hello
ha valaki volt már Klaudia (21) hölgynél, privátban küldjön már egy kis infót róla. Elég össze-vissza a historyja itt a fórumon (bár többnyire pozitív)
előre is kösz
hello
ha valaki volt már Klaudia (21) hölgynél, privátban küldjön már egy kis infót róla. Elég össze-vissza a historyja itt a fórumon (bár többnyire pozitív)
előre is kösz
Kivagyok akadva h mi folyik Sopronba!
Felhivtam kb 10 csajt es mind a j.h.r fa sorom van.
Vagy csak 3 lany 10 hirdetessel......
Gratula!
Valaki esetleg tudna kedves holgyet ?ahol a kegli is megfelelo?
somebody tell me the names of Night-strips-sex-clubs in Pecs and adresses?thank you :)
Kellyxxx uj kepei nagyon klasszak! Kedvem lett elmenni. Remelem nem csalodok.
Úgy látom sokan hiányoljuk Latikát...
Hali !
Ha el akarsz menni hozzá akkor ajánlom siess, mert tudomásom szerint nem sokáig lesz már itt.
Szidi-ről információt valaki tud?
Nem haragszom, de nem hiszem hogy Teged vagy engem kellene kiellemezni ebben a forumban. Mint Te en is szuksegesnek tartottam megjegyezni a velemenyemet. Latom maskeppen latjuk a lanyokat. Az pedig hogy mit lehet irni nem a Te tiszted eldonteni.
Én is kipróbáltam volna már Latikát, csak már régóta nincs fent, még mindig nem tudni róla semmit, hogy visszatér-e és mikor?
Sziasztok. Liánál járt màr valaki? ***moderálva***en hirdet
Ne haragudj, de ha sajnálod őket , akkor miért itt koptatod a betűt?
OK, emberileg lehet sajnálni, de azt személyesen neki fejezd ki.
Én is így teszem azzal akivel emberi kapcsolatban vagyok.
Már unalmas a Zita-rajongásod, nyár óta. Fene tudja hová fajult....
Te is ezen üzleten keresztül ismerted meg, ismered azóta is. Döntse el ezt Ő, hogy mi a jó neki...
Ne itt kelljen ezt kivesézni.
Amúgy nem írtam, hogy egy nő csak a testéből élhet.... mindegy
Tetszik az őszinteség , tartsuk fent ! :)
Bonnie. Felhívtam , tudott fogadni fél órán belül. Szerencsére nem beszéltünk meg semmi konkrétat, ajtó kinyitásakor már tudtam baj lesz , nem fordultam ki. Sajnos.
A valóság és a képei között hatalmas a differencia. Azok a képek több évesek lehetnek.
Fél óra masszázs happy endre változott a program , nem ajánlom.
Én is pont ezt akartam kérdezni.MI VOLT A PROBLÉMA?Várom válaszukat.
A Diornál egyszer már voltam Pécsen, én nagyon jól éreztem magam vele. Szép arca és jó teste van, eMELLett rendes, jófej és korrekt lány, ha a fiú is normálisan viselkedik vele (a bunkókat természetesen ő is nagyon utálja, de ezzel szerintem minden más lány így van). Mivel teljesen amatőr képekkel hirdet, amiket a saját mobiljával készített a tükör előtt pózolva, ezért pontosan ugyanúgy néz ki élőben is. Nincsenek retusálva.
Lehet, hogy még lesz Nyíregyházán (biztosan csak hazament húsvétra, ahogy nézem, most rengeteg lány levette a hirdetését). Amúgy ő nem ott "őshonos", ez volt az első alkalom, hogy Nyíregyházán hirdetett.
nyiregy és kkén autóskalandra vki?
Áldott ,Békés Ünnepeket Kívánok minden vendégemnek és minden hírdetőnek!Gabica
Semmin sem csodálkozom..... ;) :D
Ez igy rendben. Szerintem egy nonek nem lehetne rosszabb megelhetesi modja. Azert akit kedvelem annak nem kivanom hogy ilyenen menjen keresztul. De ugy latom nalad egy lany csak testebol elhet. Egyik sem jo abbol amit felvazoltad. Valoban nem tartozik senkire. Attol lehet velemenyem. Amugy ez a forum semmire sem valo. Mert nem hasznalja senki, arra meg foleg nem lehet mire kellene mert moderalnak.
Ezen még csodálkozol? Hiszen húsvét van. :D A lányoknak is van családjuk és magánéletük.
léna 21 ! Én is voltam nála ! Pozitiv , vékony ,kedves , szép arcu ! Belátsz töle a mekibe !