Ezen cím alapján ajánlottak egy Hölgyeményt, de sajnos névre nem emlékeznek, gondoltam valaki segít.Talán pont Te leszel Ő?
Ezen cím alapján ajánlottak egy Hölgyeményt, de sajnos névre nem emlékeznek, gondoltam valaki segít.Talán pont Te leszel Ő?
Szióka. gyere nyugodtan, egy nagy szexcsatánál nem számít pár cm :)
Ezt most hogy kell érteni? A szöveg első részére gondoltam
Hát igen, vannak olyan lányok, akik megtehetik, mert 30 évesen is majdnem úgy néznek ki, mint 20 évesen. Na de azért az olyan lányok ne csináljanak ilyet, akiknek már a kezükről simán meg lehet állapítani, hogy bőven 20 felett vannak.
Igazad van!a maganéletet ne keverjük ide bele!
a másik meg az hogy én is ismerek 30 éves lanyt és 20 van neki kiírva.
Bartók Béla ***moderálva*** jelentkezz!!! Amúgy járt már valaki Andikánál (26) ?
Ez igen, én "naívan" mindig azt hiszem, hogy a lejáratást nem lehet fokozni, de ezek szerint...
Ha Virág Pécsen lenne, már rég elmentem volna hozzá, így erre picit várni kell, de szeirntem előbb-utóbb, aztán majd írok róla beszit oda, ahol senki nem köthet bele!!! Mindenesetre ha egyeseknek az volt ezzel az egésszel a céljuk, hogy reklámot csináljanak neki, akkor gratulálok, mert sikerült elérniük, amit akartak, ha viszont le szerették volna járatni, hát az bizony kudarc, nem is kicsi!:)
1. Többen voltak nála? Mégis ki(k)? Egy olyan nick véleményét se olvastam róla, akinek el is hiszem, amit ír.
2. HITes volt? És??? Nem látom tisztán az összefüggést eközött, és aközött, hogy milyen sz*lg*ltatást nyújt, de nyilván nem vagyok elég okos ehhez...
3. Szétválaszott volna egy családot? Tegyük fel ez nem rágalom, és így van, de mégis ki a túrót érdekel ez a dolog??? Ha jó vele, már bocsánat, de pont lesz@rom, hogy ki és mit csinált miatta!
4. Idősebb, mint a képeken? És??? A lányok 90%a idősebb, mint amit kiír magáról, mégis járunk hozzájuk!
Összegezve, ha végre olvasok róla egy hiteles beszit, azt majd el is hiszem, ha nem, akkor saját tapasztalatom fogom leírni előbb-utóbb, ami vagy jó lesz, vagy rossz, de semmi esetre sem mocskolódás, mint ami itt folyik ellene egyesek részéről...
sziasztok
léna (28 )-rol és lilla (22)-rol szeretnék informáciot kérni
elöre is köszi mindenkinek
Tisztelt nickname19!
A regisztrációját töröltük.
Valakinek infója Vivienről?Privátban,Köszönöm!
Sziasztok!
Nori most hirdet itt, tud róla valaki véleményt mondani?
Köszi!
Tisztel Szerkesztőség!
Szeretném kérni a profilom törlését,mivel egy barátnőm regisztrált be helyettem!
Kérem,töröljék a profilomat és értesítsenek e-mailben!
Köszönöm megértésüket!
Évica te is kaptál ezek szerint moderálást! :DDDDD
A kis popsija fantasztikus Ginának.
Várpalotán Gina ajánlott,barátnő feeling,oda teszi magát,kedves,mosolygós,édes kis csajszi.
A Várpalotán dolgozó kis Gina egy istennő!Mosolygós,megad mindent,barátnő feeling.ajánlom minden férfi társamnak.
Ha Virág valóban úgy néz ki, mint a képeken, akkor engem baromira nem érdekelne, hogy 18 vagy 27 éves, és hogy milyenek a méretei. Csak ez a hatalmas szarkavarás riaszt el tőle, ami körülötte megy.
Igazak? Nem igazak? Részben igazak? ... Ki Tudhatja...
Én Szilvike 27-re volnék kíváncsi. Milyen a lány?
most ezt mire fel írtad??
Sziasztok.Engem is érdekelne Natalya,de most számomra Sziszi(19) van a lista elején.