Mi értelme lenne annak, hogy valaki kiveri a tusolóban??
Mi értelme lenne annak, hogy valaki kiveri a tusolóban??
19-sek közül Naomi, Anikó, Szexyke, Rebekánál valakinek tapasztalata?
A nővér állás nem jó a finnyásoknak, ott azért kell kakit is pucolni meg... :)
Amúgy igen, igazad van.
Látom sikerült pont a leglényegtelenebb dolgot kiollóznod a mondandómból, gratulálok!
Inkább frissitsd a képeidet, nyújtsál minőségi szolgáltatást és ne itt oktass mkit!
Szebb jövőt!
Sokalja a gumi árát :D
használtgumi pont hu :DD
UFF!!! :))) Nem semmi, hogy milyen beteg emberek vannak ezen a világon. Nem bírom elképzelni, hogyan izgulhat erre valaki.
Bubu 80 jelenti Ő megfürdött. szupi, mint az oviba.
Megerősíthem , hogy ő az, én is 3 éve jártam nála, nagyon aranyos kislány volt.
A poén az , hogy akkor is 18 évesnek hirdette magát ;)
Nekem annyiért már nem kéne amennyit ma kér a hölgyike.
Miért vagy mérges?! mert valaki leírta az igazat...annyira buta vagy, mert négy sorban csak azt magyarázod, mi volt zuhanyzás közben.
szerintem más érti. de elmagyarázom: semmi tisztálkodás csak recsi. hát ezért volt a hónaljszag, 50 köb víz után.
Remélem magadra ismersz!
Sziasztok!
Miféle szolgáltatást vettél igénybe ***moderálva***? atyaég! Részvétem! Mindenesetre a te meséd inkább hihetőbb, mint a kisasszonyé.
Ha már ennyire teritéken van a higiénia téma, abban én is egyetértek, hogy mi alapján várjuk el a kedves hölgyektől a maximális odafigyelést, ha annyival nem tiszteljük meg őket, hogy ápoltan, illatosan megyünk hozzájuk, és aki ezt nem érti meg, és ennek ellenére még képes ilyet mondani, hogy de hát f*z*ttem, tedd a dolgod, az a legnagyobb tahó a világon és most nem a lányok mellett állok, hanem ez egy alap dolog lenne, ha minőségi szolgáltatást szeretnél, te is add meg a tiszteletet, az már más kérdés ha ennek ellenére is pocsék teljesitményt kap az ember, mert sajnos ilyen is van, akkor azzal a hölggyel nem lehet mit csinálni, nem ebbe a szakmába való.
Én például hölgyeket megszégyenitően jó órát is a fürdőben töltök, mielőtt randira indulnék, mert rosszul érezném magam úgy ápolatlanul, az meg a másik, hogy mert a hölgyek felkinálják a tusolás lehetőségét, az nem azt jelenti, hogy akkor ott kell rendbe raknom magam. Tőlem is megkérdik mindig, hogy szeretnék-e tusolni, de ált.ban nem ellenkeznek amikor azt mondom, hogy nem, mert érzik rajtam, hogy minden rendben.
A lényeg: Jól akarod magad érezni? akkor ahhoz te is kellesz! Add meg a tiszteletet, bánj velük ugyanúgy mint mással, légy kedves és ennyi, a többi jön magától!
A legjobbakat!
Cáfolom akárki akár mit mond Niki egy nagyon jó szolgáltató míg mások sokan ki koptak addig ő még mindig igen kedvelt nem véletlen.
Sziasztok!
Ismét felvetett fejét a tisztasági téma.... nagy az ellenkezés.... háááááát....igen! Fürödni azt bizony kell!
Nem illik megsértődni bizonyos dolgokon, s még ha olyan kellemetlen hölggyel találkozunk is, az otromba modor
ronda sebet ejt....az ember önérzetén!
Igazad van!
Hazudozó, lehúzós qu.vák takarodjanak el a városból!
Férfi Társak!!---Tud e valaki arról hogy miétr nem lehet felhívni Grétát---ő most kamu vagy valós!!!!!---Köszi
Kedves Barbi és Vincent! Most hogy mindenki a plafonon van, itt az ideje egy igazi vérforraló békítő szexnek. Meglátjátok, minden megold. Hajrá!
Vincent, egy tipp: kezdd hátulról, és ha elba**od, utána kezdheted elölről. ;-)
Hitelességről annyit hogy megkaptam a fotógarit. XD
Kedves Elmeroggyant idióta!Már biztos hogy nem rólam beszélsz,mert nem voltam 20 percet a zuhany alatt.Más szolgáltató érdekes módon nem panaszkodott soha tapétaszagattó lábszagra,sem bunkó viselkedésre,sem hónaljszagra.(Azért érdekes 20 perc és 50 köb víz után hónalj és lábszagom van!)Egyik szavaddal agyoncsapod a másikat te buta picsa!Való igaz akkor otthon kellett volna maradnom,vagy inkább a jól bevált szolgáltatókhoz kellett volna mennem,ha nem versz át telefonban.Ja még valami:20 percig fürödtem te szerinted.20 perc után már ott sem voltam nálad pedig 1 órát kértem!Szánalmas hazudozó vagy,remélem nem megy hozzád senki aztán eltakarodsz ebből a városból!Részemről ennyi!
A kis kényeskék menjenek el a LEGO gyárba, vagy egy boltba eladónak, de a nővérség is jól fizet.
Ha már így kidőlt a bili!
Amúgy én egy észak-dunántúli lányról írtam! Nem kell mindenkinek magára venni!
Kaccantsatok egyet,név és teljesség igénye nélkül idézek:
"Lenne-e arra lehetőség, hogy összegyűjtsd nekem a vendégeid által elhasznált óvszereket. Semmi extrát nem szeretnék velük, csak nekem ez a fétisem. Természetesen valamennyit f*z*tnék is érte!"
És hogy küldöm el?!Csomagba?!A postán milyen szag lenne,főleg egy melegebb napon:D
Hogyan számoljam mililiterbe az *rat?!:)
Szia! Persze,16 óra után majd lesz szabad időm,csörögj nyugodtan,akkor fel tudom majd venni.