Hali. moncsi újra itt van ma voltam nála jóbb lett külsöre is és a tudást akki volt nála az tudja hogy milyen április végéig lesz egyenlöre
Hali. moncsi újra itt van ma voltam nála jóbb lett külsöre is és a tudást akki volt nála az tudja hogy milyen április végéig lesz egyenlöre
hali. Voltam nála már husis de feszes a müsora elmegy de kisebségi
Eddig nem írtam ide,de gondoltam most változtatok.Két hölgynél jártam eddig.
Erika(20).Aki a vékony lányokat szereti annak nem ajánlott,viszont,a képeken ő van,korrektül elmond mindent,és nem csak mellébeszélés van hanem amit vállal azt fantasztikusan meg is teszi.Csak egy franciskára voltam és hát nem volt semmi amit művelt.Nagyon jól teszi a dolgát,és én el is hittem,hogy valóban élvezi amit csinál.
Francia 10/10 szerintem.
Orsikaa(19)*r korrekt,meg is teszi amit vállalt,viszont kicsit félénknek tűnik,és kényszer szaga volt az aktusnak(oldalra fordult)Viszont a francia az nagyon jó,amit a nyelvével csinál az nem semmi,és majdnem feledteti is hogy csak a vége volt a szájába.Pici sújfelesleggel,de fiatalos feszes test,és szerintem gyönyörü cickók.francia.10/8 akt.10/6(azok a cickok még mintha most is a kezembe lennének)
Sissivel én már két városban is voltam. Álomszép teste van. Nem az a szexbomba, dögös nagy mellekkel, hanem olyan finom szépség, mint egy kis ékszer. Mindkét alkalommal , úgy éreztem magam nála, mintha egy egzotikus ország étteremében túristáskodnék és egy kedves, mosolygós pincérnő szolgálna ki.
Sziasztok! Kis segítésget kérnék tőletek, akár privátban is. Engem Denisa (19) és Klaudia (21) - (az új*) érdekelne, őket szeretném meglátogatni, képek és adataik alapján nagyon tetsztenek. Bármilyen infónak, akár privátban is nagyon örülnék! Köszönöm szépen!
Dr Adri (apróból): Aki szereti a vékony alkatú de mégis formás lányokat azoknak bátran ajánlom. Nagyon kedves, kommunikatív, figyelmes szolgáltató. Korábban olvastam róla hogy "nem a napon barnult le", ezt cáfolnám, magyar nemzetiségű. Egy félórára fizettem be, meglepő módon a pénzt nem kérte el előre, csak az asztalra tettük le. Az időt egyáltalán nem nézi, nem sürget.
Sziasztok.
Itt az oldalon hirdető Ancsa (20) nevű lányról nincs valakinek infója?
Előre is köszönöm!
Hello!
Annak en is örülnék.Ha esetleg meglátogattad már akkor priviben irhatnál róla!
Köszi :)
Barbika(23) képei brutálisan jók. Jól sejtem, hogy ez a Barbi ugyanaz, mint aki az Árpád tér környékén egy kis utcában, egy újabb építésű kis társasház földszintján r*nd*l? Nekem csak annyi a bajom vele, hogy ha tényleg ő az, akkor valami nem stimmel, mert én mikor kb. egy éve voltam nála, akkor teljesen más volt a lány külseje. A photoshop és egy jó fotós ennyit jelentene?
Ezel mit akartál kifejezni? :)))
Szevasz!
P*pót csak Melody vállal Székesfehérváron?
Halihó!
Sissi-ről van valakinek infoja?Eddig Szombathelyen Veszprémben láttam hirdetni.
Köszi.
Üdv mindenkinek!
Van még pár hölgy aki felkeltette az érdeklődésemet és ezért jól jönne pár infó ha tud valaki valamit róluk írjon ide vagy privátba.
Sissy (20) , Natii (20) , Kata (25).
Előre is köszönöm az infókat.
Üdv Raven!
jól látom Yvett(33) újra hirdet?
azt hittem végleg abbahagyta....
Igen elég nyomós oka lehet... Megunta... :-) nem jött be a dolog neki. Ha kétes lenne akkor se veszi le a szerkesztőség a hirdetest csak rá nyomnak egy kétes hirdető cimkét
😉 a hirdetést csak saját maga vagy valakije tudja le venni 😉
Múlt héten új lányként felkerült egy Jenny (22) nevű lány, aztán nagyon hamar el is tűnt az oldalról. Esetleg tud valaki róla valamit? Akár egy vendég (aki hívta telefonon, vagy volt nála), akár a szerkesztőségnek van valami infója, hogy miért került le? Esetleg kiderült, hogy kétes hirdető?
Azért furcsa számomra, mivel másik 2 oldalra szintén frissen felkerült lányról van szó, és azokon még megtalálható a hirdetése, gondolom valami nyomós oka lehet, hogy itt már nincs.
Mostanság járt valaki Évi(40)-nél? Milyen mostanában?Én kb 3 éve, akkor jó volt vele (az a csodás selymes puncija....). De kár, hogy elég kevés extrát vállal...
Sziasztok Nyiregyházi lányok! Egy felhivást szeretnék intézni felétek. Egy 100-200 fős zártkörű bulit szervezek Nyiregyháza környékén, és szeretném éjfélkor meglepni a meghivottakat egy 20-30 perces sztriptiz műsorral. Erre keresek vállalkozó szellemű lányt vagy lányokat. Ajánlatokat és elérhetőséget várok az alábbi email cimre: bratyiszlava123@citromail.hu
Szerinted?
Én mondjuk a grizlikben jobban bízom, mint az emberekben. :)))