Szia Regina!
Köszönjük a tájékoztatást! Az pedig külön öröm, hogy mindezt sikerült kulturátan és normális hangvételben megosztani velünk.
Páran példát vehetnének :)
Szia Regina!
Köszönjük a tájékoztatást! Az pedig külön öröm, hogy mindezt sikerült kulturátan és normális hangvételben megosztani velünk.
Páran példát vehetnének :)
Lillácska nagyon kedves .Lottinál még nem jártam ,de tervben van.Egyszer jártam Szanonál is hatalmas átverés az egész,nem az nyitott ajtót ,aki a képeken van.Én nem szeretem a kövér csajokat.A képeken nem is volt az,de élőben már más a látvány.
Anita Bellini vagy monhatnám Orsika ha tényleg ezek az árak akkor én örülök hogy még azelőtt tudtam veled eggyüttlenni :) Amúgy tényleg nagyon jó kis formás aranyos csaj vagy szerintem :)
Üdv uraim!A Karolina hölgy elvileg és gyakorlatilag is egy helyen rendel a Rebeca és Lilla leányzókkal!Én eddig csak Rebecánál jártam 2alkalommal!Ő korrekt szolgáltatást nyújtott számomra!Ha ebből indulok ki hogy ő korrekt volt velem és nem volt lehúzás nem volt harapós élőlény a lakásban és nem volt biztonságos őr sem a másik szobában illetve minden a megbeszéltek alapján történt így talán elképzelhető hogy a Karolina és a Lilla is korrekt lesz majd a szolgáltatásokat illetően!Ismét jelzem hogy ez csak egy gondolat mert még a szolgáltatásukat nem vettem igénybe!
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Megnéztem a videóidat. Nem egy nagy eresztés. És ezt tényleg nem bántásból írom, de szerintem totál átlagos. Éppen ezért nem értem, hogy mire fel ez a fennhéjazás :) Nem mondom, hogy csúnya vagy, de ez messze nem reális, amit te kérsz. Látszik, hogy túl fiatal vagy még agyilag, és beetettek téged mindenféle PR dumával, amikor filmeztél. De csak annyiról van szó, hogy egyszerűen nem vagy tisztában a piac törvényeivel, de idővel majd rájössz :)
Sziasztok! Szerintem sok vendéggel lehetne vitázni neki mi a retusált foto és mi nem már az ember haja hosszába ,aktuális árnyalatába is bele kötnek és mindjárt jön az írkálás nem is ő van a képen!!!!!!!! Gondolkozzanak már el egy kicsit minden nap egyikünk sem fog 50 ezerért új fotókat csináltatni ,mert sok vak vendég nem lát csak ítélkezik!!!!! Lexi korrekt és kulturált tiszta lány és saját eredeti fotói vannak nem lopott,mint itt sok lánynak!!!!!!!!!!! Az üzemeltetők meg jó lenne ha nem csak a pénzt szednék ha nem néha a googlét is használnák és sok lányt a hamis fotokkal törölnék de ebből versenyt is rendezhetnének az ide látógató vendégeknek jutalomért cserébe!!!!!!!!!!!! Szép napot mindenkinek!!!!!!
Anettt023-ról esetleg valakinek van valami infoja?
Sziasztok!
Igen, eléggé furcsáltam, hogy a Mayáról írt pozitív beszámolómat is moderálásra küldték, nem tudom pontosan, hogy megy ez, de akkor ezek szerint minden egyes fórum hozzászólást moderálni küldenek először?
Amúgy én is teljesen azt gondolom, amit "ilko", hogy Mayánál nem csak az volt a pozitívum, amit az ágyban kaptam, hanem az is, hogy értelmes, poénos, nem ugrik rá a negatív bírálatokra "mint a vércse", hanem kellően frappánsan válaszol rájuk!Szerintem ez is sokat számít akkor, ha választanod kell egy lányt!
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Jó, hogy mondod kolléga! Anita, nálad is van 50%-os kedvezmény diákigazolványra? TB-kártyát is tudok vinni magammal, ha kell!
Erotikus masszázs. Miközben masszíroz a f*szod garantáltan feláll :D
Az adatlapja szerint kizárólag csak masszázst vállal.
Köszönöm kedves noemike!
Joga van véleményt nyilvánítani, nem zavar. Akár segíthet is az észrevétele.
Nem vagyok tökéletes,de ezt ne is várja el senki szerintem.
Távozhatott volna, igen.
Szép napot neked!!
Üdv
A diákod ne felejtsd otthon! Ha elvállal féláron, úgy már kibírható. :)
Kedves Lexy,jó hogy nem már te kérsz bocsanatot:)
Ha valaki úgy van vele egy patront megér,utana ne sírjon a szája,mitöl lenne jó bármi is ha nem tetszik külsőre a lány,nem tud elvonatkoztatni.
És ilyenkor persze a lányt hibaztatják,vissza kell fordulni ha nem tetszik a hölgy.ennyi.
Üdv
Kedves karesztattooed!
Semmi probléma :) sosem állítottam, h feszes testű vagyok..van egy kis pocim, de a képeken is látszik..de nem is vagyok 18 éves :))
Lexy
Sajnálom kedves arowana, h nem feleltem meg a rólam alkotott képnek. :(
Köszönöm a véleményed!!!
További minden jót neked!
Lexy
Még sose ajánlottam senkit eddig, de most megteszem. A minap voltam Elviránál. Amilyen gyenge itt a felhozatal ezen az oldalon, ő kifejezetten egy kellemes csalódás volt a számomra. Olvastam róla korábban is beszámolókat, hogy nagyon érti a dolgát, ezért is bátorkodtam elmenni hozzá. Nem is bántam meg. Egy nagyon kedves, a koránál sokkal fiatalosabb nő fogadott. Látszik rajta, hogy rendszeresen sportol, jól tartja magát. A lakás is jó állapotban volt, én simán elfogadnám rendes kérónak is. Még klíma is van benne, ami azért 40 fok melegben nem egy hátrány. A fürdőszoba tiszta, rendezett, egyszerhasználatos fogkefétől, tusfürdőkön át minden van. Engem, amikor fogadott, egyből hideg üdítővel kínált. Ha egy igazán értelmes, intelligens és kedves nőhöz akartok menni, aki a dolgát is érti, akkor őt ajánlom leginkább, mert eddig Ő a No.1. nálam :)
Akkor kihez érdemes elmenni,aki nem nyúlja le a pénzt,és nem vág átt,és ott van a szeren?
Helló!
Én sosem voltam Mayánál (lehet nem is leszek, ki tudja?), de ha elolvasod a hszait, egyértelmű, hogy bátran elmehetsz hozzá, ha akarsz, mert értelmes, kellően poénosakat ír, és nem agresszív mint sok lány a negatív kritika hatására! És mivel a stílus maga az ember, így látatlanban sem hiszem, hogy rossz élményekkel távoznál tőle!:)