KEDVEDS DINGÓ!
TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN NEM VITATKOZOM!
KEDVEDS DINGÓ!
TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN NEM VITATKOZOM!
Sanel nevű hirdetőnél tud valaki tapasztalatot megosztani?
😘😊😊😊😊szeretettel várlak !
Köszönöm szépen!
Érdekes, sehol egy dislike 😂
szia nándi
meg is találtam, az online hírportál vármegyei verziójában, Bordélyházat számoltak fel Nyíregyházán címmel :D
mindenki nagyfiú el tudja dönteni ezek után megy e vagy sem...
De jól "kidühöngtük" magunkat! 😁
Szerintem pont nem a Zitának kell attól félnie, hogy a foci messzire gurul😊Mert ha mindenki olyan szolgáltató lenne mint ő akkor lennénk igazán bajba, hogy kihez menjünk😊
Igazából van az a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve😊Na sajnos az itt nagyon helytálló….mert vagy a szolgáltatás borzalmas,vagy a hely ahol a hölgy rendel(mert sajnos vannak olyan lakások ahova a menekültek is sírva mennének lakni)tudom tudom ez nem lakásnéző de szerintem egy igényes embernek számit hogy hol tusol le hancúrozás előtt(bár lányoktól halva némely vendégnek a tusolás is nehezére esik🤣)
Olcsó szolgáltatásnál lehet éppen foltos lepedő fog várni amit előtted 10 perccel hagytak ott,vagy éppen a cigifüsttől nem fogod a hölgyet látni…vagy mire odaérsz éppen felcsúszott 20-30 kg meg egy kicsit barnult és éppen most esett ki előröl egy foga😊🤣
nem azt mondom hogy a drága mindig jó mert ez hazugság😊de már az megnyugtató számomra hogy egy drágább szolgáltatónál valószínűleg nem egy mosdatlan igénytelen járt előttem mert ők az “ócccssót” keresik🤣🤣
Mindenkinek más a kerete mindenki maga tudja mennyi fér neki bele, DE inkább mennék 1 hónapba 1x egy jobb szolgáltatóhoz mint hetente a silányabb szolgáltatásért állnék sorban…
Tehát én maradok a Zitánál😍Mindenki más pedig eldönti mit akar…mert sajnos csúnyán mellé is lehet fogni, éppen félted a zsebed zuhanyzáskor,vagy menedzserék a másik szobába várnak és lehetne reggelig sorolni
Szép napot mindenkinek
Maradjunk a minőségnél❤️
Kedveseink!
A helyzet senkinek sem könnyű, bár szerintünk ebben a témában nem fog a két tábor soha sem egy platformra kerülni. A beszélgetést nem bánjuk - sőt -, de kérjük, hogy maradjon az egész kulturált keretek között.
Köszönjük!
Nem aggódom kedves Emánuel!
Ha írok és van reakció akkor illik hozzászólni úgy gondolom !
Addig-addig rúgod azt a focit, hogy lassan túl messzire gurul....
99,9%nál agyonretusált, egyeseknél kifehérített, arctorzított, megtévesztő fotók. Helyszínen viszont nekik esik zokon a vendég reakciója. Ennyit a korrektségről. Én mondom, az illuzionisták elbújhatnak mögöttük, a fasorba sincsenek.
Még egy dolog van ami tetszik bennük kiírja 23 éves elmész 33 ha szerencséd van Egyébként már a képeken látszik egyes testrészeim hogy nem valós néha az ilyenek próbát teszek hátha!.. és sarkon fordulokha kell ! nincs bajom a korral csak legalább igaz legyen amit kiír!
Szia !Miért szerinted ha felhívsz egy örömlányt ,és azt mondja hogy fél óra 20 ezer Ft akkor rossz helyen jársz!?
Vannak kivételek vannak jó szolgáltatók igen is !
van aki kevesebbért jó szolgáltaó van akki többért!
van aki kevesebbért rossz szolgáltató van aki többért!
Már ne is haragudjatok tényleg nem szeretnék megsérteni senkit !Ezeket írjátok aztán számtalan vendég eljön hogy járt már nagyon sok lánynál igen 5000 ft al olcsóbb volt de feleslegesen kidobott pénz volt inkább megvárja míg leszek vagy leszünk !Nem a szépséget fizeted hanem a minöséget !
Azért maradjunk annyiban hogy nagyon kevés a normális korrekt jó szolgáltató!Meg kell becsülni őket !
Mert a végén aztán tényleg nem marad csak a frecskázás vagy 4 óra utazás !
És amikor azt mondja, hogy tulajdonképpen neked úgy kellene csinálnod mindent hogy neki jó legyen. Az hogy neked mennyire jó már másodlagos. 😁 De ki a vendég??? 😂
Teljesen egyet értek a leírtakkal. Tegnap este sokkos állapotban raktam le a telefont amikor úgy gondoltam hogy meglátogatok egy hírdetőt és kimondta a rózsák számát. Azt hittem rosszul hallok és vissza is kérdeztem hogy jól hallok??? Igen jól hallottam... Brutális... Eddig sokat költöttem hírdetőkre de ez a sokk már nekem is sok. Átlépett egy lélektani határt amit korlátok között tartottam. Ez volt az a pont hogy kiszállok ebből az életmódból. Nem azt mondom hogy nem látogatom ezt és a hasonló oldalakat hanem maradok becsületes regisztrációs tag. Aki fenttartja ezt a tevékenységet azoknak további sok sikert és kellemes élményeket kívánok.
Olvasva a beszámolóitokat Lassan kezdem azt látni Debrecenbe se jobb a helyzet mint nálunk Nyíregyházán eddig azt hittem csak én telefonálok rossz helyre de látom hogy más is így érez elszálltak az árak a színvonal Meg Leesett sok lány meg azt hiszi hogy szépségért fizetünk Visszagondolok Debrecenbe is volt nagyon sok jó szolgáltató abbahagyták azóta egy két jó szolgáltatót nehéz találni
Sziasztok!
Róla tudtok esetleg valamit (Ginger26, masszőr volt)?
Jó ideje nem hirdet, nem tudjátok esetleg, lesz vajon még? Illetve mintha a legutolsó találkozáskor azt mondta volna, hogy ha lesz is, akkor nem biztos hogy aktív hirdetéssel. Viszont a számát elfelejtettem, nem mentettem el.... :D
Na mind1, tudtok esetleg róla valamit?
Előre is köszi! :)
Ahogy mondod.
Ezzel én is így vagyok előttem szólókkal egyetértek én is visszafogtam magamat az én inger küszöböm már a 15 is átlépte egyes szolgáltatóknál ha kicsit jobban ki vagy éhezve 15 perc után kint vagy az utcán vagy azért mert elsieted vagy mert úgy áll hozzá hogy örülsz ha túl vagy rajta csak ne vesszen a pénzed nyiregyen egy két viszonylag régebbi szolgáltató Van akihez nyugodtabban elmegyek ha nagyon muszáj velük szívesen el töltöm az időt az újak megmaradjanak ahol vannak. Debrecen ,Pest és egyes falvak Lányai néha sokkal különbek Csak itt meg az autós történet ami egy kicsit kellemetlen volt sokszor olyan partyba volt részem hogy az állam leesett!!
Egyetértek 100%-ban a kollegával, Dettó ez van nálam is, tehát ez már rögtön 2 vendég.