Sziasztok! Rita 37-el van valakinek tapasztalata? Nagyon tetszik, de nincsenek értékelései.
Sziasztok! Rita 37-el van valakinek tapasztalata? Nagyon tetszik, de nincsenek értékelései.
Emanuel Macron-t
Sziasztok kit ajánlanátok aki jó franciába?
staffi · Őstag · A most Dora24 hírdető hölgy 70......509 telszammal , aki meglatogatta a csajszit írjon már rám privatba vagy ide is jo a forumba ha ír. Azt tudom,hogy Fanny 26 néven is hirdetett csak nem rémlik jártam-e nála.... mert amugy meg tetszik a képeken..😉☝️
Nándi · Őstag · Olyan tizenennyi mennyi látogatás alapján nekem csak jó van róla.
Sziasztok!
Dior (40)-ről van valamilyen tapasztalat, vélemény?
A válaszokat előre is köszönöm.
Várok minden kedves úri embert még a héten Sopronba egy kis huncutkodásra vagy egy kis masszázsra a többit viberen vagy watsappon vagy esetleg telefonon megbeszeljük pussy ha késel és esetleg nem tudsz jönni tisztelj meg azzal hogy szólsz
Sziasztok!
Ma is várom a kedves úriembereket egy szenvedélyes , minőségi kikapcsolódásra ! ☺️😘
Engem is érdekelne a dolog 😊😊😊
Az is lehet, hogy a nagy melegben 1 éved öregedett a művésznő?
Sziasztok. Diána21 vagy Szimikeh21 hölgyekről van valakinek infója?
Szerda estig a városban Várok minden kedves normális férfit kellemes kikapcsolódásra :)
Romákat nem fogadok!
Puszi Denisa
Fanni 18 Pécsett picsángol. Ha kedves az életed, akkor inkább szeresd magad. Ha mégis elmész hozzá, kérlek értesíst mi a rehedt here történt veled, mert velem nála semmi.
Úgy jöttem el ahogy odamentem. A bugyi rajta maradt a hölgyön, a szája meg foglalt volt a telefonálással, szóval egy csodálatos és megközelíthetetlen fiatal csaj aki mindent tud
a pénzről és nem érti miért nem húzol már el keresni többet, amit rá költhetnél.
Sziasztok!
Az érpataki Dia-val kapcsolatban kérdeztem és érkezett néhány diszlájk. Kérem, hogy akinek ez a véleménye priviben írja meg, hogy mi volt számára a negativ. Ami az egyik embernek hátrány, lehet, hogy másnak előny... 😉
Köszönettel előre is! Legyen szép napotok!
Ha szeretsz cumiztatni, Minniekét is megnézheted.
ez engemet is érdekelne.. :)
valaki tud egy jó (natúr) franciás lányt (esetleg szájbaélvezéssel) ? aki tényleg tud szopni,nem csak rángatja a brét.
Köszi az infót.
Dóri és Nori Vanesszából átkeresztelt dizőz ismét Pécsett vadászik. Ne felejtsétek el elkerülni Őket.
Sziasztok Sissinél volt valaki ? Mi a véleményetek róla.