Laura 27 is jó!!!
Laura 27 is jó!!!
Helló. Érdeklődők hogy volt már valaki Barbara 28 -nál? Műtermi képei vannak azt látom de azok nagyon jók. A két új lányról is érdeklődők Bella 28 és Kriszti 38. Privibe is válaszolhattok.
Helló Sandra-ról szertnék valami információt ? Érdemes elmenni hozzá ?
Üdv Mindenkinek!!!sajnos mostanában ritkán vagyok Nyíregyen...de most nemsokára a városba érek...segítsetek nekem,kit érdemes felkeresni???melyik szolgátatót/szolgáltatókat???sürgős lenne.köszönöm válaszotokat!!
Riáról (29) van tapasztalat?
Daniella meg Perla azért nem ajánlott, mert ha ti mentek akkor nekem jut időpont :) de soha rosszabakat...
Egy kicsit lejebb olvashatsz róla egy véleményt.
Nem tűnik rossz választásnak. Már ha sikerülne elkapni... :-)
És ismét eltűnt......
Sziasztok miért milyen a Virág?
Csill(35)a nekem is megvolt. Én teljesen meg voltam elégedve vele, bár igaz nem helyi a ***moderálva***, de nekem nagyon bejött. Bizti h megyek még hozzá.
Mostanába kicsit elleptek bennünket a pöstiek, és sajna hozták magukkal a magasabb***moderálva*** is :-(
Hirtelen tudok 4 pöstit is....
- Mi van a lehasznált nő mellei között?
- A köldöke! :DDDDDDDDDDDDDDD
SZAMURÁJ, PREMIER PLAN!! Látom előkerültetek!! Gondolom sikerült a családipótlékból rendezni a számlaelmaradást, és megint van internetetek!!
:D :D
fazon:D lehet nicol csak 14 az még őszintén sikít:D
Nah, akkor hogy én is adjak melót azoknak akik jelentgetik a hozzászólásokat ész nélkül.
Szerintem az eddigi hozzászólásaimból lejött, hogy Gréti a nagy kedvenc nálam. Okkal.
Az utóbbi időben viszont elkalandoztam máshova, mert kezdtem olyasmit érezni, amit ebben a "szakmában" nem szerencsés. Mégpedig, hogy elfogadnám otthonra. :)
Maya(29): Nekem vagy nem ő nyitott ajtót, vagy nem ő van a képeken. Ugyanaz az élmény ismétlődött mint annó egy Roxi nevű lánynál, hogy a kerekfenekű csinos csaj helyett egy lógó mellű betegesen sovány csaj nyitott ajtót.
Szilvi(28): Ő van a képeken, könnyen megközelíthető helyen van, a lakás jól néz ki, a leányzó szintén nem rossz. A képein talán egy leheletnyivel jobban/fiatalabbnak néz ki, de így sem távoztam rossz élményekkel.
Csilla(35): Környék jó, a kecó félig kész. A képeken ő van, bár szerintem elég régiek. Meglehetősen borsos. Nem volt rossz, félreértés ne essék, de annyira jó sem, hogy megérje. Ami mégis megfogott benne az az, hogy nagyon jól el lehet vele beszélgetni.
Pandora: Fenomenális, a feneke csodás, a szövege eszméletlen. Jól masszíroz, közben csacsog mindenféléről. Ha nem olyan messze, vagy nem ilyen időbeosztásban dolgozna, egyfolytában nála lógnék. A fenti listából ő az egyetlen akihez visszajárnék.
Cserében örülnék, ha valaki tuda ajánlani nekem egy csinos kerekfenekű szép mellű magyar lányt, aki valóban tizennyolc-huszonéves, a belvárosban található, és még az együttlétre sem lehet panasz. Vagy bárki más, akihez egyszerűen csak érdemes elmenni. :) A korhatárhoz nem feltétlenül ragaszkodom, de a tisztasághoz, diszkrécióhoz mindenképpen.
Vagy, ha esetleg Liza nem elment a városból, csak magánrendel, akkor szívesen fogadnám a számát. :)
mindegyikkel voltam már! virág az gáz! vigyázz vele
szia !virághoz ha jot akrsz ne.csá
hy carlo én voltam virágnál. mit mondjak neked? ugye ha jot nem tud mondani az ember akkor ne szoljon rosszat. de nagy kamu a kiscsaj. kimeri irni h 90 60 90 az alakja.már itt gyanus . mondanom se kell h messze nem az. olyan 105 ös melleket képzelj de olyanokat h ha leveszi a melltartóját akkor a hasa közepét verdesi a cickoja. a dereka a csipője mondhatni széle hossza egy. szoval az alakja tré.ez nem baj .csak ne irná ki a világbajnok számokat.mert ezzel már az elején hazudik. az arca amit takar egy akkora orrot takar h orális közben rendesen zavart. én nem jol csinál semmit többször rá kelllett szolnom. és sex vele ? egy gyenge 3as vagy inkább 2 es. ö nem k...nak való. van némi tapasztalatom mert a világ összes kurvájával voltam már szinte.ez a lány nagyon nem ott van .nem élvezi. mintha frigid lenne. ugy teszmintha persze csinálna valamit. de ciki nagyon a kiscsaj.ezek a lányok azok akik szerelmesek valakibe. és ezert nem megy nekik az odaadás.átadás. és ez nagyon lejön.
amugy összeségében azt tudom mondani aranyos volt az a kis szoba ahova vitt. és amit megbeszéltünk elötte meg is csinált. egy orát fizettem be de 20 perc után már elis mentem tölle. unalmas volt. többet nem megyek hozzá ez tutti.
Az jó naggyon jó!
sziasztok tudtok valamit erröl a virág nevezetű csajról? ugylátom uj lány. milyen? ki volt vele?