Csenge volt most Ilina a neve. Kicsi, vékony , beveszi teljesen. Arcra lehetne jobb is éppen. Az *r is korrekt!
Csenge volt most Ilina a neve. Kicsi, vékony , beveszi teljesen. Arcra lehetne jobb is éppen. Az *r is korrekt!
O"kedves" Maláj a 3.x-el ugye nem az IQ ra céloztál?!! :) Vagy tán itt éled ki magad nemvoltál anyuci kedvence vagy ennyire aberált vagy :)
1 etértek! Az elejével. :-))
Szuper hely, csúcs csajok, profizmus, bírom Őket, jó csapat.
Helyesírás 1-es.
Mondd! Felszólító mód.
Nem, nem szerettem volna...
No akkor mond a nick nevüket . Mert ezekkel "sajnos" szerettél volna kapcsolatban lenni ,de mivel nem jött össze.....
Csak nick nevük van sajnos. Akár szellemek is lehetnek.
Így nem tudok neked boldogságot okozni. Gróf talán. :)
Te mennyire tartanád normálisnak azokat, akik 4 éve okkal, ok nélkül veled foglalkoznak?
Főleg ilyen bunkó, faragatlan módon, anélkül, hogy valaha is találkoztatok volna.
Gróf irogat, engem meg konkrétan 3 niemand sérteget(ni próbál nonstop).
Ki is a beteg? Tudom, hogy nem a Megyei Könyvtárban olvasok, de mindennek van határa.
Ez az óvodás fenyegetőzés meg! Nemá! :)
Kedves kefélőgép!
Ha meg tudnád nevezni, hogy odaát kik azok a beteg elmék, nagyon boldog lennék.
sziasztok. katrináról kaphatnék véleményeket? :)
kedves mmira és rebekkaa a regisztrációtok 2013 07 19 13:20 és 13:26 elég érdekes :)azt irtad hogy nem is ismered ahoz képest sokat megtudtál róla :)
kendra 19-ről tud valaki valamien infót
üdv kingácska,molly, jazmina hogy hogy nem tálálhato? vagy csak nekem?
Üdv Mindenkinek
Érdeklődnék, hogy Liana 19 dolgozik még az É....-in, adna valaki egy élő telefonszámot, ha igen?
sziasztok Makktársaim! Már nagyon régota olvasgatom a forumot, de csak most éreztem ugy hogy irjak. Na szoval, beszámolokat szeretnék kérni Suzy (19) Zsaklin (20) Bianka (20) Anita (20) és Mirabella (24) és Barbi (28). Elösször mennék lányhoz és ezen hölgyeményeket szemeltem ki. Kérlek titeket kedves MT-im hogy PRIVÁT üzenetben küldjetek nekem beszámolot a csajokrol. Elöre is köszönöm. További szép napot és cseresznyézést: Dani
Nekem nincs veled semmi bajom.
Üdv!
Suzy (19)-ről és Vanda (20)-ról van valakinek infója? Válaszokat üzenet formájában kérném. Köszönöm!
Sziasztok!
Én Kittinél ÉS Amandánál voltam. Huhhh...
A lányok nagyon szépek (arcra, testre), kedvesek, cserfesek (de aranyosan), szóval úgy mondanám, hogy nem ezt vártam, hanem erről álmodtam... A véletlen hozta, hogy kettőjükhöz mentem, mivel barátom az utolsó pillanatban (már időpont után) "visszavonult". Ő baja...
Részleteket én sem szeretek mondani semmiről, de talán ennyi is segít: Az, hogy jól érzed-e magad valakivel az mindkét félen múlik. Illetve jelen esetben csak rajtad, mert ezek a lányok gyönyörű tündérek. Nem kicsit zavarban is voltam...
Egy max. 10-es skálán az egyiküknek 10-et adnék, és persze igazságtalanul, hiszen ez egy szubjektív "műfaj", a másikuknak minimum 10,1-et....
Ha véletlenül olvasnátok lányok: Nagyon köszönöm! Ha arra vet a sors, vagy a motor, még találkozunk ! :)
Kedves Kati Baba!
Tévedsz, ha azt hiszed bedőlök a bajnok dumájának. Mivel őt nagyon jól ismerem. Már minden f*ssz*pónak elmondott. Meg is lennék sértődve, ha ez úttal nem tenné. Azt is pontosan tudom milyen kapcsolatban áll Anitával. Pontosan tudom milyen okok miatt ment el Anita Kaposvárról. Már az elindulása előtt tudtam milyen problémákkal viaskodik. Csak tudod ezek olyan bizalmas információk amit normális emben nem oszt meg másokkal, akikre ez nem tartozik. Főleg nem a fórumon keresztül. Anitát csupán azért frocliztam, ha nem igaz amit írt róla bajnokunk, nyilván méregre gerjed és helyreteszi a fejét. Persze nem itt a fórunon, hanem majd négyszemközt.
hali
az lenne a kérdésem, hogy tudtok ajánlani olyan lányt aki mélytorkosan csinálja és végig is megy, nem csak leerőlteti 1-2 másodpercre? picit nagyobb méretről van szó, illetve olyan max 35-ig kéne lány, 165 körül, kis pici vékony, szép arcú
Csak egy megjegyzés:
Magasabb *r*kon dolgozik, mint a többiek, amit szerintem semmi nem indokol. (lásd régen: Liza, Ancsa)
Kedves Lányfüggő!
Engedd meg, hogy most először kicsit leszóljalak!
A fórumot olvasgatva azt gondoltam, egy intelligens Úr vagy. Eddig ezt hittem! De hogy bedőlj egy IQ bajnok dumájának, és egyetérts vele, ezt nem feltételeztem volna rólad soha. Thaibox barátunk nem az IQ szintjéről híres, ahogy Anita sem az állítólagos "leszólásai" miatt volt olyannyira közkedvelt lány a városban. Ha jól tudom, te is megfordultál nála! Tehát ezek után nem értem, hogy tudsz felülni az alaptalan pletykáknak.....????? DE! Nemsokára talán személyesen is meggyőződhetsz a pletyka ellenkezőjéről!!!! :):) További szép napot Neked!