SZiasztok Zsuzsit eltudja érni valaki???
SZiasztok Zsuzsit eltudja érni valaki???
Évica! Azt hiszem sejtem, hogy ezzel mire akarsz finoman célozni. :DDD
Urak a komlói Patrícia érdekelne,ha már 4 ember kedvence tegnap óta. Valaki,aki ott járt,megoszthatná igazán a tapasztalatait. Gondolom az a 4 ember nem játékból vette a kedvencei közé :D
Érdekes,nekem egyik hirdető hölgy sem a zsánerem:D
Nem voltam még Anettnél,de nem gondolom,hogy csúnya nő lenne egyeltalán. Szerintem inkább annak kellene elgondolkoznia,aki ilyet ír egy nőről... Ha esetleg valakinek nem tetszik egy nő,akkor azt tartsa meg magában,mert nem illő,nyilvánosan ócsárolni senkit,amiatt mert épp a te ízlésvilágodnak nem jön be. Jah és főleg nem ilyen stílusban... Anett neked pedig annyit mondanék,hogy az ilyeket meg se halld,csinos és szép lány vagy!
Larát aki Pakson hirdeti magát nem lehet elérni.
Esetleg valakinek van valamilyen tapasztalata vele?
Engem pedig Sabrina érdekelne, már régóta fenem a fogam rá, brutál jól néz ki a képeken, de vajon érdemes-e...?
Elsősorban a hozzáállása érdekelne, mert a képei elég meggyőzőek. Köszi!
Szép napot mindenkinek. Kakimatyi hozzászólására reagálnék ha megengeditek. Elősször azt tanuld meg fiatal barátom,hogy a lányokat csak kizárólag akkor ócsároljuk ha felpróbáltuk oszt szar vót.Szerintem egyáltalán nem gáz a csaj,csak lehet hogy keveset ittál.Mutatja a hirdetésén az arcát a testét ez szép dolog.Különben is mindenki szép aki ép, mondja egy régi közmondás.Tudom hogy ez nem teljesen fedi a valóságot de ha nem tetszik valamelyik leányzó én nem megyek oda,de nem kezdem el nyílvánosan blamálni.Sokkal szexisebb képek alatt néha sokkal rondább csaj bujik meg,néha meg agyon gyalázuk a lányokat hogy hangulat emberek meg hogy unják amit csinálnak,mikor elmegyek hozzá meg egy igazi démon nyit ajtót aki maga a tüz.Lehet hogy néha mi férfiak vagyunk bunkók á de hova gondolok mi soha de soha nem. A másik dolog amit kérni szeretnék mindenkitől az az lenne hogy a fórumot ne acsarkodásra használjátok hanem valós hiteles beszámolók irására. Köszönöm. Ez az irást tekintsétek baráti jótanácsnak,ha mégis valakit megsértettem volna akkor bocsi mert nem ez volt a célom. Na csá. További szép napot.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
üdv marshall! én direktvoltam mind a kettö csajszinál egy napon és téleg igazad van majdnem ugyan olyanok de a szabrina kicsit alacsonyabb és jobb husban van! inkább öt ajánlom neked! de a ketö hirdetés nem egy! :) ez tuti! jah ha szeretnéd szerintem ketten is kényesztetnek! :)
Szia!
Ismerek is egy párat.... Normál, jó fazonok, nem parasztok!
Elvannak a magus kis világában, a boltjukat védik elsősorban, de azért egy "pörgős szituban" szarul tud kijönni,
ha egy szempár mered a seggedre, vagy éppen hallhatóan motoszkálnak a háttérben, vagy még rosszabb... kolbász és szalonnaszag terjeng menet közben...:)
Szia!
A feketelistaára visszatérve ennél komolyabb menüpont kellene, mint ami most van, mert ezt a lőtéri vak kutya sem nézi...
Meg adatvédelmi okokból leveszi az utolsó számot? Miért?
Ez olyan, mint amikor Amerika tartja tiszteletben a Muszlim szokásokat... vicc!!!
A bejelentkezést egyébként egy egyszerű naptár modullal is meg lehetne oldani, amit nemcsak böngészőben,
hanem okostelón is lehetne implementálni - ez utóbbira egyébként igazán nagy szükség lenne.
Ez egy privát üzenet "szoba", ahol a lányok kommunikálhatnának időpontokkal és elérhetőségekkel.
Az IPB fórum-motornak van ilyen fejlesztése, nem ingyenes, de piszkosul használható.
GÉPHÁZ!!! AZ OLDAL SZÉP DE FEJLESZTÉS, FEJLESZTÉS, FEJLESZTÉS!!!
Üdv !
Szandy (18) és Szabrina (18) között mi a különbség ? Csak az az öt centi magasságkülönbség ???
Akkor most melyik az igazi ???
Sziasztok! Tudja valaki esetleg, hogy miért nem elérhető a ***moderálva***oldala?
Szia Q10!
Húú, ezt nem értem! Komolyan azt gondoljátok, hogy közben figyeltek? Vagy a lakásba be és kimenet? Vagy hogy és mikor? Máshol is hallottam már egyéb zajokat, mert hát néhol több lány dolgozik egyszerre egy lakásban de általában kínosan ügyelnek arra, hogy ne fuss össze senkivel a folyosón pl. a fürdőbe jövet-menet. Noh mind1! Ma-holnap újra elmegyek hozzá és jobban megfigyelem a dolgokat! :-) Szép napot mindenkinek!
Ez az igazi sírig tartó barátság. Pál és Gróf. :)))
Szia Gubás akkor menny a guba marához az jobb csaj:DDD
sajna tapasztaltam én is de mégegyszer hivh kinyomom ennyi ,elkell menteni számát az olyanoknak hogy kamus
Hát nekem szőke csaj nem jön be.....! :D Külsöre..... :D
Mindenhonnan!?
Csak az a baj, egy van belőled!?
Angyal45 meg jó hogy csak a seggét mutatja, mert a fejétől elmenne a kedve mindenkinek. Inkább 55, mint 45. Brrrrrrrrrrrr. A hideg is kiráz!!