Valaki tud információval szolgálni ***moderálva*** hirdető Kleopátráról?
Valaki tud információval szolgálni ***moderálva*** hirdető Kleopátráról?
Tudod azt lehet élvezni amit lehet nem lehet hogy rosszúl csináltad edina a legjobb és ok nélkül nem csinál ilyet sőt okkal sem csinál ilyet
Sziporka, Böbe...isteni francia. Böbe mindent vállal...
Az ilyen reklámot miért nem törlitek? Szerintetek ez így jó?
Azt aláírom, hogy kedves meg aranyos, de engem marhára lelohaszt ha fr. kényeztetem és ahelyett, hogy élvezné mint más v. legaláb úgy csinálna, felveszi a telefont és egy másik leendő vendéget tájékoztat az *rairól és egyebek. Ha én f*z*tek akkor velem legyen elfoglalva!
Úgy gondoltam, hogy a Március 15-ét egy kiadós francia kultúrával teszem gazdagabbá.....a tv-és szónollatok helyett. Felhívtam néhány általam már látogatott, és új, vasárnap is áldozatos munkát hirdető hölgyet, akik nem vették fel a telót (igaz nemzeti ünnep is van). Ezt még megértem, de azt már nem, hogy a hívásokat követően kaptam -persze számkijelzés nélkül- két hívást, amikor is fickó szólt bele a telefonba....Szóval a meglátásom: nem keresnek ezek a lánykák olyan rosszul, hogy ne legyen egy üzleti telefonjuk, amihez a havejuknak nincs hozzáférhetősége...azt meg nem gondolnám, hogy a stci hívott volna, hiszen neki az üzlet a buli. De a fenébe is, ha mindegyik azt kéri, hogy számkijelzős telóval hívjuk, akkor hol is diszkréció???? És ezek olyanok voltak, akikben eddig bíztam...! Erre kössetek csomót kedves ifjak!
Üdv makktársak!
Egy vállalkozó szellemű hölgy után nyomoznék, még korábban voltam nála, anno a water tower környékén volt elérhető, liza 38 névvel, ha valakinek volna infója róla, megköszönném, akár privátban is!
szia. hát élőbe nem szépség minden nap látom az utcán.
Kedves Ghostface.....köszönöm a pozitív véleményed...!!!várom ismét az...őrült....együttlétünk....fel elevenitését!! :-P!!!!csok ahova csak szeretnéd!;-) nicoletta!!!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A tegnapi napon fél négy körül a Víztorony utca ***moderálva*** szám alatt voltam egy magas, szőke csajjal, szerintem bomba testtel.
Időhiány miatt csak S.O.S. fr*ncia volt. Viszont nagyon megtetszett a teste, és még visszamennék. Ugyanakkor mivel ott is többen rendelnek, és több ( napokkal előre noteszba kiírt), számot felhívtam aznap, és utána töröltem a híváslistámból, így nem tudok rájönni, ki volt az.
Tud esetleg valaki segíteni?
Esetleg a lány magára ismer?
Előre is köszönöm a segítséget!
Amúgy S.O.S. fr*nciára kihez érdemes még menni? Olyan akinél NFVSZ?
Saját magadnál voltál? :D Magadnál vagy? :D
Sziasztok!
Barbie (22) és Jázmin (20)...volt már náluk valaki? ÉS ha igen mi a tapasztalat? :) Előre is köszi!
sziasztok!
Évi 50-ről van valakainek infója?
légyszi írjatok akár privátban is
köszönöm
Csók! Ez a topic, ha emlékeznek az én szerény ötletem volt anno. :)))
Persze moderálatlanul, ilyen zárt osztály.
Hogy dugulnál már el, te bérfirkáló!
Nem veszed észre, hogy a kutya sem vesz komolyan?
Nem értem hogy miért nem volt kellemes edinával mert szerintem még egy ilyen kedves figyelmes aranyos lányt nem találtok. szerintem nyugodtan menjen el edinához nem fog benne csalódni!!!!!
Edina a legjobb benne nem fog csalódni senki!!!
Köszönöm kedvességed,szeretettel várlak máskorr is! Üdv:Viki
Karináról infó,tapasztalat?
Képes voltál ide írni ahelyett, hogy az esztergomiba írtad volna le a tapasztalatodat, főleg pár nap után?? Erősen strigós style-olás :D Tuti, hogy kerülöm amig itt van 4-5 napig xD