hali! Kendráról tud valaki valamit? megbízható?
hali! Kendráról tud valaki valamit? megbízható?
Én felvállalom magam hogy nőiesen telt vagyok és büszke vagyok rá mert a vendégek és a pasik imádják!Csak én veled ellenbe arányosan telt vagyok!Úgyhogy ne ócsárolj itt minket mert senki sem járat le csak közöljük veled a tényt!Legyél normális jó szolgáltató és szeresd amit csinálsz mert a vendégek észreveszik ha nem úgy állsz hozzá!!!!!!!!És ha így folytatod előbb utóbb lejár a mandátumod itt a városban!!!!!!!
szia iv!!!tudomásom szerint 2 leányzo is dolgozik a szechenyin.....lindababa,es karmen.....a p.l oldalon megtalálod öket,azthiszem itt nem hirdetnek!!!
üdv:egy szolgáltato!!!:-))
Kedves Bella!
Azzal semmi gond,hogy valaki nem vékony,viszont az már igen is probléma,hogy nem vállalja fel önmagát,ezzel becsapja a hozzá érkezőket......ez nem lejáratás volt,ez tény és csak megerősítettem az úr állítását,mivel láttalak a városban!
Hozzáteszem hogy itt mi keresünk mert jó a szolgáltatásunk és évek óta itt vagyunk!!!Nem hinném hogy olyan jó a szolgáltatásod mert akkor nem panaszkodnának a vendégek!!!!!!!!Sok sikert neked!!!!!!!!!!!!
Kedves Parabella nem értem hogyan adták meg neked a fényképgaranciát mikor háromszor akkora vagy mint a fotókon.Vállald fel magad és dolgozz normális *rakon és akkor nem fognak csesztetni a lányok.A bálnaságról meg ne is beszéljünk mert undorító vagy!Nem ártana pár új fotó drága!!!!!!!!!!!
Régebben "A Mell" címen hiredetett! Nem fiatal, de aki a teltebb formákat szereti, annak jó lehet! Szakértő szolgáltató!
Én fel merek tenni ide teljes alakos fotót amin a kezemben kézzel írott dátum van....,vajon te is?;)
husikám,én élőben is így nézek ki mint a fotókon,ha ez neked bálna akkor te mi vagy!? :D Én nem panaszkodom nekem vannak vendégeim annak ellenére,hogy nem vagyok egy aluljárós ......,mint egyesek.;) hahaha.......
ki tudja hova tünt az a békéscsabai pár akik bjmaniac néven futottak,nagyon szép előadásaik voltak,látszot,hogy régen együtt vannak biztos férj és feleség
Első hozzászólásként ennyire pártfogó véleményt írni???
Más városban 30-40 lány dolgozik és mégsincsen piszkálódás,itt pedig egy-kettő lealacsonyodott szinten levő bálna szurkálódik,mert nekik nincsen vendégük napok óta és inkább unalmukban engem ocsárol itt és hivogat,mint hogy magával törödne.Kiméljetek a zaklatásaitoktól
Helló.
Linda 24 nálam ő nagyon nyerő.Jó csaj jó szolgáltatás jó árak.
Még Laura 27-et tudnám ajánlani, bár nem tudom h nálad mi számít fiatalabb korosztálynak.
1 jó tanács:olvass fórumot és nézd meg a lányok hirdetéseit h mióta hirdetnek és h hány látogató kedvence az adott hölgy.Ha sokan kedvelik akkor rossz nem lehet :).
Sziasztok
Ma este "Kingácska 26" teljessen elkényeztetett. Nagyon jó volt vele és olyan barátnő filinges volt az egész. A lakás tiszta, Kinga pedig illatozik.
Mindenkinek csak ajánlom!
Én láttam a városban Bellát és tényleg nem is hasonlít a teste ezekre a fotókra,meg is döbbentem,ha nem arcfotóval hirdetne meg sem ismertem volna.Szomorú,hogy az ilyen lányok lejáratják a környéket, az oldalt az ezer éves fotóikkal!!!
Sziasztok. Voltam az itt hírdető Virág nevezetű hölgynél fantasztikus a teste egyszerűen amikor megláttam mondom ilyen nincs. Az *rai aszokásosak de az extrák kicsit húzósabbak de megéri. Az action élvezetes ahogy szopik mindig rád néz szóval nálam ő viszi most a pálmát kecskeméten. Valakit még esetleg tudtok ajánlani aki ilyen kislányos testű de odaadó?
Tuti hogy kimoderálnák, - tapasztalat - de így is elég beszédes a kommented, tudok olvasni a sorok közt. Kösz! :)
Tudnék mesélni, illetve a lakótársairól, de valószínűleg kimoderálnának, meg kapnám a leveleket hogy abba lehet hagyni a lehúzó kommenteket. Szerintem azt is megkapnám hogy konkurencia vagyok, sőt mitöbb strici. Szóval inkább csendben maradok.
Sziasztok
Adri és Lina van valakinek tapasztalata?
Gondolkodm egy édes hármasban :)
Még mielött bárki is félre értelmezné a dolgokat.Nem azért érdeklődők "noémike"után mert rossz volt.Ép ellenkezőleg.egyszer voltam nála.Technikai szinten van még mit csiszolni(de kinek nincs?)viszont olyan barátnős hozzá állása mint neki,egyszerűen káprázatos.Ragyog róla a kedvesség.Vagy igazi Oscar jelölt színész,vagy tényleg akkora szíve van.aki járt nála biztos tudja miről beszélek.Bárhogy is van, ebben a dogban mindenki elől viszi a pálmát.Aban már csak reménykedem,hogy a világon semmit,de semmit nem tanul-t Ginától.Ha valaki tud a hollétéről megírhatná privibe, vagy akárhogy.Előre is köszi.