Sziasztok!
Tudtok valami hasonlóan ügyes masszázs szolgáltatót mint anno pl. Emma volt?
Ahol az erotikus masszázson is van hangsúly nem csak símogatás aztán gyors befejezés.
Privátba is jöhetnek tippek, nehogy cicaharc legyen belőle. ;)
Sziasztok!
Tudtok valami hasonlóan ügyes masszázs szolgáltatót mint anno pl. Emma volt?
Ahol az erotikus masszázson is van hangsúly nem csak símogatás aztán gyors befejezés.
Privátba is jöhetnek tippek, nehogy cicaharc legyen belőle. ;)
Belvaros girl?
staffi · Őstag · Réka24: Kórház közelébe rendel, lakás kivül felujitas alatt de a lakásba az akcio hely teljesen korrekt ,a fürdőszoba is tiszta rendezett. A Réka?? Képeknek teljesen megfelelő fiatal kis alacsony szép arcu ,csinos, cuki lány. Első percekbe kicsit vissza fogott de kis idő eltelltével teljesen feloldódott a Réka. Szolgáltatása: Nem sok fiatal hirdető lánnyal talalkoztam aki a kölcsönös franciánal vagy szex közbe igy hallatja a hangját. Összeségebe teljesen rendbe volt minden, sajnos csak fél órára volt időm menni de mindenképpen kiprobalom az egy óras kalandot is nála. Finanszirozási költség is a válallhato kategoriaba tartozik főleg,hogy a natru francia benne van az alapba😉
Hónapok óta terveznék elmenni Vanetta (33)-hoz, de mivel kockáztatni nem akarok, így havonta (mikor megjelenik) menetrendszerűen felteszem a kérdést, hogy valaki mondjon már róla valamit! Nem igaz, hogy még senki nem volt nála! :(
Persze, óriási ívben. Ki nem hiszi járjon utána.
Palika28 · Újonc · Fanni 26-rol valakinek infó? Jöhet privátba is. Köszönöm
Démona?
Szilvi az egyik legjobb csaj a városban! Minden értelemben (külső, hozzáállás, stb.). Bátran merem ajánlani!
Más helyszín esetleg??
De azért köszi 😉
s9pamacs · Újonc · Szilviről tudunk valamit? Régóta nézegetem már, de semmi infóm róla
Este a vasútállomas mögötti parkban (Eötvös park), de olyan ramaty roma lányok, hogy szerintem jóizlésű ember nem nyúl hozzájuk!
Sziasztok
Érdeklődnék hogy napközben és este hol találni a városban lányokat??
Álltalában átutazóban vagyok Győrben és csak ennyi férne bele az időmbe 😊😊
Köszi
Sziasztok apróban hirdető komlói Amiráról van valakinek infoja? Eléggé szemezek vele
Virág 22. Mindenki kerűlje nagy ívben. A képeken nem ő van. Valójában egy monoklis szemü nem idén barnúlt enyhén molett nő fogadott. Romos kertes ház. A szobába invitálás után elkérte a bérét,aztán mondván,hogy mindjárt jön kiment. Pár perc múlva megjelent két ember a házban az egyik ásóval a másik lapáttal a kezében,a harmadik nem idén barnúlt faszi pedig az udvaron. Úgy voltam vele szégyen a futás de hasznos! Futottam! Tiszta krimi volt az egész. Persze feljelentettem a rendőrségen a tolvaj galerit.
Ez a Vivi 20 néhány napja még Német országi húsipari munkát ajánlott az egyik facebook csoportban. Próbáltam hívni (Nem munka ügyben 😂), de ki volt kapcsolva. Ha valaki eléri az írjon már! Köszi
Bikuci007 · Újonc · Nyugodtan mehetsz hozzá! Nagyon jó fej és a képek is valósak!
Sziasztok! Virág nevű milfről van valakinek tapasztalata?
Pöröly · Újonc · Sziasztok Bellánál volt valaki? Tapasztalat. Milyen a hozzáállása illetve mennyire valós a képek?
Pöröly · Újonc · Elméletileg Szombathelyen sok embert lenyultak a barátjával. Szombathelyi fórumon lehetett olvasni róluk.
juliusz78 · Újonc · Ő engem is érdekel!!!