Mi van Endruka megváltoztattad a neved.. Nem megy az üzlet??? :) :) Ha nem megy már valami nem kell erőletetni.. :) Nálam nem lehettél mert két hete egy kortyot sem ittam.. Itt nagyon elcseszted.. További szép estét drága.. :)
Mi van Endruka megváltoztattad a neved.. Nem megy az üzlet??? :) :) Ha nem megy már valami nem kell erőletetni.. :) Nálam nem lehettél mert két hete egy kortyot sem ittam.. Itt nagyon elcseszted.. További szép estét drága.. :)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Timi egy igazi alkoholista.Voltam nála egy pár napja.Erős vodka szaga volt.Vigyorgtt össze vissza.Nem ajánlott kategória.
A minap voltam Lexy25-nél. Nem bántásból,csak okulásként a férfitársak számára. Némi egyeztetés után eljutottam Lexihez. A fotói csak köszönőviszonyban vannak a lánnyal aki ajtót nyitott. A szeme hasonlított az amúgy agyonretusált képekhez de az alakja csak nagyjábólA lány amúgy kedves,beszédes ,üzletileg korrekt.Ha már ott voltam gondoltam egy patront megér a dolog így egyztettük az *r*kat ami nagyjából átlagosnak mondható. Zuhany.. majd Lexy is levetkőzött. Hát.... nem azt láttam mint a képein. A hasa sajnos lóg egy kicsit,itt-ott felesleg... a bőre májfoltos... Persze a p*nz már k*f*z*tve :) Egy gyors menet és már jöttem is. Negatív volt az élmény.
Akkor én ezek szerint nagyon jól választottam.Igaz rég voltam már szolgáltatónál, de ilyen kedves, normális csajjal már nagyon régen futottam össze!
Lindára még fáj a fogam, de őt sokadig próbálkozásra sem tudtam elérni.Az itt olvasottak szerint okkal. :)
Én nevet nem tudok, mert nem járok dolgozó hölgyekhez...... :D
És még egy apró megjegyzés a végére, mielőtt még írná valaki, ha ennyi lányt futtatnék egyszerre, már annyi zsém lenne, hogy rég nem lennék kedves kis hazánkban!:)))
Azért akad, bár valóban nem sok!:(
Akiket merek ajánlani:
Kicsi Laura, Viki 35, Katrina, Hella, Kyra 25, Nicol (30) már ha rendel még, nem vagyok benne egészen biztos. Illetve van még egy talány (:D) Dóri 22. Egész egyszerűen lehetetlen elérni, viszont jókat hallottam róla. Illetve a pár fórumbeli emgnyilatkozása alapján még Maya 34 is szimpinek tűnik, de hozzá nem volt szerencsém (még?):)
Mégis név szerint?
Kevés van...... :D
Tudsz nekem normális lányt mondani aki nem lehúzos Pécsről
Az meg,hogy elégsok szép lányvan inkább úgy mondanám az elönyösebb képet teszik fel magukról meg nagyon sok olyan mint egy fadarab de erre megit csak azt tudom mondani ez a te és a hozád hasonló normális szolgáltatók javára forditja a dolgot mert öhozzájuk nem bisztos vissza megy bárki is csáó.
Igen Linda sajnos ez van hidd el de talán ezért is van neked több visszajáró vendéged mint ö nekik.Meg sokan ezért vannak fent 2-3havonta ujj nével meg képekkel.
:DDDDD
Szerintem sehova nem kell vinned,mert jó esetben többféle méretben is van a Lányoknál :-)
Te még hiszel a mesékben?:))
Menj inkább olyanokhoz, akik mindig normálisak voltak, és lesznek is...
A lakáson rendelő hölgyeknél van gumi általában? kb Milyen méret? 52-54? vagy vinni kell?
Szijasztok ujra itvagyok.A röhely nevü lánytól kérdezném be vállal e egy nyalakodást előről és hátulról egy negyvenes nemjóképü de ápolt férfi-vel szájhuzogatás nélkül.
Sziasztok.
Melyik lányt tudnátok ajánlani?
Nekem Andy (19), Kinga (23), Jázmin (19), Korina (26), Kitty (23) és Mandy (19) keltette fel az érdeklődésem.Közülük kihez érdemes elmenni?Esetleg megosztanátok velem a tapasztalataitokat?
Köszi!
Pedig ez a helyet, nem mindenki olyan korrekt mint te. :)
Sziasztok MINDENKI!
Most tényleg ez lenne sok helyen?
Csak érdekelne,mert mondjuk személyesen is meséltek már hasonlókat egyesek,amikor nálam jártak!Mármint tetelefonba sokminden mehet,de amikor odaérnek,már nem.....ez milyen? :(
Pedig ahogy elnézem a felhozatalt,elég sok szép lány van.......