Jaja,emlékszem ezt dumcsiztuk egyszer.Viszont én kimaradnék,nehogy megint rám szálljanak:D
Jaja,emlékszem ezt dumcsiztuk egyszer.Viszont én kimaradnék,nehogy megint rám szálljanak:D
Vagy 2 napig volt itt a hírdetése. Aztán hogy beszéltünk róla hírtelen eltűnt.Azótasem láttam, talán a száma megvan, de nem hívtam azóta.
Szerintem az élet forrásánál túrázhatott ez idő alatt, mert fiatalabb lett öt évvel és Rózsává keresztelkedett. Bíztató...
Még három-négy hasonló fiatalító kúra, aztán engem is érdekelni fog merre jár... :)
Ezek szerint igy is vigan megélnek, nem kell minőségi szolgáltatást nyújtani, még korrektnek se kell lenni, nincsen szükség visszajárós törzsvendégre sem, mert van elég balek, akit bepalizhatnak, bocs ezt nem rád értem, de ez van, add ide a pénzt és fuss kategória.Ja a fotógaranciáról ne is beszéljünk akkor!
És mielőtt valaki félreértené, akinek nem inge ne vegye magára, minden tiszteletem azoké a hölgyeké, akik próbálnak valamit nyújtani is és a kedvében járni a vendégnek és adni magukból egy kicsit, de azok akik még át is verik a vendéget, meg fenyegetőznek, hisztiznek stb. a legutolsó, semmirekellő ember az ilyen, szóra se érdemes.
Azt nem értem, hogy miből élnek? Van olyan pasi, aki tényleg k*f*zet értük valamekkora összeget is? Én ezt nem értem. Plusz azt a Photoshop mestert megnézném, aki ezekből a lányokból olyan képet alkot, amit itt mi látunk.
Szia Laci76 !
Ez több embernek is fel tünt megint nagy a nép vándorlás somogy megyében !!!! Amugy is szemetverő ez Roberta,Dia ,Nati féle hármas fogat ,de ha olvasod a fórúmot Évicával mi már beszéltük ezt régebben Kaposvár erről híres pár lány váltogatja egymást de ugyan azzon a lakáson ez fúrcsa valami strici mozgatja 100% !!! De ezért se mennék ilyen helyre ha tehetném is mert két lány egy lakásba és volt rá példa lopkodtak inkább hihagyást igénylő én számomra tutti ,de lehet pár ember ugyan ezt mondja !!! További szép estét
Hát azért moziba nem őt hívnám. Mögöttünk meg az embere ücsörögne ? Ez valahogy nem az én műfajom, bár engem szerencsére nem tudott ennyire megfogni.
Pamela korrket és kedves csajszi, nagyon jól végzi a dolgát. Bár igaz , Ő nem akar többet mutatni érzelmileg magából, mint aki és nem is akar senkit lehúzni. Sokkal jobban néz ki , mint a képeken. Nekem jobban bejön, mint aki kétszínű. De, izlések és ...
és mennyi :D
szerintem pont azért hívják barátnő "feelingnek" és nem barátnőnek. de ha mozizni akarsz menni vele, biztos azt is vállalja :D
mondjuk Pamelát nem ismerem, mondd, ha tudsz valami konkrétumot
Igen :D.
És pont ezért még ha fizetne is nekem akkor se érnék hozzá 1 ujjal sem.
Ahogy olvastam egész "jó" *r*kkal dolgozik...:)
Sziasztok Reni26-ról tud valaki valamit mert szükségem leen rá!!! :D
Sziasztok! Barbaráról (28, Győr) tudna valaki infóval szólgálni?
A vonó alatt azt érted hogy dzsipó?:DD
Bocsánat "valaki".
Korinánál jártam már aranyos fiatal lány ájánlott szolgáltató.Régen ilyen néveken is hirdete magát(Tereza,Pamela)
:) Izgalmas lehetett az a szitu is! Egyszer kipróbálnám, az tuti! A hozzáérés meg elkerülhető szerintem, helyeszkedés kérdése! :) Ott, abban a helyzetben külön meg volt beszélve, hogy az emberke kíváncsiskodhat? A hölgy, hogy reagálta le? :)
Sajnos ez volt *rai ***moderálva*** óra francia gumival és szerinte csak két póz van, a többi póz plusz ***moderálva*** hol él ez a nő??? szerintem van str*g*ja is. többet sem megyek oda . a csúcs az volt hogy nem nyúlhattam a melléhez :( :(
Sajnos csak csinálja. Viszont Pamela tényleg megbízható.
Cseresznye:Nem élek a társulás lehetöségével!!!!:-))))A végletekig hetero vagyok.Meg őrűlnék ha a legintimebb pillanatomban hozzám érne egy férfi.Volt már részem hasonlóban.Csak ott kukkolni szeretett férj uram.Amig dolgoztam az acconykáját ö be-be jött a szobába.
Kedves Dia!
Nem is arra gondoltam, hogy Te a Robertával megegyeznél. A képeiden látszik, hogy fiatalabb vagy. Ellenben ugyanabban a lakában fogadott (fogad?), mint Te. Egy kicsit ellentmondásos a dolog így nekem. Vagy van str*c*tek, aki sűrűn cserélgeti a lányait, de a lakás az marad a régi?