnézést mindenkitől ha valakit is megsértettem a közösségi oldalam tartalmával.Kedves Kun ha tényleg úgy volt hogy beképzelt voltam veled szemben az azért volt hogy előtte felhívott valaki aki bun....ó volt de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.A kritikát türni kell,én itt csak egy porszem vagyok aki végzi a dolgát.A Gróf úrtól külön elnézést a BÜ-t tekintse úgy hogy meg sem történt.A közösségi oldalam mindenki számára megtekinthető de már kulturált formában.Kellemes hétvégét mindenkinek.
Hali srácok valakinek van valami infoja Apróba található Regináról?
pontos i-vel :S
hullámos hajú Kitty 20-nál valaki járt már?
Nem értek egyet veletek, szerintem csak kiakadt, és megvédte magát, ahogy tudta. Azért ,mert felvette a mási telefonját elég durván odaírt a fütyi. Erre más is kiakadna, de mindegy ,kár a szóért. Egyébként normális, kedves lányok ezek, én még nem tapasztaltam náluk negatívumot.
Futyinek igaza van , komolytalanok vagytok ,es eretlenek ,nem nektek valo ez az egesz ,cserlhettek ti lakast,tel szamot,nevet,kepet ,a hozzaalas ugyanaz marad,kar hogy problemasok vagytok, nem sok jovot latok igy nektek,minden jot!
Tudd valaki információval szolgálni Leonita nevü lányról?
Tundátok ajánlani egy lányt, aki a szájbaélvezés végén le is nyeli a cuccot??? Köszi!
Jogos, de az igazsághoz (szerintem) hozzátartozik, hogy az anyázást nem ő kezdte...
Ez egy nagyon szép és tanulságos hozzászólás volt, bemutatkoztál (bemutatkoztatok), (gazdi bemutatkozott) (kinek mi tetszik) , mindenkinek, és gondolom meg is hoztátok a pasik kedvét hogy elmenjenek hozzátok..... :-)) Azért mert "örömlány" vagy, még eszed lehetne, a kettő nem zárja ki egymást.
Sziasztok
Melyik lány van közel a piactérhez?
Tényleg,mi lessz a csajokkal?:D
Nem szokásom lányokat védeni a semmitmondó forumbeszólások ellen, és az ebből kifakadó porbafingó vitákba szállni. De nem tudom mire véljem ezt a nyilvánvaló lejárató "kampányt" Mona ellen, és csak remélni tudom, hogy nem veszi magára az ilyeneket, és nem hagy itt minket.
Ketrin22! 22-éves, a képeken meg Ketrin25! :D :D :D nem csak kamus, még buta is! :D
sziasztok. valaki tud olyan csajt, akinek nagyok a mellbimbói?
Sziasztok!
Aki volt már Annabellnél kérem nyilatkozzon a hölgyről és hozzáállásáról. Igen kivételesen szép a többiekhez képest...Köszi.