Sziasztok vasútállomás környékén vagy attól nem messze csajt tudtok?
Sziasztok vasútállomás környékén vagy attól nem messze csajt tudtok?
Kedves Nimfopasi!
Már bocsi,de te mondtad 5.45kor amikor felhívtál,hogy nem érsz ide 6ra csak egy jó fél óra múlva.....és igen már vártam valakit fél 7re ezis igaz.Csakhogy miattad csúsztatni szerettem volna,de neki az már nem volt jó.Szóval z is lemaradt.....
Ami késik,nem múlik......És ne ahargudj de lemerült a telefonom is és jöttek hozzám.Már nem tudtam azt mondani,hogy menjen el,mert az idióta már fent a folyosóajtónál csengetett.....
Ezt nagyon sajnálom,nem vertelek át,és bocs,de ez most így alakult.
A Nf-ról meg csak annyit hogy nem mondtad hogy te csak azt szeretnél.......hanem a telefonba azt mondtad hogy reméled végzek veled 15 perc alatt,amíg nem kell tovább állnod....Én nem vagyok híres a siettetésről.Erről ennyit.
Mégegyszer bocsi,de az idióta embernek köszönhető,aki nem ismeri a telefont,hogy felhívjon mielőtt jön.
Hello!
Nem ismerek itt egy lányt sem, munkám miatt gyakran jövök le Pestről. Tetszik a Nati nevü lány, tudnátok segíteni némi információval ?
Köszi
Ha sajnalom, de nekem pont rossz tapasztalatom voltak vele. Bar mar 3 eve voltam nala, amikor meg Lara Croft hangulata volt. Lusta volt es erdektelen.
Endruka. Szánalmas vagy. Nem szoktam ön reklámot csinálni magamnak. Tőlem nyugodtan le járathatsz,aki akar jön hozzám aki nem akar nem jön. De tudom,hogy ki vagy ha szeretnéd ide ki is írom,de akár a telefon számodat is megadhatom. További szép napot mindenkinek. :)
Nah végre vki aki normális és pozitív véleményt mond! :D
Sziasztok !
Elég gyakran utazom át Szfváron / Pesti vagyok /, ha valaki tud megbízható lányt ajánlani, nagyon megköszönném.
Hello !!
Engem is érdekelne, Zamárdiba megyek 1 hétre.
Köszi
Sziasztok !
Volt valaki Nicoletténél ? Sokak kedvence, szimpatikus a csajszi.
Köszi
Nos, ma megbeszéltem Lindával h megyek hozzá 6ra, mondtam neki kések,mondta h fél7re vár vkit így zűrös lesz az idő, én mondtam h 15-20 perc elég lesz, mondtam ha odaérek hívom, hozzá tenném nagy pakkal voltam mert utána utáztam el 10-12 kgos cuccal, és elmentem hozzá hívatam is..már ott voltam 6:10re..-de nem volt elérhető..hívtam vagy 100× de semmi..még lett volna pedig időnk bőven főleg mivel csak 1 NF-ra neveztem be. Na sebaj megspórolt nekem ***moderálva*** EZT KÖSZÖNÖM!:)
de ami késik nem múlik, 1× így is úgyis meg lesz sz.p...a!;)-sőt addig még több zsém is lesz, és akkor már viszont nem csak a csöpp száját fogom elkellni..!-Lina Linda..!;)
Tina 24 képein valóban ő maga van, annyi hogy igen erőteljes a smink+photoshop.
Barátnője, Barby nagyon csinos élőben.
Elég lepukkant nőt találtál magadnak barátom.De büdős önreklám szaga van.
Sziasztok. Ma ki próbáltam a Timit egyszerűen fantasztikus, a franciája meg a hozzá állása a szolgáltatáshoz. A mozgásáról ne is beszéljünk mert isteni. Nem lepukkant egy nő és nem volt egyáltalán alkohol szaga.. Itt látszik,hogy ez csak egy lejáratás volt. Én csak ajánlani tudom a képeken ő van ami nekem nagyon fontos.. További szép estét.. Köszönöm Timi a csodálatos perceket amit át élhettem veled..
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Hát elég gyenge itt a mozgás a lányoknál. No meg sok a strici meg a szolgáltató a fórumosok közt. Felírok egy hülyeséget egy olyan lányrol aki 2 hónapja nyomja itt az ipart és senki nem cáfolja meg a véleményem. Délia nevű lányrol van szó. Ferenck krt tíz emeletes lepukkant lakás egy ügyetlen lánnyal. Olyan mint egy rémült nyuszi. A szexröl meg semmi fogalma.Elözöleg is ilyen ügyetlen csajok voltak a lakásba. Gyengén dolgozik a menedzser. Nem szabad rá költeni.
köszi :-) ezek bíztató paraméterek.... üdv és köszi még 1 x
Még mindig a segítségre lenne szükségem!
A Görgeyn voltam néhány hete egy egyszerű fsz-i kecóban két fiatal lánynál de nem találom most őket, a számot nem mentettem és sajnos egyikőjük nevére sem emlékszem...
Valaki esetleg ha tudna segíteni megköszönném!
Köszi előre is!!!
Az apróban hirdető Nikolnál járt már valaki?
igazi sexmániás hölgyemény, keményen meg lehet rakni és élvezi is,ajánlott kategoria szereti a popot is nem nyávog ha valamit meg kell csinálnia , nem huzza a száját jo nagy logos szemérem ajkai vannak én speciel megörülök az ilyen logos puncis lányokért.neke ugy jöt le hogy ,simán lehetne vele 24 orán át sexelni mert birja!
helló mindenki, csak egy észrevétel. csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani.én jártam pár napja a hot hölgyeknél, és nagyon jó élményekkel távoztam,és biztos hogy látogatni fogom őket. korrektek és normálisak voltak.ezért is szeretnék kicsit a védelmükre kelni, mert tényleg nem volt jó ötlet az a bizonyos egyetlen kép,a szőke kép teljesen valós,a másik hölgy pedig teljesen megfelelt a látott képnek.üdv
:)