Köszi de Ketrin megvolt kb.olyan,mintha kihajolnék az ablakon és elkezdeném kidobálni a suskát.Katasztrófa..
Köszi de Ketrin megvolt kb.olyan,mintha kihajolnék az ablakon és elkezdeném kidobálni a suskát.Katasztrófa..
A sör megvolt! Az "X akták" meg nem t
úl bonyolultak.
Azzzz ámmm🤣🤣🤣🤣🤣
És nem is 75 kg..
Mire oda érsz hozzá ,hirtelen 140 lesz..kb..
Az pozitiv értékelései fele kb kamu..
Én jó mulkor ahogy, meg lattam..Sarkon is fordultam..Nagyoooon felejtős..
Meg hát..na..Ki nem "fiatalitja "magát a csajok közül ??????
Thai masszásról ami mellé jut egy kis plusz gyúrás tud valaki adni valami infot ?
Köszönöm szépen aranyos vagy várlak legközelebb is ❤️
TinaésLola = Lexi visszatért a városba!!
Nagyon vigyázzatok velük, szolgáltatást nem kaptok, csak lehúzást!!
Mery(28)-al kapcsolatban vannak vélemények, tapasztalatok?
Sziasztok!
Maja(29) Iharosberényben hirdet.
Járt nála valaki van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Hello,
Megnézném Ketrint.
Ambróziánál jártam régebben.
Nándi úrfi!Hagyjuk is ennyiben :) Bizzuk akkor a fantáziára,neked legyen igazad. ;) Igyál egy sőrt az egészségedre.
Szia. Mostanában látott valaki hölgyeket?
Ennyire a te és a Miklós fantáziája sem lehet szegényes, vagy mégis?? : D
Hello,én mennék,de hova,sokan vannak de "mégis kevesen..."valaki egy ötlet,ajánlás?
Köszi
Hannánál voltam szombat délután.
Képek nem hazudnak. Nekem bejött maximálisan. Semmi extra dolgot nem kértem tőle. Tetszett neki, és oda is tette magát ahogy kell.
90% tanulhatna tőle. 😀
Viktória 41 nem tudjátok hová tünt?
???
Melyik sztoryra reagált kolléga?Netán frissen kaptál egy "pofont" a hölgyek egyikétől?
Sziasztok! Apróban hirdető Tünciről infó? Jöhet privátban is. Egyszer Szentlőrincen van utánna Kacsóta, utánna Szigetvár......stb. Nem értem h miért nem a valós tartózkodási helyét írja ki . Mindenkinek egyszerűbb lenne. Köszi az esetleges infókat
Sziasztok, Amina (33) van valakinek véleménye?
Szia. Mi történt? Ki hozott így ki a sodródból?
Fél perc. Nem hiszem, hogy ennél többet vesz el az életből, egy hívás, sms, üzenet, hogy közölje az ember közbejött valami/nem érek rá, később, nem akarlak látni, ne keress vagy bármi. Egy "dögöljél meg" üzenetet is jobban értékelnék mint a teljes közömbösséget...