Egy újabb Szandi név!!! Szupi!!!
Egy újabb Szandi név!!! Szupi!!!
Még egy dolog.
Azért gondolod azt,hogy el vagyok szállva magamtól,mert én legalább foglalkozom azzal,amit itt írkálnak???
Sok csaj meg beletörődik abba ha lefikázzák,még ha nem is igaz.
Csak meg kéne védeniük magukat.Neked meg orvoshoz kéne fordulnod,mert azt amit írnak az emberek nem tudod értelmezni :)
Itt te beszélsz hülyeségeket.
Csak tudnám miért én kavarom a szart,mikor egyes lányok millió név közül válogathatnak,és érdekes mód mind a Linda névvel próbál befutni.
Te kavarod a szart,nem vagy tisztába a dolgokkal.
De az ilyen emberekkel nem is igazán foglalkozom mert..........
A te hülyeséged sem érdekel itt senkit egyébként :)
Ja és ha már a te állításod szerint kavarom a szart,elárulnád ezt miből gondolod?
Érdekes egy férfi lehetsz :)
Sziasztok, Bella aki az apróban hirdet?
Volt egy *** moderálva *** egy melinda nevű nő... hallott mostanság valaki róla?
Idősebb korosztályból nincs is felhozatal?
kösz
Igen,igazadvan.Majdnem mind ilyen.De nem mind!Egyébként ez egy ősrégi szöveg,és nagyon elcsépelt.Azért sajnálhatod ha még nem akadtál olyanra aki a pénzen túl még élvezi is. Kitartás.Szép napot.
Üdv mindenkinek.Nos Kleo remek választás volt.Csinos,szép,értelmes és végtelenül érzéki!Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Van egy 34 éves hölgy itt az apróban,erotikus masszás és szex,a szex igen borsós mert ***moderálva***!!!!
Hmmmmm hát nem lett moderálva hiába tetted. Elnézést is kérek érte! Nem is értem hogy tehették ezt meg veled mindazok után, hogy végigtáncoltad azt a táblát és jól össze is kented :)
Nem írtam rosszat senkiről de mostmár leírom: Sajnálom azokat a lányokat akiket te "használsz" Mert a többiek élvezik a velük töltött időt és lehet neked színészkednek de aki számít azzal jól is érzik magukat :P
Mert ha itt nem is vallják be de mind szívesebben fogadnak olyan partnert akivel össze tudnak hangolódni nem pedig csak teljesítik az utasításaikat :) Már ha valaha is tettél ilyet és nem csak unatkozol otthon. Mert ez jön le az írásaidból :P :)
Mégegyszer hátha megérted ez te vagy: Galamb, bábúkat dönt, lesz.rja, ugrál a sz.rban és örömködik akkor is ha ezzel VESZTETT!!!!!
Sziasztok!
Liz-nél volt már valamelyikőtök? Mi a tapasztalat?
Köszönöm válaszotokat!
Jól mondod Hatas! Hülyeséget beszél Linda... egyébként jól elszálltál magadtól, szerintem senkit sem érdekel, hogy hány éve doglozol.. és igen, te kavarod a sz*rt!
Hatas, Biáról csak annyit, hogy nem a semmiért tűnt el szó nélkül.. mesélte a sztorit, de itt nem akarom leírni.. biztosan nem örülne neki, ha ezt itt visszaolvasná!
Kedves nowone!
Még annyit csak,hogy előbb nézd meg mit írtam,olvasd végig és utána írj.
Nem Niki 23-ról van szó........hanem a jeleneleg Linda (19) néven futó leányzóról.
Ugye tisztában vagy vele, hogy butaságot írsz?
Akiről Linda (23) írt, az nem az a csaj, akiről te írsz.
Niki 23, az a korábbi Bia 23, aki Gina nevű lánnyal volt. Az sem egy teljesen komplett nőszemély egyébként, mert beszéltük hogy megyek hozzá, aztán szónélkül eltűnt. Ezt a Linda 19-et nem ismerem.
Kedves Füstös!
Te meg miből veszed hogy kavarom a szart?Itt mindenki más kavarja,de én biztos nem.
Az meg ha nem vettem fel neked a telefont,annak egy oka van,hogy nem érek rá,hívj később.
De úgy látom itt mindenki okosabb a másiknál,mindneki tud mindent.
És ahhoz meg senkinek semmi köze hogy én mit írok,elvileg lehet,nem tőletek kell engedélyt kérnem.
Van jogom ahhoz,ha már én 6 éve dolgozomés a Linda néven,akkor felírom a véleményem,elvégre ez a fórum azért van.
És ha már itt járunk,ki merem jelenteni nagyképüség nélkül,hogy a városban én is a normális lányok közé tartozom,jobban monddva a legnormálisabbak közé mind *rban,mind szolgáltatásban.
Jöhetnek a támadások,nyugodtan. Már levágtam hogy az esetek 70 %-a a rosszakarók :)
Sok sikert minden új idiótának aki mások nevén próbál befutni,és KAVARNI A SZART!
Aki pedig nem lát (mert vak) az meg is érdemli hogy belebukjon a lehúzós picsákba
További szép napot!
Kedves nowone!
Egy : nem kavarom a szart,látom hogy pénteken még ez a csajmás néven volt fenn,mára meg Linda lett
Egy pihenéshez minek nevet válatni????
És szállj le rólam :)
Lehet te vak vagy de mások nem
Az Élvezet nevű lány kamus. Elmentem a megadott címre. de ott már nem vette fel a telefont.
Voltam Lauránál. Bár ne tettem volna. A teste olyan amilyen de a borotvált intim nála 1 cm-es szőrt jelent. A szája büdös. A + extrát három percig csinálja aztán fel a gumi. A Lakás koszos, mint ahogyí az a törölköző is amit használ. Full igénytelen, unottképű.
Kerüljétek nagy ívben.
Szia!
Viltam, nála. Aranyos kedves lány. A teste szép. Kipróbálni érdemes.
Erika 38, én őt tudom neked ajánlani. Minden tekintetben jó nő!
sziasztok.
Tudnátok ajánlani valakit aki megbízható és nem húz le?
Sziasztok ,nem régen meglátogattam Pamelát . Meglepően kedves , jó beszélgető partner, szexy és érti a dolgát . Ajánlom ,mindenkinek aki nem csak sima dugást szeretne . Bár most nem látom a hirdetését ,remélem nem tűnt el.