Sziasztok,
Melyik csaj vállal kicsit durvább mélytorkot?
köszi
Sziasztok,
Melyik csaj vállal kicsit durvább mélytorkot?
köszi
Hello
Katáról tudok infót adni, mert voltam nála. Kb 2 hónapja, de a telefonszámát azonnal töröltem. Az életkor, csupán tájékoztató jellegű, egy kicsit idősebb. Közel dolgozik a belvároshoz, az *rai az átlag. Amikor én voltam nála, lehet voltak magánéleti problémái, mert egy kicsit, erős volt a szájszaga. A franciája nem kifejezetten a legjobbak közé tartozik, de a p..ci az finom passzentos, nincs szét hajtva. Kedves, lehet vele beszélgetni, a p*nzt előre kéri. Nem rossz, de inkább csak ha nincs más.
Csak nem ideges lettél? :)
Nem, engem kevesen ismernek, cica. Te biztos nem...
Petrárol valaki infót
Köszi,sejtettem,nem túl jó hír.
Szia Gubás hol vagy bele rokantál a cseresznye szedésbe?:))))
Befejezték Anita külföld a Barbi meg befejezte tutti.
Mónáról valakinek van infója, érdemes felkeresni?
Sziasztok, Annabell barátnője Lyna is ajánlott. Kéretik rá vigyázni.
Mert az Úr azt mondta a 7dik napon ne tégy semmit! :D
Anita már le is vette a hirdetését :(
Nem is értem, hogy miért.
Elég szókimondó vélemény, de segített. Kösz! :)
Sziasztok.Ti aztán szépen kifogtátok,de az új lányoknál kockáztatni kell na meg persze észnél lenni.Akiket én tudok ajánlani nektek:Laura(23),Iza,Annabell,Pamela,Korina,Molly(28),Dominika.Legyetek kedvesek hozzájuk és vigyázzatok rájuk mert megérdemlik.
Magyarán arra célzol,hogy mindig akad egy balek.Szerintem egy *zl*tet nem erre kéne alapozni.
Nem az *rsz*b*ssal van a baj felőlelem 1 m*siire is t*ksálhatja magát.
Csak illegálba vonult a "kedvenced"! Tehát nem smmitmondó, amit írtam!
ez igy igaz ,sajnos sok a kamus hirdetö ,ezt én is tapasztaltam itt az oldalon ,a másik tisztálkodásrol ,T Uraim sajnos azt is tapasztaltam hogy többször elkell küldenem fürdeni a vendeget ,mert nem ismeri a vizet tusch fürdöt ,vagy a szappant ,
Egy darabig vicces,de könnyen megunható.Jobb,ha szent a béke,:)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Hát,jóóóó kérdés :P Viktóriához biztos ne,nekem az egész pénztárcám tűnt el,persze tagadott,meg a "barátjával" fenyegetőzött...pedig,amit adott,az sem ért pénzt,nem hogy mindenem elvegye...
Van még ilyen, Debrecenbe. A Zsanett Írisz páros sem egy helyi *rfekvés, és hogy őszinte legyek annyiért már elvárná az ember, hogy ( mint ahogyan azt korábban mások is írták) legyen ajtó a szobákon, és a jövésmenés, meg az öngyújtókattanás ne hallatszodjon be.Én speciel ki tudtam "kapcsolni agyban" ezt a dolgot hogy nincs ajtó, így nem zavart, de előfordulhat hogy valaki bepróbálkozik egy luxusabnak vélt kategóriájú csajnál,(mint Ők) és egy ilyen dolog elég lehangolóan érheti.Pláne, hogy ***moderálva*** eloszlási aránya.
Egyet értek nagyon sok a kamu hirdetés és az az 1 nagybaj hiába írják be ,hogy lehuznak kb 100000 szer azok a szemetek hirdethetnek pl:Nyíregyháza Gyula volt akit majd nem megis lincseltek a szemét cigók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!