másképpen :)
másképpen :)
Gyula barátunk levette Kinga23 hirdetését most mas képen próbálkozik vigyázatok csáó!
nagyon pörög a fórum.....
Heninél volt már valaki? Érdemes hozzá elmenni?
Sajnálhatod hogy nem mentél el Adri nem hasonlítható a polír többi lányaihoz,tisztelet a kivételeknek ha vannak.
Hello!Kyra merre dolgozik?
Aranyos barátnő filling lehet vele hemperegni!
Hello!Ha Maya 34-re gondolsz jó szolgáltató szerintem.(Jenny áh képei nem fedik a valóságot lepukant cigány lány.)
Sziasztok!
Nem rég beszéltem Adri(18)-al, gondoltam ha már többen dícsértétek akkor felhívom, meg is beszéltük már amikor mondta hogy a polírudvarba kellene menni, és mivel korban körülbelül stimmel azzal a bizonyos hellyel ahol szinte mindegy kihez mész azt kapod aki ráér, ezért elbizonytalanodtam és nem mentem.
Ha valaki tud esetleg infóval szolgálni, hogy tényleg ott rendel-e, tehát jól tettem hogy meggondoltam magam, vagy pedig rosszul mert csak a környék egyezik és nem azon a csodás helyen van?!
A másik, akit mostanában nem látok Kitty(24) szintén a fényesudvarban rendel/rendelt (szép szilikon cicis hosszú combú lány), hozzá nagyon szerettem járni, de sajnos nincs meg most a száma, ha valakinek megvan és lenne oly kedves elküldeni privátban azt meg köszönném :)
Nem én telefonáltam, sőt. Kis különbséggel úgy jártam mint te, csak én nem vesztem vele össze, és így elmaradt a telefon. Panzióba mentünk ahol olyan cefet hideg volt, hogy alig állt fel, majd fogazott egy kicsit és mindennek vége szakadt egy-két csípős megjegyzés, és azóta tervezgetek egy kis revansot. Gondoltam elhívom, hogy hazai pályán mit tud teljesíteni, de már nem hirdet.
Valami infód nincs róla?
fhu ez igen .elgondolkodtató igaz beszéd.
kleo,petra egyetertes...egy normális szolgáltatonál ez igy müködik!!!!!!!!
SZIA. lizi remek választás hihetetlen de nagyon finom és ápolt nö. a puncija nagyon finom szük. hamar elélvezel töle.
lakás 10 pontos nyugottan meglátogathatod.
28 éves pasi
Na tessék !--jól megkaptam a haveromtól hogy minek kellett írnom ezt Lilláról,azóta már beszélt vele és minden rendben van!!--Hát mit is mondjak ---elnézést kérek Lillától---és az is elkell mondanom a barátom szerint hogy a jó kategóriába tartozik
SZIASZTOK !
EGY HÓNAPJA MELÓZOK A BALATONNÁL.
ÉS KÉRDEZNÉM KI KAPOSVÁRON A LEGJOBB 3 LÁNY MERT MÉG KB. 2 HÓNAPIG ITT VAGYOK ÉS VÉGIG SZERETNÉM JÁRNI ÖKET.
LEHET PRVÁT ÜZENETBE IS HA CIKI LENNE. NEKEM AMUGY ELSÖ RÁNÉZÉSRE EVELYN JÖN BE . KÖSZI
Lehet olyan jóféle, hogy akár ajtócsapkodást is megérne! Lehet ezért rejtőzik el előlünk...... :DDDDDDDDDDDD
Jaja te há milyen hírdető csaj az akinek hírdetése sincs kemény mi Gubás nem semmi jó ,hogy lehet kapni:)))): DDD Hát és hogy,kell hozzá bejeletkezni füst jelet kell küldeni Noemikéhez?:DDDDD
Lehet Szerbiában...... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Noemike te hol hirdetsz ,mert hírdetőként még hirdetésed sincs ez nagyon kemény és most mit szeretnél keríteni ház körüli kerítést?:)))))))))):XDD
bááááááááááááááázdmeg most majdnem leestem a székről..... :DDDDDDDDDDDDDDDDD