De most ezen a hozzászólàson mi volt amiért moderàlni kellett?? Lassan màr nem lesz érdemes semmit írni a forumra,mert kitörölnek (moderàlnak úri szóval) mindent! :((
De most ezen a hozzászólàson mi volt amiért moderàlni kellett?? Lassan màr nem lesz érdemes semmit írni a forumra,mert kitörölnek (moderàlnak úri szóval) mindent! :((
Hy!
A teste hibátlan!! Rajzolni se lehetne jobbat!
A ciciket MAX szépen simogatni lehet... Semmi lelkesedés/megjátszás, hogy legalább "oldódna" a hangulat..!!
Véleményem???
- Ha egy tökéletes testet akarsz "megszeretkezni" - nem véletlenül írtam ezt... ami úgy viselkedik mint egy fadarab, akkor ajánlom!!
Sopronban évek óta nem találtam !különösen! jó szolgáltatót, akire azt tudnám mondani, hogy na ez TÉNYLEG MEGÉRTE!!
Várok én is véleményeket!
Légyszi kérdezd meg meddig lesz elérhető.
Hello!
Új vagyok még itt, Érdekesnek tartom hogy senki sem írt tapasztalatot Regina22-től, és senki sem érdeklődik utána...
Képen 10/10 es a lány, van vele valami baj esetleg?!
Megprobálkozok mégegyszer!
*** moderálva ***
Ami érdekelne h a Szöszi nevű hirdető tényleg szex mentes ?
Pamela, Gina, Cleo22, Stripp girl vkinek valós tapasztalat??
Előre is köszi
*** moderálva ***
FORRÓ fr*nciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! PUSZI:VIKI
Szerintem Patricia is nagyon a toppon volt,én szeretném ha vissza jönne.
Lili 19:Northkörút, kedves aranyos lány, de nem valami aktív. Testre rendben van, el lehet vele beszélgetni 10/7 (utóirat: ezt a Northkörúti bandát egyébként most már messziről elkerülöm)
Rami 18: Még Lili 19-nél is aranyosabb és kedvesebb lány :D. Aki szereti a kicsit alacsonyabb lányokat az keresve se találhatna jobbat, 10/8 ( de ha egy kis tapasztalatra tesz szert simán 10/10 lesz)
Fedra 22: Atomboma testű csaj, és nagyon szép arca van külső 10/10, viszont az ágyban ez nem mondható el róla, fadarab effektus, legyünk túl rajta minél hamarabb feeling. 10/6
Denisa 18: Szegény nagyon igyekszik egyemmeg, de nem áll neki össze a dolog. Én már régen voltam nála, azóta ez már lehet, hogy változott, de akkor egy lepedő nem volt az ágyon
az ágy koszos volt egy párna nem volt. A menet közben fel vette a telefont és elkezdett beszélgetni, nekem meg azt mondja: folytasd csak nyugodtan :D mondom nem kösz :D .
Aztán jeleztem is neki, hogy ezt sürgősen fejezze be mert másnál tuti kiveri a biztosítékot, jobban mint nálam :D Azt mondja: Más nem szólt még érte :DDD. 10/5
És a végére jöjjön a bónusz: Heni 25: Nem tudom meddig lesz még a városban, azt mondta már nem sokáig úgy hogy aki egy Anikó 26 szintű csajjal szeretne lenni, az ne habozzon sokáig :D
10/10.
További jó vadászást Makktársak!
Úgy làtom, Zara vissza jött Nyíregyre, hétvégén meg làtogatom ha sikerül időpontot egyeztetni vele :)
Sziasztok!
Ritkán írok de próbálok tárgyilagos lenni.
Evelin 22
Helyileg a Petőfi tér a 22 emeletes.
Nos a képen tuti nem ő van. Bár a lakásban készült meg kell hagyni. A hölgy a képen alma mellformával dicsekszik, Evelin pedig körte.
Miután így is bejött a meltartó, bugyi kombináció amiben fogadott így maradtam.
*** moderálva *** szokásos 12/6 van GYF is de nem kérdeztem az árát.
Gyors tusi, szobába be.
A *** moderálva *** a fürdőn keresztül lehet megközelíteni. Normál panel fürdő. Törcsi jó és nagy. Tusfürdő vagy 3-4.
A csaj finom hamvas bőrrel áldotta meg a teremtő. Cickók simogathatóak, kézzreállók.
Nagyon jól szopik, még akkor is ha az ember próbálja a figyelmét elterelni. Nos miután elélveztem második menet.
kis dumcsi közben, majd ujjabb francia lecke. VV fel, majd beleült és nagyon élethű elmenős lovaglást adott elő.
Mivel én is tele élveztem, így el ujra tusolni.
Hely: 4/5
Csaj: 4/5 Nem ő van a képen
Hely: 4/5
Action: 5/5
Ha a testét fel merné vállalni jobb lenne.
JR
Sziasztok!
Nem nagyon kalandoztam mostanában, de a kellemes emlékek újra esodortak Gréti 37 hez.
Aki nem szereti a szép, kedves, közvetlen, sportos, kemény popsis, combos, feszes testű nőket, az ne keresse fel.
Uraim, komolyan mondom hogy sok fiatal hölgy megirigyelheti a testét, és azt a kitartást amivel karban tartja magát.
Már az első látogatásomnál egy életre szóló élményt kaptam tőle, ami most sem volt másképp.
Olyan szexuális kutúrával rendelkezik a hölgy amit tanítani kellene sok mai lánynak.
Ha kell bújós, simogat, becéz, érzéki, ha kell egy igazi vadmacska aki kíméletlenül kicsavar.
Egy biztos, ha oda beteszed a lábad, olyan élménnyel gazdagodsz ami újra és újra visszahúz hozzá. :)
Azt azért hozzáteszem hogy némi kedvességgel és udvariassággal csodákat lehet elérni, megéri próbálkozni nála még ha épp nem is elérhető.
Ő azon ritka hölgyek egyike akihez még vissztérek párszor.
A környezet mindenképp szép és igényes, egyedül van, nincs zavaró tényező, nem vállal futószalag szerűen, ha fogad, maximális odafigyelést kapsz.
Köszönök újfent mindent! :)
A fölös tőkét be kell fektetni!! Na de így! :D
Alma (38) az, akit erre a leírásra ajánlani tudok. Én visszajárok hozzá egy jó kis popsira.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Nem kevés telefonálást és időt spórolsz meg azzal, hogy kiírod a neveket.
Ha lány nem is érdemli meg, mi talán igen. Persze ez relatív.
sziasztok!
Járt manapság vki Léna 21-nél? A város melyik részén rendel? Kössz az infót.
Hi!
Szintia (22) érdekelne. Volt már valaki nála.
Írd ki a neveket, az a lényeg b*zki! :D
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük a csevegést ne itt, hanem a csevegés Fórumban tegyék meg.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
KEDVES RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIM. SZOMBAT REGGELIG MÉG ELÉRHETŐ VAGYOK! SOK SZETETETTEL VÀROM A KEDVES KIKAPCSOLÓDNI VÀGYÓ URAKAT. PUSZI NINA!:)
Szofi21! Nem volt célom senki lejáratása. Egyszerűen csak a negatív tapasztalatomat osztottam meg itt. Ha van stabil vendégköröd, akkor nyilván nekik megfelelsz. Persze simán elhiszem, hogy vannak olyan páciensek is, akik hasonló módon csalódtak benned, mint én.