Sziasztok Regi 30 ról valaki tudna adni infot privátba vagy ide köszönöm előre is REgi30 igéretes tunik
Sziasztok Regi 30 ról valaki tudna adni infot privátba vagy ide köszönöm előre is REgi30 igéretes tunik
Vagy csak "Szamiraságban" szenved:)
Bius az aproban tenyleg elegge gaz
.amugy csinos kis csaj.
A cicik azok maradjanak elrejtve!
Vagy ajanlom a szilikont!
Tudod drágám kitalálták már a helyesírást is..
Sziasztok!
A napokban volt szerencsém meglátogatni Kamillát.
Rendkívül pozitív csalódás ért, mert ilyenre nem számítottam... Már a telefonban szimpatikus volt (igaz, kicsit nehéz volt elérni...), elmondott mindent normálisan, azt is, hogy nála nincs külön *xtra, hanem az***moderálva*** benne vannak a plusz lehetőségek (kölcsönös fr., csók stb.).Krtvárosban dolgozik.Egy nagyon korrekt, kedves, szimpatikus hozzáállású hölgy fogadott és a körülmények is teljes mértékben megfelelőek (szép, rendezett szoba, tisztaság, a fürdőben tusfürdő, szájvíz, fogkefék).Fél órára "neveztem be" hozzá és nagyon meg voltam elégedve.Az ágyban kezdeményező, működött a barátnő feeling, és beszélgetni is lehet vele!Testileg is nagyon bejött nekem, érti a dolgát, valahogy így gondolja az ember azt, amit SZ*LG*LT*TÁSNAK nevezünk!
Bátran merem ajánlani a kollégáknak!
Ha-ha,Te úgy lettél "őstag",hogy egyetlen ide vágó hsz-od nem volt... :)
Meg csajokhoz sem jársz,azaz Te egy kib*sz*tt tr*ll vagy,semmi más... :)
Akkor csak röhögni jársz ide,ismeretlen k*rvákkal meg fórumozókkal spanolgatsz,szerinted ez
mi,ha nem röhejes...:) Ugye,a mondás : madarat tolláról,... Vedd csak magadra,meg az
ismeretlen "haverjaid" is... Akik talán nem az ország másik szegletéből kellene,hogy bele-
szóljanak olyan dolgokba,amikrről f*ngjuk sincs... Ja,itt egyesek adminnak képzelik magukat... :)
Ez mi,ha nem vicces... Igen,tudom,azóta lett rám,és a hsz-aimra szállva,amióta én tituláltam
viccesnek egy valószínűsíthető cimbit... Akinek tudjuk ( mert leírta ),minden p*na jó...
Egészségére!!! :) Nos,elhihetitek,én jobban mulatok rajtatok,mint Ti rajtam... Óvodások... :)
A privátot is ezért fejeztem be,egyetlen megbízható ember kivételével,akiről legalább
kölcsönösen vágjuk,hogy igazi vendégek vagyunk,hasonló ízlésvilággal,meglátásokkal...
Mert én nem fogok itt dolgozó csajokról pletykálni,meg a facén keresgélni őket,stb...
Van jobb dolgom is... Viszont legalább azt írom ide,amit gondolok...Meg lehet,egyes
embereknek ez nem tetszik,de én legalább tudok helyesen írni,érthetően fogalmazni...
Bár ettől még tuti,én vagyok az egész fórumon a legégőbb arc,legalábbis szerintetek...
Akkor én azt mondom,nem jó a látásotok,vagy egyszerűen csak nem vagytok korrektek...
Vagy mindkettő... És a végére,nem egy hónap elteltével hozakodok elő újra egy részemről
már régen lezárt témával.. Ennyi idő kellett,hogy leessen,vagy nálatok még mindig én
vagyok a téma ??? Úgy látszik,érzékeny pontra tapintottam... :)
Na,szóval nekem nem az számít,hogy minek minősítenek,hanem az,hogy számomra
fontos embereknek mi a véleménye... És a Ti véleményetek nem számít,elhihetitek...:)
Szánalmas beírásaitokkal többet nem kívánok foglalkozni,vicces fiúk... :)
Szétööönnn !!!
Igen, így is fel lehet fogni!:))
Tisztelt uraim!
Engedve a nyomásnak, megirom az általam utobbi időszakban tapasztalt negavitumokat.
Kinézet más:
Ilyen hölgy volt + kilókkal: Szöke Démon, Jázmin (33),
Elégtelen produkció: Jázmin (33), Mia
Idegesítő produkció ( túlságosan imitált) Jenny (30), Mia
Hozzá ne megy kategoria: Edina(25),Dina
Aszolult ajánlott kategoria:
Lilu,Moncsi, Jandra, Mara
Remélem kielégitő választ adtam.
Üdvözlettel
Anett 35.höz.
Komolyan?
Az első hirdetéseden fekete hajjal láthatunk és személyesen ugyanazt tapasztaltam!
De legalább leveted a másik hirdetésedet annyi eszed még akad. Ha hetente festetted a hajad duplán vagy fent akkor ne csodálkozz ha ezzel vádollak:)
Mivel már találkoztam veled és élőben nem ez jött le ami a képeken gondoltam megírom. Ha tévedek hát bocsánat... Tudom rosszul megy a buli:)) arra fele de másképp is lehet. érted vagy nem érted??
Hm en maar hivtam Millat telefonban azt mondta csak MASSZASSAL foglalkozik kizárolag maximus hogy is van ez ?? sztem ugy jo ahogy van !
Japán vagy Kínai csaj érdekelne :D
Erre mi szükség volt?
Hy! Olyat lehet, hogy csak meglátogstom a csajt, megfogdosom aztán haza megyek ? :D
Persze! Kinek a pap, kinek a papné! Nekem a papnak a lánya..... :D :D
tudod drágám kitalálták az okát hogy haj festék de látom hogy visza m*radot vagy
Erről van szó. De mint írtam: relatív.
(Én pl. relatív idegesítőnek tartom, hogy nem tudom meg, kihez ne menjek...)
Vagy még azt se! Én is amondó vagyok, hogy a beszámoló csak akkor ér valamit, ha megtudjuk kiről van szó. Név nélkül semmit nem ér!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Léna 21. Élőben úgyanolyan jó és szép, mint a képeken.
Külső és kedvesség 10 per 10. Barátnőfeeleng.
Minden úgy volt ahogy megbeszéltük.
Mindenkinek ajánlani tudom :).
Dehogynem érdemli meg! Ha sz*rt ad, szart kap..... :D :D :D :D :D