Igen, ez igaz. Kedves lány és valóban betartja amit ígér. Igaz én régebben voltam.
Petya_001 · Tag · Igen, ez igaz. Kedves lány és valóban betartja amit ígér. Igaz én régebben voltam.
Réka 24 régebben Viktória szerintem jó csaj régebben látogattam tiszta keco, a képek nem hazudnak formás, amit kiír azt vállalja is ajánlom.
Remélem Lilly29 átjönn Debrecenből nyiregyre jövő héten, őt nagyon megéri látogatni kedves barátnös odateszi magát rendesen. Az egyik kedvencem lett.
Erre gerjedek be nem vagyok impotens sem kissebsegi komolexusba nem szenvedek… egyszeruen ez izgat ha szet baszhatok vkit meg alazva… kinek mi:)
Ezt én is megerősítem, gyenge francia, letudos sex többet vártam tőle. Részemről felejtős a továbbiakban.
Minek akarsz te alázni Béla? És miért pont a gyengébbik nem tagját? Ez okoz neked élvezetet? Kiebbségi komplexusod van, vagy egy impotens pszichopata vagy? Anyukád ezt megtudná szerintem elsüllyedne szégyenében, de minimum megpofozna, és leköpne téged. Enyjebejnye...☝️👺
Ez köztudott....csak tudni kell megtalálni a tűket a szénakazalban. 👌😉
Kendrusnál járt már valaki? Vélemény? Tapasztalat?
Menj tovább...
Sziasztok makktarsak. A mai napon meglatogattam Henit. Valami hihetetlen hogy még vannak ennyire korrekt becsuletes hirdetok. Kapcsolatfelvetel konnyen ment. Parkolassal sem volt gond. Lakas tiszta szep. A leányzo lenyugozo. Higenia tokeletes. Test tokeletes. Hozzáálas tokeletes. Arc gyonyoru. Minden ugy volt ahogy megbeszeltuk telon. Kijelenthetem hogy Debrecenben hasonloval sem talalkoztam. Visszajaro leszek az tuti. Mindenkinek csak ajanlani tudom. Vigyazzunk ra mert egy igazi kis kincs. Koszi szepen mindent Heni. Puszi.
Volt Nyíregyen egy 40+ Cleopatra nevű csaj, masszázzsal foglalkozott. Ő már abbahagyta?
Chrislloyd · Újonc · Ma sikerült elmennem Hannához (ahhoz akinek 30-as a száma, csak a tisztánlátás végett mivel két azonos korú hirdető van) és nagyon jó döntésnek bizonyult, tényleg vagány csajszi, mindene nagyon rendben van és jól oda is tette magát. Biztos megyek máskor is.
Sziasztok ! Hajdúszoboszlói hölgyekkel van tapasztalata valakinek? :) köszönöm !
Régen jókat írtak róla, biztos nem így néz ki már, hiszen 20 éve is ezekkle a képekkel hirdetett, de attól még lehet jó!
Karola18-ról van valakinek bíztató tapasztalata?
Pedig Emma engem is érdekelt volna. Esetleg némi konkrétabb infóval tudsz szolgálni? Lehúzós?
Komoly? Nem létezik 😃
Nándi · Őstag · Az.
Ez biztos?.....
Keresgélj tovább...
(mindkettő helyett)