Luna (23) és Lia (35) van valakinek volt már valamelyik hölgyel ?
Luna (23) és Lia (35) van valakinek volt már valamelyik hölgyel ?
Köszi az infót.
A héten két lány hirdet (Fanni 23 és Nicol 23+) ilyen szöveggel: "Kedves magára igényes nő vagyok , aki tisztában van az élet dolgaival." stb, stb. Szóról szóra megegyezik a két hirdetés, ami nekem helyből kamugyanús. Mit tudtok róluk, a kellemetlenséget elkerülendő, érdemes náluk próbálkozni?
Sajnos pontosan ugyanezt tapasztaltam én is.
Korábban én nem voltam nála, de nem az fogadott mint a képeken. Lehet az általad említett fogyás miatt, de lógott minden, nem volt sajnos pozitív élmény.
Maga a műsor sem. Végig mintha zavarban lett volna, vagy teljesen máshol lett volna fejben.
Kösz az infó. Egyik hirdetési oldalon voltak pár napig értékelések róluk (TinaésLola"), minden hozzászóló ugyanezt írta, átverés, hirdetésben minden, helyszínen maximum kézimunka, gyorsan meg is szüntették az értékelésük lehetőségét az oldalukon.
Lacibetyár · Újonc · Nándi nekem mi a bajod? azért van a fórum hogy észrevételeket írjunk a hirdető hölgyekről. Ha ezen sértődtek meg, csupán a véletlen műve.
Gondolj bele: ha minden nőről alkotott vélemény/hozzászólást követően eltűnnének a lányok, akkor mi lenne velünk? Maradna a zsebhoki :)
Eszter is eltűnt, de mondjuk ő sokat ivott és szívott, azt állítják.. Tudsz valamit, korábban látogattad heti szinten.
Nándi · Őstag · Tanácsolnék neked valamit! Ne írj csajokról semmit!! Már ha nem akarod kivívni valakik ellenszenvét. Utóbbi néhány bejegyzésed után két csaj is felfüggesztette hirdetését ( Anikó - Hanna ) Szerintem jobb ha kussban maradsz! :D
Család utca végén, zöld épület, épületgépész bolttal szemben. De, ne számíts túl nagy műsorra... és már most árban sem igazán éri meg.
Tupac · Újonc · Hello!
Úgy emlékszem,egyszer hívtam Conyt,de Sopronban egyedülállóan nagy csokrot kért,ezért kihagytam..Jó csajszi amúgy,lehet nekifutok mégegyszer,hátha átgondolta és jó neki a normál csokor..😀
Cony-ról valaki beszámoló?
köszi
Petya_001 · Tag · Gondolom 10 perc alatt végeztél.
Telefonba mindent, aztán csak egy kézimunkát kapsz. Felszólításra se kapja be. Annyit tesznek hozzá, hogy csak ez van és ennyi.
Ő engem is érdekelne.
Tina és Lola Hogy húzott le?
Sziasztok! Ma is elérhető vagyok aki elszeretne jönni egy kellemes kikapcsolódásra keressen bizalommal 🥰
Viola 20: képeknek megfelelően néz, ki, kecó elfogadható. Hozzállás ,technika, hááát nekem nem jött be....
Lacibetyár · Újonc · sziasztok!
minap beugrottom hozzá (ebédidőben munkából ellógva, aznap enm is ebédeltem :)), ha már visszatért. Korábban azért mentem hozzá legfőképpen, hogy hátulról döngölés közben csapkodtam a fenekét, mert ugyebár elég húsis volt, most meg inkább nem csapkodtam. A lány eléggé le van fogyva mindenhonnan, rá sem lehet ismerni. Nem tudom mi történt vele, nem mertem megkérdezni, amíg nem szed fel magára több kilot, addig nem nem fogom meglátogatni max a társulat többi tagját, amit elérhetőek lesznek.
Van valakinek tapasztalata a visszatérését követően?
Köszönöm szépen
sziasztok
karcsi30 · Újonc · Na igen.Ambrózia elmehetne egy jó fodrászhoz.szerintem jobb lenne egyszínű hajjal , más stílusban.
Szolgáltatásban egyet értek! Nagyon odateszi magát ,hogy a páciens elégedetten távozzon ♥️
karcsi30 · Újonc · Köszi!
Lebeszéltél róla .
Kieséses alapon marad Cony?
Megírhatnád hogy milyen,ha elmész hozzá.
Sziasztok!
Egy két napom lesz sajnos kihez érdemes el menni aki normális nem lehúzó?
Jó a franciája és nem azt nézi hogy darab vagy csak.
Köszi a válaszokat előre is
Pöröly · Újonc · Sonja, cony, mennie. Ezeket ajánlani tudom. Rendesek korrektek. Ambrozia meg favorit. Arc nem a legjobb. De a hozzállás 120% és testre is jó.